20.9 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinDoar pentru un strop de... sex

Doar pentru un strop de… sex

Când este vorba despre sex, bărbaţii sunt capabili de orice sacrificii, indiferent că trebuie să petreacă ore întregi printre rafturi sau să vizioneze filme siropoase.

De-a lungul timpului, ştiinţa, dar şi realitatea ne-au confirmat o teorie veche de când lumea: bărbaţii se gândesc mai mereu la sex şi sunt capabili să reziste şi celor mai mari provocări pentru a-şi duce la îndeplinire obiectivele. De altfel, de apetitul
sexual al domnilor profită chiar şi economia. De curând, a fost dat publicităţii un studiu al cercetătorilor belgieni, care au ajuns la concluzia că bărbaţii care merg la cumpărături cu femei îmbrăcate ceva mai sumar scot mai uşor banii din buzunar. Această slăbiciune nu le deranjează prea mult pe doamne, care îi consideră chiar mai sexy în aceste condiţii, plus că se pot bucura mai uşor de cardul însoţitorului. Când se întrevăd ceva şanse de o partidă de sex, mulţi bărbaţi fac lucruri pe care în condiţii normale nu le-ar accepta nici în ruptul capului. Unele dintre acestea au fost trecute în revistă de reporterii cotidianului german Bild.

Sâmbăta, printre rafturi

„Weekend, în sfârşit, timp pentru sex!“ este un gând cu care, probabil, se consolează mulţi dintre domnii neglijaţi de partenere în timpul săptămânii. Şi pentru că speranţa moare ultima, ei acceptă chiar să meargă câteva ore la cumpărături, doar, doar, la final îşi vor primi răsplata mult dorită. Pentru că, scrie Bild, orice femeie este mai „dispusă“ să dea dea frâu liber pasiunii dacă şi-a cumpărat perechea de pantofi mult dorită.

Weekend la TV

Trebuie să recunoaşteţi, serialele siropoase nu sunt chiar pe placul tuturor. Mai ales că multe femei au tendinţa să trăiască alături de eroine drama lor amoroasă, de parcă ar fi vorba chiar de viaţa lor. Bărbaţii cu „gânduri ascunse“ se abţin însă de la orice comentarii, ba chiar mai mult au grijă să le aducă partenerelor şi o pătură să nu le fie frig, o ciocolată şi un pahar de şampanie. În plus, sunt prezenţi dacă doamna varsă câteva lacrimi de tristeţe, după ce personajul ei preferat a mai suferit o dezamăgire. Iar la final, când genericul se desfăşoară pe ecran, răbdători, îşi iau partenera în braţe şi o consolează, ajutând-o să uite de viaţa tristă a protagonistei. Poate la urma urmei aşteptarea chiar a meritat.

Dietă sănătoasă

Ce poate fi mai romantic decât o cină la lumina lumânării, iar în surdină să se audă muzica unui saxofon? Speranţa că o astfel de seară se va termina în dormitor este mare. Şi pentru că acest obiectiv trebuie atins cu orice preţ, domnii sunt dispuşi să treacă şi peste noua pasiune a partenerei pentru mâncarea sănătoasă. Astfel că şi un „delicios“ shake de tofu (amestec de tofu, iaurt cu soia, un sfert de ananas şi sucul unei portocale) este savurat la maximum, pentru că se ştie că orice critică va însemna sfârşitul unei seri care se anunţa promiţătoare.

Mult iubita pisică

Ea are o pisică, iar el nu este tocmai amorezat de feline. Cu toate acestea, cei mai mulţi reprezentanţi ai sexului tare trec peste propriile sentimente, convinşi fiind că, dacă reuşesc să se împrietenească şi cu pisicuţa, şansele lor să petreacă o noapte de pasiune cu stăpâna acesteia cresc simţitor.

„Frumoasă coafură, draga mea“

Este bine ştiut că, de obicei, bărbaţii nu prea îşi dau seama dacă partenera lor a fost sau nu la coafor, excepţie făcând cazul în care acestea se întorc acasă cu o tunsoare oribilă. Bărbaţii cu experienţă, care speră să nu aibă un weekend lipsit de orice plăcere, au grijă să „arunce“ spontan un compliment de tipul „frumoasă coafură, draga mea“. Un secret este şi tonul folosit, ştiut fiind că femeile pot interpreta cum vor ele orice cuvânt spus pe un ton care nu le este pe plac.

Singur pe drum

Ziua ei a fost oribilă. Şeful a ţipat la ea, colegele o bârfesc, este prost dispusă şi nici gând de sex. Domnii care nu vor în ruptul capului să piardă ocazia de a avea o noapte fierbinte ştiu că nu le rămâne nimic altceva de făcut decât să se îmbrace şi să caute în toiul nopţii un magazin deschis. Apoi îşi surprind iubita cu o cutie de bomboane sau o îngheţată, tocmai bună să îi ridice moralul şi să îi trezească apetitul pentru sex.

Amenajări nocturne

Vineri noapte, nimic nu anunţă „furtuna“ ce stă să înceapă. După ce a citit un articol despre Feng Shui, ea vrea neapărat ca exact în acel moment, chiar dacă este ora 24.00, să mute mobila prin casă. Docil şi cu speranţa că efortul său va fi răsplătit, el îşi suflecă mânecile şi începe să care.

Cea mai bună prietenă

Dacă vor să aibă şi cea mai mică şansă la „favorurile“ vreunei domniţe, mulţi domni ştiu că nu trebuie să spună nici un cuvânt împotriva celei mai bune prietene a acesteia. Ba chiar dimpotrivă, aceasta poate fi un aliat de nădejde în lupta pentru cucerirea inimii femeii dorite.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

18 COMENTARII