15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Când veţi privi apusul în această seară, faceţi şi o recapitulare a zilei. Asiguraţi-vă că inima şi creierul dumneavoastră sunt pe aceeaşi lungime de undă. Analizaţi-vă emoţiile şi gândurile, precum şi modul în care acestea v-au influenţat acţiunile. Încercaţi să vă daţi seama în ce măsură aţi acţionat ca rezultat al raţiunii sau al stărilor dumneavoastră sufleteşti.

 
  Taur
Deşi azi veţi simţi o tentaţie aproape irezistibilă de a începe un proiect nou, asiguraţi-vă mai întâi că aţi terminat treburile începute. Vă va fi destul de greu, mai ales că în această perioadă toate vibraţiile vă îndeamnă către lucruri noi şi incitante. Dar energia investită în noi începuturi va fi pierdută dacă există o grămadă de lucruri nerezolvate în urmă.

 
  Gemeni
Trebuie să rezistaţi tentaţiei de a fi superficial, de a face mai multe lucruri în acelaşi timp. Luaţi-o uşor, veţi vedea că astfel ziua vă va fi mai reuşită. Nu vă daţi cu părerea despre lucruri de care nu aveţi habar: riscaţi să fiţi etichetat drept incompetent. Perioada imediat următoare va fi mai puţin favorabilă din punct de vedere al sănătăţii şi se impune o schimbare a stilului de viaţă.

 
  Rac
E un moment excelent pentru a începe o dietă, un regim sau, pur şi simplu, un stil de viaţă mai sănătos. Motivul e simplu: intraţi într-o perioadă în care vă va fi mult mai uşor să vă priviţi în oglindă şi să vă vedeţi aşa cum sunteţi, nu cum aţi vrea să fiţi. Acceptaţi realitatea şi veţi simţi imediat diferenţa!

  Leu
Brusc, vi se va părea că lucrurile o iau razna, toate întâmplându-se în acelaşi timp. Aveţi grijă ce vă doriţi, s-ar putea să se îndeplinească! Aveţi norocul să intraţi într-o perioadă fastă, trebuie doar să nu uitaţi care vă sunt ţelurile. Nu vă sfiiţi să le spuneţi oamenilor din jur ce aşteptaţi de la ei, căci, dacă îi veţi lăsa să ghicească, s-ar putea să aveţi surprize neplăcute.

  Fecioară
Fiţi atent la deciziile pe care va trebui să le luaţi în curând. Aţi amânat momentul critic cât mai mult posibil, iar acum trebuie să vă hotărâţi. Nu uitaţi că aliatul dumneavoastră este cunoaşterea. Sunteţi foarte optimist, vedeţi totul în roz şi pe bună dreptate: toate par să vă reuşească. Este foarte bine, dar încercaţi totuşi să păstraţi contactul cu realitatea.

  Balanţă
O atitudine pozitivă vă va ajuta să depăşiţi tensiunile provocate de munca dumneavoastră, care vă acaparează aproape tot timpul, în dauna relaţiilor personale. Nu este uşor să vă împărţiţi. Dacă vă veţi menţine optimismul, veţi reuşi să faceţi lucrurile cu bucurie şi să vă păstraţi seninătatea.

 Scorpion
Astăzi, poate mai mult decât oricând, trebuie să vă amintiţi cine sunteţi şi ce vă doriţi. Dacă veţi privi lucrurile cu înţelepciune, vă veţi găsi drumul. Dacă vă place de cineva, înainte de a face prima mişcare, încercaţi să vă asiguraţi că sentimentul este reciproc. Trebuie să vă gândiţi la ce vreţi cu adevărat, atât acum cât şi în viitor.

 Săgetător
Cine râde la urmă râde mai bine. Nu vă hazardaţi, încercaţi să temporizaţi deciziile până când veţi obţine informaţii suplimentare. Menţineţi-vă în expectativă până când veţi putea să aveţi ultimul cuvânt. În perioada următoare, veţi fi foarte sensibil la atitudinile celor din jur.
O să primiţi anumite ştiri din mai multe surse şi nu tot ceea ce veţi auzi sau vedea o să vă placă.

  Capricorn
Va trebui să rezolvaţi o dispută cu cineva de departe. Nu o să fie simplu, dar aveţi şanse mari să treceţi cu bine de această încercare. Comunicarea cu cei din jur este benefică, interesantă şi curge de la sine. Se pot ivi unele neînţelegeri cu cei la care ţineţi, dar acestea vor fi minore. Veţi avea o zi aspră, care vă va extenua, de aceea pe seară ar fi bine să vă relaxaţi.

  Vărsător
Nu vă enervaţi şi nu începeţi ceva ce s-ar putea să nu terminaţi. Acordaţi-vă timp de gândire şi retrageţi-vă undeva ca să evitaţi confruntările. Dacă veţi acţiona pe loc, veţi face o mare greşeală. Un ban pus deoparte, dincolo de faptul că vă ajută să treceţi peste perioade mai dificile, va contribui la reducerea stresului. E bine să ştiţi că aveţi pe ce vă baza dacă situaţia se înrăutăţeşte.

  Peşti
Dorinţa de libertate se va face simţită foarte puternic astăzi. Deşi în faţa sarcinilor de zi cu zi v-aţi reprimat îndelung această dorinţă, s-ar putea să vă hotărâţi până la urmă să vă călcaţi pe inimă şi să faceţi ceva neobişnuit. Nu este uşor, dar merită. O întâlnire neaşteptată poate să vă ajute să ieşiţi din rutină.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS