Ingrediente: 450 g spanac, 1 ou, 200 g caşcaval răzuit, 200 g cremă de brânză cu usturoi, 200 g şuncă (6 felii subţiri), sare, piper.
Mod de preparare: Spanacul fiert, tocat şi răcit, se amestecă cu ou, sare şi piper, după care se întinde în tavă, pe hârtie de copt. Deasupra se presară caşcavalul răzuit şi se dă în cuptorul încălzit în prealabil la 200°C, până se topeşte caşcavalul. Aveţi grijă ca preparatul să nu se rumenească. Se lasă apoi la răcit. Se pun feliile de şuncă, iar deaspra se întinde crema de brânză. Cu ajutorul hârtiei de copt rulaţi uşor, apăsând puţin. Rostogoliţi rulada pe folie transparentă şi împachetaţi. Aşezaţi preparatul pe folie de aluminiu, rulaţi, împachetaţi bine şi daţi la rece, pentru câteva ore, sau lăsaţi peste noapte. În loc de şuncă, puteţi folosi felii subţiri de somon afumat.
Ruladă de spanac cu şuncă şi brânză
ȘTIRI VIDEO GdS
Ultimele stiri
Toate
- Toate
- Administratie
- Admitere
- Advertoriale
- Afaceri de succes
- Agricultura
- Auto
- Autostrada Olteniei
- Bacalaureat
- Bancuri
- Bani & Afaceri
- Bani Europeni
- Baschet
- Black Friday
- Casa si gradina
- Cultura
- Diete si fitness
- Dolj
- Educatie
- Europa
- Eveniment
- Featured
- Finante
- Fotbal
- Gadgets
- Gaming
- Gazeta mea
- Gorj
- Handbal
- Horoscop
- Imobiliare
- International
- Interviu
- Investigatii
- IT&C
- Local
- Magazin
- Mama si copilul
- Medicina
- Mehedinţi
- Mobile
- National
- Olt
- Oltenia Business
- Opinii
- Politica
- Publireportaj
- Razboi Ucraina
- Retete culinare
- Sanatate
- Sport
- Stiri mondene
- Tehnologie
- Tenis
- Vacante si calatorii
- Vâlcea
- Viata sanatoasa
- Volei