10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Nu este o zi bună pentru semnarea documentelor oficiale. Se pare că ideile dumneavoastră nu sunt apreciate la adevărata lor valoare, dar acest lucru nu vă afectează optimismul.

 
  Taur
Relaţiile cu anturajul sunt bine aspectate. Este o zi bună pentru a rezolva probleme mai vechi de familie. Aveţi grijă să ţineţi seama şi de dorinţele celorlalţi!

 
  Gemeni
La locul de muncă s-ar putea să întâmpinaţi dificultăţi. Nu este cazul să vă îngrijoraţi. Totul se rezolvă repede, cu ajutorul colegilor. După-amiază sunteţi decis să faceţi schimbări în cămin.

 
  Rac
Treceţi printr-o perioadă favorabilă pe plan sentimental, dar şi al câştigurilor materiale. Relaţiile cu partenerul de viaţă sunt foarte bune. Evitaţi speculaţiile financiare!

  Leu
Vă bucuraţi de armonie în famile şi aveţi succes în toate activităţile legate de cămin. Puteţi face planuri de viitor. Ar fi bine să ţineţi cont de sfatul unei persoane mai în vârstă.

  Fecioară
În prima parte a zilei, aveţi de făcut mai multe drumuri scurte în interesul partenerului de viaţă sau pentru cămin. Astăzi puteţi rezolva mai uşor problemele financiare.  

  Balanţă
Vi se oferă noi perspective atât pe plan social, cât şi sentimental. La o petrecere cu prietenii, faceţi cunoştinţă cu o persoană care vă va fermeca din prima clipă.

 Scorpion
Ar fi bine să amânaţi întâlnirile de afaceri planificate pentru astăzi. Vă sfătuim să acordaţi mai multă atenţie familiei. După-amiază vă pregătiţi pentru o călătorie împreună cu partenerul de viaţă.

 Săgetător
Aveţi mari şanse de reuşită în toate activităţile legate de cămin şi de afaceri.
Partenerii de afaceri sunt de acord cu schimbările pe care le propuneţi, dar ar fi bine să ţineţi cont şi de părerile lor.

  Capricorn
Relaţiile parteneriale sunt foarte bune. Vă sfătuim să acordaţi mai mult timp odihnei şi activităţilor relaxante.

  Vărsător
Intenţionaţi să faceţi o vizită la rude. Vă sfătuim să o amânaţi, pentru că există riscul să nu decurgă aşa cum v-aţi dori. În partea a doua a zilei, vi se propune o colaborare.

  Peşti
Astăzi aveţi multe probleme de rezolvat. În prima parte a zilei sunteţi tentat să cheltuiţi o sumă mare de bani.
S-ar putea să faceţi schimbări majore în cămin, care se pot dovedi benefice pe plan sentimental.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS