Ingrediente (pentru 8 porţii): o cană şi jumătate de amestec de fructe confiate, o ceapă tocată mărunt, 3 fileuri de porc (de 300 grame fiecare), 3 fâşii de bacon sau şuncă slabă, fără şorici
Mod de preparare: Încălziţi cuptorul la temperatura de 200°C. Puneţi fructele într-un castron şi turnaţi peste ele două căni de apă fierbinte. Lăsaţi-le acolo timp de 10-15 minute sau până când se umflă, apoi scurgeţi-le de apă. Între timp, căliţi ceapa într-o tigaie, la temperatură medie, timp de 5 minute. Adăugaţi ceapa călită peste fructele confiate şi amestecaţi. Folosind un cuţit bine ascuţit, tăiaţi fiecare file pe lungime, astfel încât să creaţi un fel de buzunar (carnea nu trebuie tăiată complet). Puneţi o treime din amestecul de fructe confiate şi ceapă în fiecare file, apoi înveliţi fiecare bucată de carne în câte o bucată de bacon şi legaţi rulourile cu aţă, ca să nu se desfacă. Fiecare file se căleşte într-o tigaie, la temperatură medie, apoi se pun toate într-o tavă şi se dau la cuptor timp de 15-20 de minute. Lăsaţi fileurile să se răcească 5 minute, apoi tăiaţi felii groase şi serviţi preparatul.
File de porc cu fructe confiate
ȘTIRI VIDEO GdS
Ultimele stiri
Toate
- Toate
- Administratie
- Admitere
- Advertoriale
- Afaceri de succes
- Agricultura
- Auto
- Autostrada Olteniei
- Bacalaureat
- Bancuri
- Bani & Afaceri
- Bani Europeni
- Baschet
- Black Friday
- Casa si gradina
- Cultura
- Diete si fitness
- Dolj
- Educatie
- Europa
- Eveniment
- Featured
- Finante
- Fotbal
- Gadgets
- Gaming
- Gazeta mea
- Gorj
- Handbal
- Horoscop
- Imobiliare
- International
- Interviu
- Investigatii
- IT&C
- Local
- Magazin
- Mama si copilul
- Medicina
- Mehedinţi
- Mobile
- National
- Olt
- Oltenia Business
- Opinii
- Politica
- Publireportaj
- Razboi Ucraina
- Retete culinare
- Sanatate
- Sport
- Stiri mondene
- Tehnologie
- Tenis
- Vacante si calatorii
- Vâlcea
- Viata sanatoasa
- Volei