14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Vă simţiţi bine oriunde vă aflaţi pentru că sunteţi înconjurat de oameni la care ţineţi şi care vă vor aproape. Cel mai mult apreciaţi faptul că toţi vă respectă spaţiul şi timpul personal fără a vă copleşi cu tot felul de probleme care nu vă privesc. Comunicarea este liberă, destinsă, fiecare spune uşor ce gândeşte, ca într-un colectiv cu drepturi egale de exprimare.
 
  Taur
Aveţi idei de afaceri pe care, dacă le puneţi în practică, veţi avea numai de câştigat. Puteţi încheia azi contracte profitabile sau cereţi drepturile financiare ce vi se cuvin în urma unei munci. Sunteţi mulţumit de dumneavoastră şi de roadele muncii depuse, pentru că sunteţi motivat financiar.
 
  Gemeni
Aveţi ocazia de a demonstra cât de pregătit sunteţi, participând într-o competiţie alături de persoane experimentate. Aţi acumulat cunoştinţele care vă asigură o poziţie de lider, iar siguranţa cu care vă prezentaţi atrage atenţia asupra dumneavoastră. Arătaţi ce puteţi, ce ştiţi, cine sunteţi şi stârniţi invidii în jur.
 
  Rac
Ca să rezolvaţi problema care vă preocupă trebuie să găsiţi calea cea mai potrivită de a vă face ascultat. Aveţi ocazia de a repara o neînţelegere, explicând sincer şi deschis ce aveţi pe suflet. Veţi fi iertat, veţi fi înţeles şi împăcarea se restabileşte în relaţiile care nu mergeau prea bine. Daţi un telefon şi invitaţi pe cineva drag la o discuţie faţă în faţă.

  Leu
Vă aruncaţi în acţiuni fără să vă luaţi măsuri de precauţie şi, pentru că nu sunteţi atent, riscaţi să comiteţi erori majore. Vă grăbiţi, vreţi să săriţi peste etape şi când veţi ajunge la final vă veţi da seama că v-aţi pripit, regretând atitudinea dumneavoastră impulsivă. Luaţi-o mai încet!

  Fecioară
Persoana cea mai dragă vă poate răni cel mai mult, dar nu aveţi puterea de a vă ridica să faceţi pace. Suportaţi multe cu un spirit de sacrificiu dus la extrem pentru că dumneavoastră nu vreţi să supăraţi pe nimeni. Chiar dacă suferiţi, ţineţi totul doar în sinea dumneavoastră.

  Balanţă
Sunteţi pus în faţa deciziei finale, după ce v-aţi informat suficient cu privire la planurile făcute. Nu mai aveţi timp de gândire, nici de întoarcere şi trebuie să spuneţi ferm, ca un verdict, ce aţi ales. Este o decizie irevocabilă, asupra căreia nu veţi mai putea reveni, deci aveţi grijă ce spuneţi.

 Scorpion
Ceva nu merge bine şi singura soluţie de a ieşi din acest impas ar fi să renunţaţi definitiv la această cale. Vă aflaţi într-un moment decisiv, dar foarte dificil, pentru că nu ştiţi ce să alegeţi. Intuiţia vă spune să puneţi punct, dar inima vă transmite să mai aşteptaţi, ca să vedeţi ce se mai întâmplă. Amânaţi decizia pe altădată, când veţi fi mai relaxat.

 Săgetător
Oricât v-aţi strădui să duceţi la capăt proiectul început, condiţiile nu sunt prielnice unei evoluţii. Parcă toate stau pe loc şi vă simţiţi blocat, ceea ce devine frustrant în cazul în care vă grăbiţi să ajungeţi la un rezultat. Trebuie să micşoraţi ritmul şi să aveţi răbdare până ce toate vor merge din nou în direcţia dorită.

  Capricorn
Aveţi parte de o zi calmă, în care nu se întâmplă nimic interesant. Aveţi timp de discuţii cu cei care vă apar în cale şi nu vă împinge nimic de la spate ca o obligaţie urgentă. Monotonia cotidiană vă e pe plac şi parcă simţiţi şi dumneavoastră că mai respiraţi un pic.

  Vărsător
Când priviţi în perspectivă, simţiţi o emoţie puternică, dar gândul negativ este legat mai mult de senzaţia că nu deţineţi controlul asupra evenimentelor. Nu vă place să lăsaţi lucrurile la voia întâmplării, tocmai de aceea presimţiţi că nu merg într-o direcţie prea bună. Sunteţi îngrijorat şi vă puneţi o mulţime de întrebări care nu vă fac bine.

  Peşti
Vă implicaţi în competiţii alături de rivali puternici şi nu vă e frică de confruntare. Ştiţi că sunteţi mai bun decât toţi, iar atitudinea dumneavoastră încrezătoare vă poate asigura un loc fruntaş în orice luptă. Vă cunoaşteţi valoarea şi nimeni nu vă poate da jos de pe piedestalul pe care aţi urcat prin forţe proprii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS