15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

HOROSCOP

  Berbec
Urmează nişte zile favorabile Berbecilor, mai ales în plan social. Invitaţiile la chefuri, evenimente şi ieşiri la iarbă verde se ţin lanţ şi de participarea la aceste întruniri poate depinde şi o şansă profesională. În dragoste, Berbecii singuri vor fi tentaţi să ia legătura cu o iubire mai veche. Nu este indicat, pentru că sunt şanse mari să fie respinşi. Financiar, apar noi ocazii de a câştiga nişte bani în plus, dar proiectele pe termen lung încă nu se stabilizează. Indiscreţia unui prieten le poate aduce necazuri.

  Taur
Taurii vor avea un singur punct de interes asupra căruia îşi vor concentra toată energia: banii. Vor alerga în toate părţile, vor face ore suplimentare, vor căuta chiar un nou job, numai să le iasă proiectele. Totul rămâne în plan secund, chiar şi dragostea. Vor fi prea ocupaţi ca să observe reproşurile mute ale partenerului şi nici prin cap nu le va trece că îi aşteaptă o discuţie cam neplăcută. Relaţiile cu familia vor fi bune şi vor primi chiar un ajutor din partea părinţilor într-o problemă importantă. Atenţie la durerile de cap care vor fi frecvente în această perioadă.

  Gemeni
Weekendul Gemenilor va fi dedicat călătoriilor. Toate proiectele care implică deplasări vor fi favorizate de astre. Relaţiile cu familia vor fi şi ele destul de încordate din cauza unor veşti proaste legate de sănătate. Cu dragostea însă, se poate spune că stau cel mai bine din tot zodiacul în această perioadă: partenerul le pregăteşte multe surprize care vor condimenta relaţiile mai noi şi le vor reînvia pe cele mai vechi. Gemenii singuri se pot aştepta şi ei să cunoască pe cineva interesant, însă nu cu perspective de relaţie serioasă. Un prieten le face nişte aluzii legate de un ajutor financiar, ar fi bine să nu refuze.

  Rac
Racii vor demonstra, în sfârşit, că sunt în stare să realizeze ceva fără să se răzgândească sau să ezite. În dragoste, vor avea câteva discuţii mai aprinse cu partenerul de cuplu, pentru că o persoană din afară nu vrea binele relaţiei lor şi încearcă să intervină. Ar fi cazul să fie ceva mai strânşi la buzunar, pentru că vor apărea nişte cheltuieli la care nu se aşteptau. N-ar fi rău să aibă mai multă grijă de sănătate: un organism slăbit îi poate trăda atunci când au mai multă nevoie de energie!

  Leu
Leii fac ce fac şi tot la bani ajung. Cu gândul. Calcule peste calcule, planuri de cheltuieli pe care nu reuşesc să le respecte, zile de economii la sânge urmate de altele în care aruncă banii cu ochii închişi – nimic bun nu poate ieşi din asta. Depinde doar de ambiţia lor să-şi pună finanţele în ordine. Totuşi, nu se pot plânge că soarta le stă împotrivă: un prieten le oferă un împrumut deosebit de avantajos. În dragoste, totul stă cum nu se poate mai bine: partenerul îi copleşeşte cu cadouri şi atenţii şi se simt trataţi regeşte. Adică exact ceea ce le place mai mult.

  Fecioară
Fecioarele vor începe weekendul cu schimbări de planuri. Vor renunţa la un proiect în privinţa căruia ezitau şi vor lua noi decizii. Acestea se referă atât la planul sentimental, cât şi la cel financiar. În dragoste, vor pune problema într-un mod tranşant (abordare care le caracterizează): nu este loc de compromisuri, ori e albă, ori e neagră. Intransigenţa lor le poate periclita relaţia, dar, în prezent, chiar nu le pasă. Financiar, vor alege siguranţa în locul unor decizii riscante şi vor face bine.

  Balanţă
Veşti bune în ceea ce priveşte finanţele: vor reuşi să recupereze nişte datorii sau să deconteze nişte cheltuieli însemnate. Ceva mai prost stau cu dragostea, pentru că atitudinea indiferentă a partenerului le va da motiv de insomnii. Nu e cazul să facă scene, ci doar să poarte o discuţie calmă şi sinceră, care poate fi un prilej de a se elibera dintr-o relaţie care nu le face bine. Prinse de toate celelalte probleme, pot uita de un eveniment important din viaţa cuiva apropiat.

  Scorpion
Scorpionii vor avea o perioadă cam tensionată pe plan social. Nişte bârfe din anturaj le vor afecta imaginea şi vor izbucni unele conflicte cu prietenii. E bine să-şi apere punctul de vedere şi să pună capăt zvonurilor false. Nici relaţia de cuplu nu va fi ferită de şocuri, pentru că partenerul poate descoperi o mică indiscreţie amoroasă. Scorpionii se vor simţi copleşiţi de toate aceste tulburări, dar e bine să se calmeze şi să ia lucrurile pe rând.

  Săgetător
Săgetătorii vor avea un weekend foarte încărcat pe plan social, dar acest lucru nu îi va mulţumi. Vor întâlni multe persoane antipatice sau vor fi puşi în situaţii jenante. Noroc de prezenţa lor de spirit care îi va ajuta să iasă din toate încurcăturile cu imaginea neşifonată. În dragoste, vor trece prin emoţii intense, întrucât ceva din comportamentul partenerului le va stârni gelozia. Nici cu banii nu vor sta foarte bine, pentru că vor cheltui mult şi numai pe lucruri inutile.

  Capricorn
Capricornii, consideraţi nişte zgârciţi patologici, vor dovedi contrariul în acest sfârşit de săptămână. Vor cheltui mult pentru ei înşişi şi pentru cei dragi, îşi vor satisface multe capricii, îşi vor spori confortul, vor face cadouri. Aceste cheltuieli nu vor fi nesăbuite, pentru că nativii din Capricorn vor şti exact unde s-a dus fiecare bănuţ şi astfel vor păstra controlul asupra situaţiei. Cert este că această dispoziţie generoasă va spori şi tandreţea partenerului faţă de ei şi vor petrece clipe foarte plăcute în cuplu.

  Vărsător
Vărsătorii vor avea un sfârşit de săptămână calm, punctat de câteva momente plăcute. Un semn de la o fostă iubire va măguli orgoliul chiar şi celor mai fideli dintre ei şi, dacă vor şti să fie discreţi, nu vor avea discuţii cu partenerul. Partea financiară nu va fi chiar atât de mulţumitoare dar, dacă vor strânge puţin cureaua, nu-şi vor da bugetul peste cap.

  Peşti
Partenerul de cuplu va şti să le readucă zâmbetul pe buze, pentru că, în privinţa iubirii, vor avea un weekend excelent. De aceea vor reuşi să lase toate supărările la o parte şi să dedice mai mult timp relaţiei. În ceea ce priveşte finanţele, urmează zile cam sărăcuţe, dar nu este cazul să dramatizaţi, e doar un moment prost. Ar trebui să fie mai atenţi la relaţiile cu familia, pentru că hipersensibilitatea lor îi va face să interpreteze fiecare mică observaţie ca pe un reproş.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS