13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Căutaţi cu disperare pe cineva, dar de câte ori bateţi la uşa sa, aflaţi că e plecat. Devine frustrant, mai ales dacă aveţi mare nevoie de ajutorul acestuia urgent, iar la telefon nici vorbă să daţi de el. Există astfel de momente când nu daţi peste cei care joacă un rol central în rezolvarea problemelor dumneavoastră şi intraţi în panică. Ori îl aşteptaţi, respectându-i plecarea, ori vă îndreptaţi imediat atenţia spre altcineva, la care aveţi acces fără să fie nevoie de aşteptare.
 

  Taur
Nu vă place cum vă tratează persoana iubită, are o atitudine de stăpân asupra dumneavoastră, cu pretenţii pe care nu i le puteţi îndeplini. Uneori vă umileşte şi, oricât de mult l-aţi iubi pe cel de lângă dumneavoastră, aveţi o limită şi un orgoliu, care nu vă lasă să vă supuneţi în faţa sa ca un sclav. De dumneavoastră depinde dacă acceptaţi poziţia de supus sau începeţi să vă exprimaţi mai ferm poziţia în faţa partenerului.

 
  Gemeni
Aveţi un talent aparte de a vă face plăcut de oricine pentru că găsiţi mereu un cuvânt bun de spus sau un compliment pentru cei care vă sunt alături, ceea ce vă netezeşte drumul spre inima celor care vă stau în preajmă. Chiar dacă e şi ipocrizie la mijloc, uneori e bine să apelaţi la ea dacă vreţi să vă păstraţi prietenii aproape. Nu criticile adună rândurile în jurul dumneavoastră, ci zâmbetul de pe buze.

 
  Rac
Nu vă place felul în care colaboraţi cu colegii pentru că aveţi în jur persoane care se eschivează, iau totul în glumă şi nu se concentrează eficient. V-ar părea rău ca dumneavoastră şi întregul colectiv să plătiţi oalele sparte de neglijenţele unei singure persoane, de aceea va trebui să-i spuneţi fiecare că e nevoie de mai multă seriozitate. Dacă nu devine la fel ca voi, ar fi bine să o excludeţi din grup, altfel veţi suferi cu toţii consecinţele.

  Leu
Nu puteţi fi de acord cu colegii dumneavoastră, chiar dacă aceştia îşi argumentează atent ideile. Indiferent dacă aveţi sau nu o idee mai bună, vă place să îi contraziceţi doar din orgoliu, pentru a avea dumneavoastră ultimul cuvânt, dar trebuie totuşi să fiţi sigur că ideea lor este cu adevărat nepotrivită. Ar fi păcat să respingeţi ideile doar pentru că nu sunt ca ale dumneavoastră. Intraţi în dispute extrem de uşor şi atmosfera devine încărcată la un moment dat doar pentru că nimeni nu renunţă.
 

  Fecioară
Evenimentele care se prefigurează sunt încă departe, dar nimeni nu este mai răbdator ca dumneavoastră. Puteţi aştepta oricât este nevoie, dacă aveţi garanţia că aveţi ceva de câştigat din ceea ce se va întâmpla la final. Cu o motivaţie suficient de bună, sunteţi capabil să clădiţi lent orice acţiune, cu gândul că într-o zi veţi culege roadele. Nu vă deranjează deloc că drumul e lung şi că timpul trece încet, pentru că sunteţi singurul care are atâta răbdare.
 

  Balanţă
Aşteptaţi cu nerăbdare un anumit semn de la persoana iubită, dar nu vine, deocamdată. Începeţi să lăsaţi suspiciunile să se infiltreze între voi şi dacă azi uită să vă dea telefon ca să vă spună că vă iubeşte, deja inventaţi scenarii negative. Ar trebui să daţi dovadă de mai multă înţelegere faţă de persoana iubită, pentru că nu poate sta la dispoziţia dumneavoastră oricât şi oricând aţi dori.

 Scorpion
Certurile pot apărea din te miri ce, doar pentru că nu sunteţi de acord cu partenerul dumneavoastră. În loc să staţi de vorbă ca să lămuriţi situaţia, fiecare îi întoarce celuilalt spatele şi îi închide uşa în nas, fără a mai lăsa loc deocamdată de discuţii. Nu e soluţia cea mai bună de a înţelege cine are dreptate, dar cel puţin pentru o zi nu vă vorbiţi.
Fiţi dumneavoastră cel care întinde mâna spre împăcare, amintindu-vă ce frumos e când vă înţelegeţi.

 Săgetător
Eşecurile profesionale nu iartă pe nimeni, iar azi dumneavoastră sunteţi cel luat în colimator de diversele probleme de la serviciu. Şefii abia aşteaptă să vă critice şi să vă taxeze pentru cine ştie ce greşeală, iar randamentul este scăzut când nu vă simţiţi bine. Se poate spune că nu luaţi notă de trecere la întrevederea pe care o aveţi cu cel care are putere deplină asupra dumneavoastră – angajator, profesor, superior -, aşa că ar fi mai bine să staţi în umbră, să nu vă vadă.

  Capricorn
Dacă azi faceţi o banală gafă, consecinţele gestului dumneavoastră vor fi foarte greu de reparat. Paradoxal, un fleac poate avea asemenea urmări, deci fiţi atent ce faceţi. Chiar dacă pe moment vi se pare că nu-i nimic, veţi descoperi că urmările acestui moment se vor resimţi zile întregi, nemaiştiind ce să faceţi ca să scăpaţi de ele şi să vă spălaţi imaginea. Evitaţi erorile din neatenţie, din grabă, glumele nesărate sau tentativele cu o oarecare doză de risc, pentru că nu vor trece uşor.

  Vărsător
Trebuie să acceptaţi inferioritatea în cazul unei întrevederi cu o persoană care vă este cu ceva mai presus. Fie că e un superior cu care vă e frică să vorbiţi sau un părinte care v-ar putea trage oricând de urechi, încercaţi să-i intraţi acestuia în graţii printr-o atitudine copilăroasă şi veselă. Cu un pic de umor rezolvaţi orice problemă, dar nu cu glume absurde!

  Peşti
Ghinionul îşi bagă coada între dumneavoastră şi persoana iubită şi generează o criză de proporţii, ce poate avea urmări dintre cele mai neplăcute. Se discută în termeni categorici despre despărţire, despre divorţ, despre schimbări fără cale de întoarcere, de aceea trebuie să fiţi pregătit pentru orice încercare.
Dumneavoastră puteţi să nu transformaţi o banală ceartă într-o adevărată dramă sentimentală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS