21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Porniţi cu avânt o activitate nouă, care vă motivează la maximum. Chiar dacă efortul care trebuie depus pentru a ajunge la capăt este mai mare decât puterile dumneavoastră, simţiţi că merită să daţi tot pentru a avea succes. Primiţi suficiente încurajări pentru a merge mai departe, în ciuda extenuării fizice şi, cu cât trageţi mai tare, cu atât rezultatele vor fi mai bune. Aţi vrea să săriţi peste unele etape şi să ajungeţi direct la ţintă, dar nu vă grăbiţi!

 
  Taur
Nu vă bazaţi întru totul pe ajutorul celor care lucrează alături de dumneavoastră, deoarece unii colaboratori doar se laudă că ştiu totul, pentru că în realitate se vor dovedi mult sub aşteptările dumneavoastră. Aveţi grijă cu cine vă însoţiţi în această zi, pentru că vă atrag mai ales persoanele care una spun şi alta fac, având intenţia de a profita de eforturile dumneavoastră. Mai bine singur decât cu asemenea anturaj!

 
  Gemeni
Drumurile pe care trebuie să le faceţi azi nu au un efect prea bun asupra psihicului dumneavoastră. Vă obosesc fizic, dar senzaţiile profunde care se nasc în sufletul dumneavoastră sunt cele care primează.
Parcă v-ar fi teamă să plecaţi la drum ori aveţi trac înainte de a ajunge la o anumită destinaţie, pentru că nu sunteţi foarte sigur de ceea ce vă aşteaptă la capăt. Veştile pe care le primiţi de departe au şi ele un impact asupra psihicului extrem de ciudat, generând teamă şi nesiguranţă.

 
  Rac
Sunteţi plin de elan în faţa unei noi provocări. Nu vă vine să credeţi cât de entuziast sunteţi în faţa noului, deşi sunteţi genul de om care preferă să se agaţe de ceea ce ştie deja foarte bine. De data aceasta, ţinta spre care porniţi este atractivă, şi nu mai aveţi răbdare. Luaţi-o mai uşor, să nu daţi peste cap tot ce aţi clădit până acum doar pentru că sunteţi pe ultima sută de metri.
Timpul pe care îl aveţi la dispoziţie este prielnic unei pregătiri corespunzătoare.

  Leu
Socializaţi cu plăcere, pentru că vă aflaţi într-un mediu aglomerat, în care găsiţi persoane cu care vă înţelegeţi. Dialogul se leagă uşor, aveţi mereu subiecte interesante de discuţie cu care atrageţi atenţia asupra dumneavoastră. Vă simţiţi excelent în medii populate, unde vă atrageţi rapid simpatia, cu şansa de a vă mări cercul de admiratori sau de prieteni. Puteţi întâlni pe cineva care ar putea juca un rol central, de acum încolo, în viaţa dumneavoastră.

  Fecioară
Nu daţi randament în acele activităţi în care nu aveţi voie să decideţi singur sau sunteţi nevoit să urmaţi reguli stricte. Aveţi nevoie de mai multă libertate de mişcare pentru a ajunge la rezultate de care să fiţi mândru, altfel totul ar fi doar o obligaţie pe care o respectaţi fără nici o tragere de inimă. Vi se pare că, orice aţi face, cineva vă pune beţe în roate permanent sau vă judecă întruna acţiunile, deci e normal să vă dispară cheful de muncă.

  Balanţă
Faceţi un pas în faţă şi atrageţi atenţia asupra dumneavoastră, pentru că lumina în care sunteţi pus astăzi vă avantajează, în cazul în care scopul e acela de a cuceri inima cuiva.
Dacă simpatizaţi pe cineva anume, azi aţi putea ieşi în evidenţă cu ceva care să îl facă pe celălalt să vă remarce şi să îşi dea seama că şi el vă place pe dumneavoastră. Sunteţi cu un cap deasupra tuturor şi, dacă aveţi concurenţi la inima celei care vă atrage, azi puteţi fi persoana norocoasă!

 Scorpion
Când vine vorba de ceea ce vi se cuvine, sunteţi capabil să luptaţi până în pânzele albe. Vi s-a făcut o nedreptate pe care nu aţi putut să o reparaţi la vremea respectivă, dar aţi folosit acest răgaz pentru a căuta dovezi în favoarea dumneavoastră şi argumente puternice care să vă asigure victoria finală. Sunteţi foarte aproape de verdict, deci fiţi sigur pe dumneavoastră şi spuneţi ferm ce anume pretindeţi. Aveţi toate resursele necesare pentru a redobândi ce vă aparţine.

 Săgetător
Este o zi relaxantă, nu resimţiţi sarcinile din agenda de zi ca pe un stres, ci mai degrabă ca pe un motiv de distracţie. Aveţi noroc că, în ciuda atitudinii dumneavoastră superficiale, toate vă ies de minune, dar cheia reuşitelor se pare că e optimismul contagios. Sunteţi convins că toate vor merge bine, iar lucrurile chiar se aşază pe un făgaş mai bun de la sine. Se ştie că sunteţi norocos din fire. Bucuraţi-vă de auspiciile acestei zile!

  Capricorn
Priviţi spre ziua de mâine cu optimism, pentru că se apropie un eveniment pe care îl consideraţi un adevărat balsam pentru suflet. Întâlnirea cu o anumită persoană, rezolvarea cu succes a unei situaţii, un concediu relaxant, toate par să se potrivească perfect stării de aşteptare pozitive care vă cuprinde, deci merită să aveţi speranţe mari faţă de ceea ce urmează să se întâmple, deoarece evenimentele au scopul de a vă linişti.

  Vărsător
Valoarea cea mai de preţ este iubirea şi, dacă vi se răspunde la fel, aveţi de ce să fiţi mulţumit. Puteţi întâlni o persoană faţă de care resimţiţi o atracţie spontană şi v-aţi putea îndrăgosti la prima vedere sau partenerul de suflet are pentru dumneavoastră o surpriză plăcută, ce vă confirmă cât de mult vă iubeşte. Tot ceea ce simţiţi este la cote maxime încât puteţi spune, cu mâna pe inimă, că sunteţi fericit, că viaţa sentimentală a ajuns la un nivel care vă satisface pe deplin.

  Peşti
Aveţi nevoie de dovezi certe înainte de a vă încrede în promisiunile unei persoane, deci nu ajunge doar să vă spună ce frumos va fi de acum înainte, ci vreţi ceva pe care vă puteţi baza: un angajament, un contract, un act scris, la care să puteţi apela în cazul în care îşi uită promisiunile.
Iubirea cere şi ea dovezi, pentru că simţiţi că lipseşte ceva în viaţa sentimentală care să vă confere acel sentiment de stabilitate şi siguranţă pe termen lung.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS