12.6 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinEl, ea şi... o minge

El, ea şi… o minge

Acum că peste campionatul naţional de fotbal s-a tras cortina, reprezentantele sexului frumos pot răsufla, în sfârşit, uşurate. Pentru câteva luni, nu vor mai fi nevoite să îşi petreacă o zi din weekend singure, pentru că partenerul lor de viaţă este pe stadion să îşi încurajeze echipa preferată. Plecând de la pasiunea nebună pentru fotbal, împărtăşită mai ales de reprezentanţii sexului tare şi, în unele cazuri, şi de doamne, cotidianul german Bild a realizat o clasificare a femeilor în funcţie de raportul lor cu sportul cu balonul rotund.  

Romantice şi… abandonate

O primă categorie este formată din acele Eve romantice şi care detestă chiar şi ideea de fotbal, pentru că se simt neglijate de partener şi abia aşteaptă weekendul să stea un pic în braţele acestuia. De obicei, în astfel de cazuri, bărbaţii cedează şi, de dragul iubitei, se sacrifică, chiar dacă pe jumătate. În loc să meargă la stadion şi apoi să „dezbată“ cele mai importante faze ale meciului la o bere cu amicii, aleg să vizioneze meciul la televizor!

Dribling printre rafturi

Există apoi acele doamne arogante, care urăsc sportul cu balonul rotund din simplul motiv că ar vrea să îşi petreacă weekendul mai degrabă printre rafturile marilor magazine şi nu concep ca partenerul să renunţe să le însoţească de dragul unui meci de fotbal. În astfel de situaţii, domnii recurg de obicei la planul B şi se prefac obosiţi sau că au treabă, evitând astfel câteva ore de shopping nebun şi dedicându-se, în schimb, mult iubitului fotbal.

Respect şi tact

Există apoi categoria moderatelor, care, deşi nu înţeleg cum este posibil ca un om în toată firea să fie trist, furios sau să jubileze ca un copil din cauza sau datorită unei echipe de 11 jucători, care aleargă ca nebunii după o minge, au suficientă diplomaţie încât să respecte sau măcar se prefac că respectă pasiunea iubitului.

Dragoste pentru fotbalişti
 
Există şi femei care iubesc fotbalul sau, mai precis, fotbaliştii. Acestea sunt destul de uşor de recunoscut, având în vedere că vorbesc despre orice, numai despre calităţile fotbalistice ale jucătorilor nu. În momentul în care îşi dau seama că partenerul le aude, îşi schimbă brusc discursul: „Da, da, Ballack şi Maldini chiar arată… ah, pardon, joacă foarte bine! Ca să nu mai vorbim de Cristiano Ronaldo sau David Beckham, uită-te şi tu ce corp… pardon, tehnică bună au!“.

Pasiune împărtăşită

Există şi excepţiile care confirmă regula. Vorbim de acele cazuri rare în care el şi ea împărtăşesc aceleaşi pasiuni…, iar viaţa devine astfel un vis. Nici un fel de certuri, nici un fel de minciuni, pe scurt, cei doi amorezi se înţeleg din zbor, fără să fie nevoie de cuvinte, iar ziua meciului este o sărbătoare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS