11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinDresuri pentru picioare mai frumoase

Dresuri pentru picioare mai frumoase

Dresurile sunt obiecte vestimentare ce nu trebuie să vă lipsească din garderobă. Însă, doamnelor, ştiţi cum să alegeţi dresurile potrivite?

Alegerea unor dresuri potrivite devine pe zi ce trece mai dificilă, din cauza varietăţii de tipuri, forme, nuanţe şi modele propuse de producători. E bine să ştiţi că dresurile nu trebuie cumpărate la întâmplare, ci trebuie să ţineţi cont nu numai de ocazia unde le veţi purta, ci şi de nevoile corpului dumneavoastră. Dresurile cu bazon (modelul clasic de ciorap) pot fi împărţite în două categorii: cele de natură estetică şi cele cu efecte terapeutice. În funcţie de tipul de ciorapi de care aveţi nevoie, iată ce trebuie să ştiţi atunci când vă cumpăraţi dresuri.

Un corp mai frumos cu ajutorul dresurilor

Această categorie de dresuri este cea mai „consistentă“, întrucât include majoritatea ciorapilor de damă. Vorbim, în primul rând, de dresuri cu lycra, cele mai comune şi populare. Acestea sunt produse din fibre foarte subţiri şi au densităţi diferite (8, 10, 15, 20 DEN), acestea fiind dictate de conţinutul de lycra. Dresurile de acest fel pot fi purtate la fel de bine şi la serviciu, într-o zi obişnuită, dar şi la ocazii speciale.
Există apoi dresuri cu efect modelator, care sunt menite să mascheze imperfecţiunile trupului. Acestea pot fi cu bazon-corset, cu efect de ridicare sau cu efect de subţiere. În general, aceste tipuri de dresuri sunt recomandate să fie purtate pe sub hainele mulate, pentru că sunt extrem de confortabile şi pentru că reuşesc să confere abdomenului, coapselor şi feselor contururi mai aspectuoase.
Mai există altă categorie aparte de dresuri, cele cu efect push-up, acestea fiind alegerea ideală pentru a fi purtate pe sub rochii foarte strâmte şi pe sub fuste scurte. Dresurile cu push-up maschează imperfecţiunile şi au un efect de subţiere evident, dând impresia că fesele sunt bombate, abdomenul este plat, iar coapsele sunt perfect conturate.

Dresuri cu efect terapeutic

Dacă vă număraţi printre femeile care au o activitate intensă, mergeţi foarte mult pe jos sau staţi mult timp în picioare, vă recomandăm să încercaţi dresurile medicinale. Acestea uşurează senzaţia de picioare obosite şi previn apariţia inesteticelor varice. Dresurile medicinale pot fi transparente sau mate şi, în general, grosimea lor este de 30-40 DEN. Acestea îmbunătăţesc circulaţia sângelui la nivelul picioarelor, reduc retenţia de lichide şi calmează durerile de picioare. Ambalajul dresurilor medicinale este marcat cu o cruce, asemănătoare cu sigla Crucii Roşii, şi au instrucţiuni de folosire şi recomandări.
Dresurile de masaj stimulează circulaţia sângelui şi vă ajută să vă simţiţi plină de energie întreaga zi. Aveţi în vedere faptul că dresurile de masaj au efect de prevenţie, nu neapărat medicinal.  
Nu trebuie să uităm dresurile care vă ajută să slăbiţi. Aceasta este ultima invenţie a producătorilor, care au colaborat cu specialişti în nutriţie pentru realizarea acestor dresuri. Dresurile „pentru slăbit“ au câştigat popularitate în rândul doamnelor şi domnişoarelor datorită efectului anticelulitic pe care îl au. Acest tip de dresuri au un miros plăcut, datorită faptului că în fibrele lor sunt incluse cafeină, camfor, ulei de caise sau de migdale, eficiente în combaterea celulitei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS