6.7 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Chipul Mântuitorului, pe talpa fierului de călcat
Fierul de călcat i-a făcut viaţa mai bună unei americane de 44 de ani, care trecea printr-o perioadă grea. După cum informează Yahoo!News, Mary Jo Coady, care s-a despărţit de curând de soţul ei şi care a fost obligată să intre în şomaj tehnic din cauza crizei economice, şi-a recăpătat optimismul după ce a văzut într-o bună zi imaginea lui Iisus Hristos imprimată pe… talpa fierului de călcat. Femeia a observat pe obiectul de uz casnic o pată care semăna foarte bine cu imaginea unui bărbat cu părul lung. Fiind crescută în spiritul catolicismului, primul gând al lui Mary Jo a fost că imaginea este chipul Mântuitorului. Prin urmare, femeia a decis că acesta este un semn că Dumnezeu veghează asupra vieţii ei şi acum este convinsă că totul va fi bine.

Licitaţie pentru un volum princeps al lucrării „Originea speciilor“

Una dintre primele ediţii ale celebrei lucrări „Originea speciilor“ a lui Charles Darwin va fi scoasă la licitaţie, organizatorii estimând că volumul va fi cumpărat cu 100.000 de dolari. Casa de licitaţii Christie va scoate volumul princeps la vânzare cu ocazia aniversării a 150 de ani de la prima publicare a lucrării. Potrivit Yahoo!News, cartea a fost ţinută ani întregi pe o etajeră dintr-o toaletă şi a fost descoperită de curând, din greşeală. Actualii proprietari ai cărţii au cumpărat-o la sfârşitul anilor ’60, când au plătit pentru ea o sumă modică, şi au declarat că nu şi-au dat seama cât este de valoroasă decât în momentul în care au văzut un volum din aceeaşi ediţie în cadrul unei expoziţii dedicate celebrului naturalist.

Suri Cruise este cel mai elegant copil de la Hollywood
Katie Holmes cheltuieşte în fiecare lună mii de dolari pentru a umple garderoba fiicei sale, Suri, informează site-ul femalefirst.co.uk. Soţia lui Tom Cruise este hotărâtă să o transforme pe micuţa Suri în cel mai elegant copil de la Hollywood, motiv pentru care nu se abţine de la nici un fel de cheltuială care ar ajuta-o să îşi îndeplinească obiectivul. Printre cele mai recente achiziţii se numără un pandantiv cu rubin, în valoare de 5.000 de dolari, şi două rochiţe „de firmă“, care au costat 3.000 de dolari. „A devenit un hobby pentru Katie Holmes să caute şi să cumpere diverse hăinuţe şi accesorii pentru Suri. Actriţa petrece ore întregi navigând pe internet sau plimbându-se prin marile magazine pentru a-i cumpăra micuţei haine care mai de care mai elegante. În scurt timp, Suri chiar va fi cel mai elegant copil“, a declarat un apropiat al familiei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS