Ingrediente: 4 fileuri de peşte, 10 verze de Bruxelles (congelate sau nu), un ardei gras, o lămâie, 5 linguri de ulei de măsline, mirodenii.
Mod de preparare: Mai întâi trebuie să dezgheţaţi peştele. Este recomandat ca apoi să-l ţineţi puţin în apă fierbinte, ca să-şi mai piardă din gust. Aşezaţi bucăţile de peşte într-un vas iena şi puneţi varza de Bruxelles pe lângă ele. Nu uitaţi să adăugaţi, pentru un plus de gust, câteva fâşii de ardei gras. Turnaţi puţin ulei peste peşte şi adăugaţi în tavă puţină apă şi zeama de la o jumătate de lămâie. Se dă la cuptor pentru maximum 30 de minute. Când se serveşte peştele, indiferent că e cald sau rece, se stropeşte cu puţină zeamă de lămâie.
File de peşte cu varză de Bruxelles
ȘTIRI VIDEO GdS
Ultimele stiri
Toate
- Toate
- Administratie
- Admitere
- Advertoriale
- Afaceri de succes
- Agricultura
- Auto
- Autostrada Olteniei
- Bacalaureat
- Bancuri
- Bani & Afaceri
- Bani Europeni
- Baschet
- Black Friday
- Casa si gradina
- Cultura
- Diete si fitness
- Dolj
- Educatie
- Europa
- Eveniment
- Featured
- Finante
- Fotbal
- Gadgets
- Gaming
- Gazeta mea
- Gorj
- Handbal
- Horoscop
- Imobiliare
- International
- Interviu
- Investigatii
- IT&C
- Local
- Magazin
- Mama si copilul
- Medicina
- Mehedinţi
- Mobile
- National
- Olt
- Oltenia Business
- Opinii
- Politica
- Publireportaj
- Razboi Ucraina
- Retete culinare
- Sanatate
- Sport
- Stiri mondene
- Tehnologie
- Tenis
- Vacante si calatorii
- Vâlcea
- Viata sanatoasa
- Volei