22 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Sinceritatea va face diferenţa astăzi în ceea ce vă priveşte. Aveţi însă mare grijă cu cine alegeţi să fiţi sincer şi să-i împărtăşiţi din secretele dumneavoastră. Fiţi cu băgare de seamă şi nu vă grăbiţi să luaţi decizii pentru că aţi putea avea ghinionul să nu fie cele mai bune.
 
  Taur
Încercaţi să vă puneţi inteligenţa la contribuţie şi să vă gândiţi la relaţiile pe care le aveţi cu apropiaţii. Trebuie să vă daţi seama dacă totul este aşa cum pare. Dacă simţiţi că sunteţi puţin stresat, nu ar strica deloc nişte exerciţii fizice. După-amiază faceţi cunoştinţă cu o persoană mai în vârstă, care va juca un rol important în viaţa dumneavoastră.   

  Gemeni
Trebuie să terminaţi foarte repede treaba pe care aţi început-o acasă. Nu lăsaţi nimic la voia întâmplării şi s-ar putea să aveţi parte de lucruri foarte bune. Vă recomandăm să vă detaşaţi de problemele financiare din ultima vreme.

  Rac
Astăzi aveţi şanse să demonstraţi ceea ce puteţi. Capacitatea dumneavoastră de a face lucrurile să meargă acasă îi va impresiona pe cei din jur. Veţi reuşi să vă exprimaţi foarte bine şi veţi veni cu o sumedenie de idei, iar familia vă va recunoaşte meritele.

  Leu
Dacă sunteţi încă singur, sunt mari şanse să întâlniţi o persoană deosebită. În cazul în care aveţi o relaţie stabilă, vă bucuraţi de încredere din partea persoanei iubite. În schimb, situaţia financiară nu este prea bună. Va trebui să vă ocupaţi de datorii şi să faceţi ceva economii.

  Fecioară
Sunteţi deosebit de eficient la locul de muncă, astfel încât toată lumea vă urmează exemplul. Dacă vi se pare că sunt prea multe greutăţi de depăşit în relaţia dumneavoastră de cuplu, gândiţi-vă că poate aceste praguri constituie o etapă pe care trebuie să o traversaţi pentru a evolua, alături de persoana iubită.

  Balanţă
Reacţionaţi destul de agresiv când nu vă place ceva, iar uneori este vorba despre lucruri minore, pentru care nu merită să vă consumaţi, mai ales că puteţi strica relaţiile cu cei din jur. La serviciu este bine să vă planificaţi treburile, pentru că altfel vă implicaţi în prea multe lucruri şi timpul nu vă permite să vă ocupaţi de toate într-un mod eficient. Aveţi ocazia să faceţi o investiţie rentabilă, pe termen lung.

 Scorpion
Dacă trebuie să achitaţi anumite facturi, faceţi-o din timp şi aveţi grijă să fiţi la zi cu astfel de plăţi. În plan amoros, simţiţi nevoia unui suflu de prospeţime, care să revigoreze relaţia actuală. Dacă însă aveţi probleme de multă vreme şi consideraţi că este mai bine să puneţi capăt relaţiei, atunci faceţi în aşa fel încât să vă oferiţi un nou început, mai bun.

 Săgetător
Vă înţelegeţi cu cei din jurul dumneavoastră, indiferent de tipul de oameni cu care aveţi de-a face. Acest lucru vă ajută să legaţi prietenii, mai ales când cunoaşteţi persoane deosebite fără să vă fi propus acest lucru. Cei din familie au nevoie de prezenţa dumneavoastră, astfel încât este cazul să vă faceţi timp pentru ei.

  Capricorn
Este bine să faceţi o analiză aprofundată a situaţiei profesionale, în privinţa programului şi a modalităţii de lucru. Se poate să descoperiţi metode mai eficiente prin care să vă faceţi treaba sau tehnici mai performante. În privinţa situaţiei financiare, este nevoie de mai multă prudenţă.

  Vărsător
Vă bucuraţi de multă înţelegere din partea persoanelor apropiate şi a familiei. Cu toate acestea, nu înseamnă că trebuie să vă petreceţi tot timpul departe de casă, ignorându-vă familia. Dacă vă întâlniţi cu prietenii, încercaţi să nu vă supăraţi din orice lucru mărunt. Apreciaţi dragostea partenerului de viaţă şi trăiţi fiecare clipă la maximum.

  Peşti
Ar fi bine să puneţi ceva bani deoparte, deşi câştigaţi destul de bine. Dacă v-aţi simţit cam rău în ultima perioadă, acum începeţi să vă reveniţi. În privinţa domeniului sentimental, faceţi tot posibilul pentru a vă limita gesturile, deoarece puteţi comite imprudenţe.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS