6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Acasă, lucrurile merg bine. Dacă aţi avut unele neînţelegeri cu rudele, acum este momentul să găsiţi o modalitate de a vă apropia din nou de ele. Feriţi-vă de excesele alimentare. Contractele pe care le-aţi putea semna astăzi trebuie studiate cu atenţie.
 
  Taur
Acasă, atmosfera nu este bună. Trebuie să vă păstraţi cumpătul pentru a trece cu bine de această perioadă. În plan financiar, situaţia este bună, graţie eforturilor făcute în ultimul timp şi cumpătării dumneavoastră. Partenerul de viaţă are nevoie de libertate şi ar fi bine să ţineţi cont de dorinţa a sa.

  Gemeni
Simţiţi nevoia să petreceţi mai mult timp alături de cei dragi şi de prieteni, mai ales că aceştia din urmă nu au mai dat nici un semn de multă vreme. Partenerul de viaţă are nevoie de aceeaşi libertate pentru a se ocupa de treburile sale.

  Rac
Vă intră nişte bani în cont şi aparent sunt mai mulţi decât v-aţi fi aşteptat. Aţi putea să-i investiţi într-un proiect personal, la care vă gândiţi de ceva vreme. În plan sentimental, se poate ajunge inclusiv la divorţ. Singurul aspect pozitiv este faptul că există şanse pentru dialog.

  Leu
Au loc unele schimbări în relaţia cu cei din familie. Însă, aceste schimbări, chiar dacă acum pot părea negative, pot să vă ajute să vă dezvoltaţi relaţia cu cei dragi. În plan amoros, preferaţi aventurile şi relaţiile pasagere. Dacă aveţi deja o relaţie stabilă, lucrurile sunt destul de complicate şi de confuze.

  Fecioară
Uneori sunteţi foarte serios şi prietenii nu vă înţeleg, mai ales în momentele în care ei vor să se distreze. Încercaţi să vă relaxaţi şi să intraţi în joc. Acasă vă bucuraţi de linişte şi armonie, chiar dacă programul încărcat vă cam oboseşte. Cei dragi vă susţin în iniţiativele dumneavoastră.

  Balanţă
Sunteţi hipersensibil şi vă schimbaţi des starea de spirit. Orice reacţie a celor dragi vă afectează. Încercaţi să fiţi mai echilibrat şi să nu vă mai consumaţi din orice. Dacă aveţi o relaţie stabilă, vă bucuraţi de linişte şi armonie. Dacă însă urmează să faceţi un pas important şi aveţi dubii, este recomandat să vă gândiţi foarte bine, pentru a nu regreta mai târziu.

 Scorpion
Cei dragi au nevoie de prezenţa dumneavoastră, dar nu prea aveţi timp să vă ocupaţi de ei. Încercaţi totuşi să fiţi prezent acolo, pentru a nu se simţi abandonaţi. În relaţiile cu ceilalţi, este bine să fiţi mai înţelegător, pentru a putea comunica mai uşor.

 Săgetător
Aveţi o mulţime de planuri şi un program încărcat, astfel încât partenerul de viaţă s-ar putea simţi singur. Faceţi tot posibilul pentru a vă petrece timpul şi alături de el. În plan financiar, lucrurile merg bine, deocamdată. Vă bucuraţi de un echilibru financiar care vă permite să trăiţi fără griji.

  Capricorn
Sunteţi din ce în ce mai îndrăgostit de partenerul dumneavoastră de viaţă. Acesta se bucură de multe clipe de senzualitate şi romantism. Dacă însă nu aveţi încă pe nimeni, preferaţi aventurile. Astăzi va trebui să vă ocupaţi de câteva probleme legate de familie. Este important să faceţi toate eforturile necesare pentru a rezolva această situaţie.

  Vărsător
Vă implicaţi într-o nouă relaţie amoroasă, care are la bază o puternică înţelegere spirituală şi intelectuală. Alegeţi să vă manifestaţi afecţiunea şi ataşamentul faţă de această persoană prin gesturi şi acţiuni concrete, nu doar prin cuvinte frumoase. În schimb, în plan financiar, lucrurile nu arată deloc bine. Va trebui să faceţi economii şi detestaţi acest lucru.

  Peşti
Chiar dacă aţi avut ceva probleme de comunicare în relaţia de cuplu, acum acestea dispar. Sunteţi foarte interesat să stabiliţi un dialog cu persoana iubită şi să-i acordaţi libertatea de a se exprima aşa cum crede. Dacă sunteţi singur, sunt şanse să mergeţi la o întâlnire deosebită. Este o zi promiţătoare şi în plan financiar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS