9.8 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Gripa nouă a anulat concursul Miss România
Concursul Miss România a fost anulat din cauza gripei porcine. Trei dintre finalistele concursului realizat de Organizaţia Miss România au probleme cauzate de noul virus gripal AH1N1. „Una dintre ele este contaminată cert şi urmează tratamentul medical“, declara Gavrilă Inoan, preşedintele Organizaţiei. În cazul celei de-a doua finaliste, mama sa a luat contact cu o persoană bolnavă, întreaga familie fiind obligată să intre în carantină la domiciliu, iar cea de-a treia concurentă, liceeană în Bucureşti, a anunţat că are la şcoală probleme legate de contaminarea cu noua gripă. „În aceste condiţii, am solicitat opinia prof. univ. dr. Adrian Streinu Cercel privind necesitatea suspendării spectacolului-concurs, Domnia sa afirmând că, pe criteriul siguranţei sanitare, «pare o măsură raţional㻓, a afirmat Inoan, care a continuat precizând că s-a decis ca „finala 2009 a Concursului Miss România, care urma să se desfăşoare pe 5 decembrie, să nu se mai ţină în formula de spectacol, urmând ca titlul Miss România 2009 să fie desemnat printr-o procedură specială, ce va fi făcută publică prin intermediul site-ului oficial al concursului, www.missromania.ro“, subliniind că premiul principal constă într-o bursă de studii universitare. Câştigătoarea bursei Miss România 2008 a fost Diana Budoi, din Craiova, care a devenit studentă a Facultăţii de Management Financiar Bancar.
 
Eva Longoria, nevastă doar în weekend
Rolul Gabriellei Solis din serialul „Neveste disperate“ pare să-i influenţeze din ce în ce mai mult viaţa frumoasei actriţe Eva Longoria. La fel ca şi în film, unde femeia pe care o interpretează este supărată că soţul său, Carlos, nu are timp de ea din cauza muncii, şi în viaţa reală, Eva este nemulţumită că partenerul ei, Tony Parker, nu prea îşi îndeplineşte obligaţiile familiale. În timp ce vedeta este ocupată cu filmările la serial în Hollywood, baschetbalistul este nevoit să locuiască în San Antonio, Texas, unde joacă pentru Spurs. „Lucrez între trei şi patru zile pe săptămână. După ce termin, iau primul avion spre Texas, pentru a-mi petrece sfârşitul de săptămână cu Tony. Aşadar, facem sex doar în weekenduri…“, s-a plâns actriţa.

„Fete Suspecte“, la MTV
Astăzi, de la ora 23.00, la MTV debutează mult aşteptatul reality-show „Fete Suspecte“, în care două tinere bisexuale, Iunia şi Ani, alături de patru concurenţi, desemnaţi de MTV în urma unui casting, vor trece prin cele mai erotice probe pentru a descoperi dragostea adevărată! Timp de patru săptămâni, pe www.mtv.ro, mii de telespectatori MTV au intrat în cursa pentru obţinerea unui „rol“ în „Fete Suspecte“. Însă, numai patru tineri au fost nominalizaţi pentru acest show: Alin Letca, din Timişoara, Raluca Mihaela Hritcu, din Bucureşti, George Florin Elisei, din Constanţa, şi Maria Magdalena Tudor, din Bucureşti. Începând de azi, protagonistele show-ului, Iunia şi Ani, alături de cele două concurente bisexuale şi de cei doi băieţi dornici de distracţie, se vor muta împreună într-o vilă din Bucureşti. În fiecare zi, timp de o săptămână, Iunia şi Ani vor supune cei patru concurenţi la probe care mai de care mai incitante. La finalul competiţiei, protagonistele show-ului vor determina marele câştigător de la „Fete Suspecte“. Acesta va primi 2.000 de euro şi va pleca un weekend la Timişoara cu aleasa inimii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS