16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Profitaţi de timpul liber pentru a sta mai mult cu familia. Copiii vă solicită atenţia, mai ales din cauză că au început şcoala. Un prieten apropiat vă poate ajuta prin cunoştinţele pe care le are şi vă poate oferi informaţii preţioase.
 
  Taur
Încercaţi să vă odihniţi cât mai mult, pentru că în ultima vreme nu aţi mai apucat să dormiţi. Dacă aveţi şi de lucru, cel mai bine este să vă organizaţi timpul, ca să nu începeţi această săptămână cu sarcini restante.
 
  Gemeni
Vă descoperiţi o nouă pasiune legată de gospodărie. Poate fi vorba despre nişte reţete care vă ies din prima încercare sau de designul interior. Consultaţi-vă cu partenerul de viaţă şi petreceţi cât mai mult timp împreună.

  Rac
Faceţi tot ce vă stă în putinţă pentru a rezolva o situaţie tensionată în familie. Tactul şi diplomaţia vă vor ajuta să rezolvaţi lucrurile într-o manieră cât mai plăcută, mai ales că vă bucuraţi de încrederea familiei şi cuvântul dumneavoastră atârnă greu.

  Leu
Vă distraţi împreună cu grupul de prieteni. Dacă vremea este frumoasă, ieşiţi cu ei în afara oraşului, pentru a vă relaxa şi a uita de griji. Aţi putea să faceţi nişte cumpărături, pentru că aveţi noroc în afaceri şi găsiţi exact produsul pe care-l doriţi.

  Fecioară
Vă petreceţi ziua în compania unei persoane dragi, pe care nu aţi mai văzut-o de ceva vreme. Vă puneţi la curent cu noutăţile şi aflaţi tot felul de lucruri despre viaţa celuilalt. Dacă simţiţi că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, poate ar fi bine să găsiţi un mijloc prin care să ţineţi legătura mai strâns.

  Balanţă
Vă simţiţi singur în ultimul timp, iar acest sentiment pare să fie tot mai acut. Vă vine greu să ieşiţi din casă şi aveţi tendinţa de a vă izola. Toată lumea are probleme, însă distanţarea de prieteni nu vă va ajuta. Încercaţi să acordaţi din nou credit cuiva, aveţi încredere în cei apropiaţi şi petreceţi-vă câteva ore cu ei.

 Scorpion
Încercaţi să vă descurcaţi fără ajutorul nimănui, însă simţiţi nevoia să fiţi iubit. Când există cineva care se gândeşte la dumneavoastră, viaţa nu mai pare anostă. Este cazul să nu vă jucaţi cu sentimentele celorlalţi, dacă nu sunteţi pregătit să oferiţi la fel de mult în schimb.

 Săgetător
Puteţi face rost de un material de la o cunoştinţă dacă ştiţi cum să cereţi. Odată obţinut, puteţi să duceţi la capăt un proiect personal de care să vă ocupaţi cu entuziasm. Partenerul de viaţă vă reproşează răceala de care daţi dovadă. Nu lăsaţi ca treburile zilnice şi oboseala să intervină între voi.

  Capricorn
Ca să reuşiţi în ceea ce v-aţi propus, este nevoie să fiţi dispus să faceţi un efort considerabil. S-ar putea să vi se ceară din partea familiei nişte lucruri pe care vă este imposibil acum să le realizaţi. Luaţi-le pe rând şi evitaţi discuţiile aprinse.

  Vărsător
Reveniţi cu picioarele pe pământ şi încercaţi să reduceţi lucrurile la ceva cât mai simplu. Dacă este nevoie să vă exprimaţi părerea în public, fiţi clar şi exact, astfel încât să eliminaţi posibilele interpretări.

  Peşti
Dacă v-au rămas informaţii necunoscute într-un proiect personal, faceţi tot posibilul să puneţi la punct toate detaliile. În cazul în care v-aţi neglijat relaţiile profesionale, faceţi ceva în privinţa corespondenţei cu persoanele de care aveţi nevoie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS