15.3 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Este o zi bună sub aspect financiar. Se poate să plecaţi într-o călătorie de afaceri care are ca miză o sumă importantă de bani. Trebuie să fiţi foarte prudent în ceea ce priveşte tranzacţiile comerciale şi să nu vă forţaţi norocul. În plan personal, sunteţi interesat să vă schimbaţi imaginea.
 
  Taur
Este o zi bună în plan profesional, deoarece reuşiţi să vă faceţi remarcat. Trebuie să daţi mereu dovadă de seriozitate, pentru ca gesturile dumneavoastră să nu fie interpretate greşit. Acasă, vă bucuraţi de multă afecţiune din partea celor dragi. Se poate ca, în urma activităţii intense din ultima vreme, să acumulaţi multă oboseală, deci faceţi tot posibilul pentru a evita stresul.
 
  Gemeni
Faceţi tot posibilul pentru a vă înfrâna cuvintele şi gesturile inadecvate în faţa membrilor familiei. Este o zi bună pentru a ieşi în lume. Întâlnirile cu prietenii vă ajută să vedeţi lucrurile într-o nouă perspectivă. În privinţa activităţii profesionale, trebuie să priviţi lucrurile în ansamblu, pentru a înţelege care este situaţia.
 
  Rac
Dacă aţi avut probleme de familie, acum lucrurile încep să evolueze în direcţia dorită. Vă veţi înţelege mai bine cu cei dragi şi veţi reuşi să stabiliţi un dialog cu aceştia. În plan profesional, aveţi atât de mult de lucru încât va trebui să vă organizaţi foarte bine timpul. Este bine să aveţi mai multă grijă de bani, deoarece în ultima vreme v-a fost foarte greu să puneţi ceva deoparte.

  Leu
În plan profesional, trebuie să vă canalizaţi eforturile în direcţia aleasă. Întâmpinaţi unele dificultăţi, însă trebuie să perseveraţi. Chiar dacă acum nu se întâmplă nimic din ce doriţi, peste câteva săptămâni veţi obţine rezultatele sperate. În plan amoros, apariţia unei noi persoane în viaţa dumneavoastră vă dă emoţii. S-ar putea să vă treziţi îndrăgostit până peste urechi, fără să vă fi dat seama ce se întâmplă.

  Fecioară
O călătorie de afaceri poate să vă aducă unele câştiguri financiare importante. Este bine să cereţi sfatul unui specialist dacă trebuie să luaţi o decizie majoră. În plan fizic, vă simţiţi destul de bine şi aveţi suficientă energie pentru a vă ocupa de treburi. Feriţi-vă de frig. În plan personal, aveţi o relaţie cu o persoană cu o viaţă complicată, care nu dispune de toată libertatea pe care şi-ar dori-o.

  Balanţă
Este o zi foarte importantă în plan profesional. Se poate să aibă loc schimbări majore sau să fie nevoie să luaţi o decizie. Este bine să aveţi mai multă grijă de sănătate, pentru că faceţi excese culinare şi organismul reacţionează. În domeniul sentimental, relaţia de cuplu necesită mai multe concesii din partea dumneavoastră.

 Scorpion
Chiar dacă aveţi parte de unele dezamăgiri în plan sentimental, nu trebuie să dramatizaţi. Încercaţi să rămâneţi cu picioarele pe pământ şi veţi vedea că lucrurile se vor ameliora. În plan profesional, vă urmăriţi obiectivele şi vă arătaţi mai ambiţios ca oricând. Eforturile dumneavoastră susţinute ar trebui să vă ajute să urcaţi în fruntea ierarhiei.

 Săgetător
Încercaţi să evitaţi pe cât posibil conflictele cu cei dragi. Doar aşa veţi elimina orice neînţelegeri şi interpretări greşite. În plan financiar, nu sunt probleme majore. Se poate să aveţi unele idei bune pentru a vă creşte veniturile. Sub aspect sentimental, farmecul dumneavoastră personal se face remarcat şi aţi putea face unele cuceriri.

  Capricorn
Încercaţi să nu mai fiţi atât de distant cu persoana iubită, altfel vor apărea probleme de comunicare. Astăzi acordaţi mai multă atenţie părţii financiare. În plan profesional, aveţi o viziune de ansamblu asupra situaţiei şi nu vă pierdeţi timpul cu detalii care acum nu sunt importante. Trebuie rezolvate unele situaţii care au apărut pe parcurs şi care necesită o soluţie cât mai rapidă.

  Vărsător
Vi se deschid oportunităţi nesperate, care au un impact puternic asupra dumneavoastră.
Primiţi un sprijin provindenţial. În plan profesional vă apasă constrângerile şi vreţi să reacţionaţi detaşându-vă şi câştigând o anumită independenţă sau autonomie.
Viaţa sentimentală se poate să vă aducă o nouă dragoste.

  Peşti
Dacă rudele încearcă să intervină în chestiuni care ţin de viaţa dumneavoastră personală, ar trebui să le puneţi la punct într-un mod ferm. Doar aşa vă veţi putea păstra intimitatea. Prietenii şi cei dragi vă pot ajuta cu soluţii în rezolvarea unor probleme dificile. Dacă aceştia vă vor cere părerea sinceră asupra unui lucru, este bine să le spuneţi ceea ce gândiţi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS