21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăMagazinPui cu bacon şi caşcaval

Pui cu bacon şi caşcaval

Ingrediente (pentru 2 porţii): 2 cartofi mici, tăiaţi în patru, 3 linguri de ulei de măsline, o bucată de file din piept de pui, 1 felie de caşcaval, tăiată în patru, 2 felii de bacon tăiate în două pe lungime, un morcov fiert, 2 dovlecei mici fierţi, sare şi piper
Mod de preparare: Încălziţi cuptorul la 230 de grade Celsius. Tapetaţi o tavă cu hârtie de copt şi puneţi cartofii în tavă. Turnaţi 2 linguri de ulei, apoi asezonaţi cu sare şi piper. Lăsaţi cartofii la copt timp de 20 de minute, apoi reduceţi temperatura cuptorului la 200 de Celsius. Tăiaţi un buzunar pe mijlocul fileului de pui şi umpleţi această crestătură cu caşcaval, apoi înveliţi fileul în bacon şi fixaţi carnea cu ajutorul unei scobitori. Condimentaţi cu sare şi piper. Încălziţi restul de ulei de măsline într-o tigaie la temperatură medie. Prăjiţi fileul de pui câte 2 minute pe fiecare parte, până când se rumeneşte. Adăugaţi puiul în tava cu cartofi şi daţi totul la cuptor timp de 10 minute. După ce preparatul s-a rumenit, puneţi totul pe un platou şi serviţi fileul de pui şi cartofii împreună cu o garnitură formată din morcovul fiert tăiat rondele şi dovleceii fierţi tăiaţi cubuleţe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII