17.6 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Scurte ştiri

A atacat un şofer de autobuz cu un pumn de monede

O americancă a fost arestată pentru atac la persoană şi agresiune, după ce a aruncat un pumn de monede în capul unui şofer de autobuz, informează Yahoo!News. Potrivit martorilor, Chantal Williams a urcat în autobuz spunându-i şoferului că nu are destui bani, decât monedele din mână, dar că ar fi bine să o lase totuşi să meargă cu mijlocul de transport. În momentul în care şoferul a refuzat să o lase se urce, tânăra i-a aruncat în faţă cele câteva monede pe care le avea, după care a coborât furioasă din autobuz. Cu toate că şoferul nu a fost rănit, Chantal Williams este anchetată şi urmează să fie judecată pentru infracţiunea de agresiune.

Picturi realizate pe iPhone
O aplicaţie cu care este dotat noul telefon iPhone permite utilizatorului să creeze opere de artă ce seamănă cu picturi adevărate. Potrivit site-ului zigonet.com, aplicaţia pune la dispoziţia pictorului amator nişte pensule virtuale, cu ajutorul cărora acesta poate desena adevărate capodopere pe ecranul telefonului. Aplicaţia a devenit atât de populară şi de folosită, încât mulţi şi-au făcut planul de a expune şi de a vinde picturile create în mediul virtual. Aplicaţia poate fi folosită pe iPhone şi pe iPod touch, punând la dispoziţia utilizatorului mai multe tipuri de pensule şi o multitudine de culori şi nuanţe. Avantajul acestui instrument este că greşelile pot fi corectate şi evoluţia lucrării poate fi urmărită pas cu pas.

O noapte în toaleta cafenelei

Un bărbat şi-a petrecut o noapte închis în toaleta unei cafenele din oraşul american Salem, informează site-ul zigonet.com. El a rămas încuiat în baie în jurul orei 1.00, când cafeneaua Gulu-Gulu se închidea. Sosind la serviciu a doua zi, la ora 8.00, proprietara a auzit zgomote ciudate venind dinspre toa-letă. Crezând că în cafenea pătrunsese un hoţ, ea a chemat poliţia. Bărbatul găsit în toaletă a explicat că fusese blocat acolo toată noaptea, dar că a dormit bine. Mai mult, el a plătit ce consumase, după care a plecat.

Păpuşi inspirate de Sarah Palin

Sarah Palin a devenit cunoscută după ce a făcut echipă cu senatorul John McCain la alegerile prezidenţiale organizate în Statele Unite în 2008. Potrivit site-ului zigonet.com, doamna Palin şi-a dat acordul pentru ca o companie producătoare de jucării să creeze păpuşi după „chipul şi asemănarea“ ei. Compania Herobuilders.com a anunţat lansarea pe piaţă a unor păpuşi cu chipul lui Sarah Palin, figurinele reprezentând-o pe doamna guvernator în diverse posturi şi costumaţii, de la cea de luptătoare până la cea de şcolăriţă. Compania este cunoscută pentru faptul că a „transformat“ în păpuşi figuri celebre din lumea politică americană, precum Barack Obama sau John McCain.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS