Ingrediente: 4 mere galbene cu coajă, fără seminţe, tăiate pe jumătate şi apoi în felii subţiri, pe lungime, 4 pere cu coajă, fără seminţe, tăiate la fel ca merele, 1/4 cană de ulei de măsline extravirgin, 1 lingură de rozmarin proaspăt tocat, piper.
Mod de preparare: Încingeţi grătarul şi ungeţi cu ulei de măsline două foi de hârtie de copt. Separat, puneţi feliile de mere şi pere într-un castron mare, împreună cu rozmarinul tocat şi cu uleiul de măsline. După ce fructele s-au înmuiat puţin, aranjaţi-le într-un singur strat pe hârtia de copt. Puneţi totul pe grătar şi lăsaţi feliile de fructe până când marginile devin aurii. Aveţi grijă ca bucăţile de fructe să nu se ardă şi întoarceţi hârtia, ca să se rumenească uniform (aproximativ 5 minute). Mutaţi fructele pe un platou şi presăraţi piper peste ele. Dacă doriţi, puteţi orna platoul cu crenguţe de rozmarin. Serviţi preparatul cald sau la temperatura camerei.
Garnitură de mere şi pere coapte
ȘTIRI VIDEO GdS
Ultimele stiri
Toate
- Toate
- Administratie
- Admitere
- Advertoriale
- Afaceri de succes
- Agricultura
- Auto
- Autostrada Olteniei
- Bacalaureat
- Bancuri
- Bani & Afaceri
- Bani Europeni
- Baschet
- Black Friday
- Casa si gradina
- Cultura
- Diete si fitness
- Dolj
- Educatie
- Europa
- Eveniment
- Featured
- Finante
- Fotbal
- Gadgets
- Gaming
- Gazeta mea
- Gorj
- Handbal
- Horoscop
- Imobiliare
- International
- Interviu
- Investigatii
- IT&C
- Local
- Magazin
- Mama si copilul
- Medicina
- Mehedinţi
- Mobile
- National
- Olt
- Oltenia Business
- Opinii
- Politica
- Publireportaj
- Razboi Ucraina
- Retete culinare
- Sanatate
- Sport
- Stiri mondene
- Tehnologie
- Tenis
- Vacante si calatorii
- Vâlcea
- Viata sanatoasa
- Volei