13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Conflictele acestei zile nu sunt periculoase, chiar dacă vă certaţi cu toată lumea, dar e mai degrabă o plăcere a contradicţiei decât o dorinţă reală de a avea ultimul cuvânt. Vă place să-i iritaţi pe colegii dumneavoastră cu tot felul de contraargumente doar pentru a-i stimula cumva şi a-i mobiliza într-o activitate mai intensă.
 
  Taur
Trebuie să fiţi mai curajos astăzi, pentru că aveţi un plan important de pus în aplicare şi modestia sau timiditatea nu ar fi în avantajul dumneavoastră. Un dram de tupeu nu strică, deci evidenţiaţi-vă prin ceea ce aveţi de spus. Poate fi chiar o idee genială, ce merită pusă în valoare.
 
  Gemeni
În cuplu, e bine ca unul dintre parteneri să fie şeful, dar să se schimbe alternativ şefia pentru a avea amândoi dreptul la opinie şi la decizie. Azi, bărbatul va trebui să treacă în umbră şi să lase femeia să facă planuri pentru perioada următoare, pentru că are alte calităţi, care merită puse în lumină.

  Rac
Prietenii sunt cea mai mare bucurie a acestei zile pentru că îi simţiţi cu adevărat alături de dumneavoastră. Revederea cu ei e un motiv de satisfacţie, pentru că, în compania lor, aflaţi veşti bune, informaţii interesante şi puneţi ţara la cale pentru perioada următoare, când dumneavoastră aveţi un cuvânt greu de spus.

  Leu
Sunteţi în graţiile unei persoane importante şi, când aveţi alături un om cu funcţie, cu putere sau cu prestanţă, parcă şi respectul faţă de propria persoană creşte. Uneori, când vă pierdeţi încrederea, priviţi în jur la oamenii care cred în dumneavoastră şi vă stau alături.

  Fecioară
Sunteţi cam neatent cu banii, cu cifrele, cu detaliile cărora altădată le dădeaţi importanţă. Nu e genul dumneavoastră să fiţi neglijent, să faceţi lucrurile la întâmplare, tocmai de aceea mulţi sunt uimiţi că nu mai calculaţi consecinţele propriilor decizii înainte de a ajunge la concluzia finală.

  Balanţă
În mediul dumneavoastră apare o persoană care vă seamănă mult: inteligentă, volubilă, cu idei interesante, cu care vă place să discutaţi, pentru că amândoi aveţi ceva de învăţat din dialogul care vă leagă. Nu e cu nimic mai presus sau mai prejos decât dumneavoastră.

 Scorpion
Apare o portiţă legală care vă oferă şansa de a ajunge mai repede la scopul pe care vi l-aţi propus. Dacă nu ar fi apărut această găselniţă interesantă, ar fi trebuit să mergeţi pe căi ocolitoare spre acelaşi ţel, ceea ce n-ar fi fost o problemă pentru dumneavoastră, care vă pricepeţi la astfel de tertipuri, dar nu ar fi fost o garanţie că rezultatul ar fi fost corect.

 Săgetător
Se discută greu cu dumneavoastră astăzi, pentru că sunteţi copleşit de suspiciune. Nu aveţi încredere în oamenii cu care discutaţi, sunteţi distant şi ostil cu persoanele mai tinere, pe care le consideraţi din start nepricepute, sau puneţi sub semnul întrebării informaţiile care sosesc de la oameni despre care nu aveţi date certe, şi de aici se naşte nesiguranţa dumneavoastră cu privire la credibilitatea lor.

  Capricorn
Nu vă simţiţi foarte bine şi de aceea există prieteni, ca să vă ridice moralul în momentele critice, pentru că există cineva care ţine cu adevărat la dumneavoastră şi felul în care vă sare în ajutor este dovada cea mai clară a prieteniei pe care v-o poate oferi.

  Vărsător
Apare azi un ajutor de nădejde de la cine v-aţi aştepta cel mai puţin, deci nu subestimaţi anturajul în care vă aflaţi. Chiar şi cel mai neînsemnat om poate juca azi rolul de salvator, pentru a vă oferi exact informaţiile de care aveţi nevoie. Nu speraţi că aceia pe care-i consideraţi cei mai buni prieteni vă vor fi alături acum.

  Peşti
Dacă plecaţi la drum, ar fi bine să nu vă pregătiţi un program foarte strict, pentru că vor apărea suficiente situaţii neprevăzute care să vă strice planificarea de acasă. Întârzierile par să fie principalul inamic al zilei, de aceea n-ar strica să vă luaţi o rezervă de timp, oricât de îndepărtată sau de apropiată ar fi destinaţia.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS