24.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Horoscop

Berbec

Weekendul este favorabil rezolvării problemelor de sănătate şi a celor legate de locuinţă. Tot ce a fost amânat până în prezent din diverse motive fie că e vorba de o operaţie, de o lucrare dentară sau de o reparaţie casnică trebuie început acum pentru că sunt şanse să se rezolve. În dragoste, perioada este mai favorabilă celor singuri decât celor cuplaţi (deşi nici aceştia din urmă n-ar avea de ce să se plângă, sub aspect astrologic) pentru că aceştia vor avea un succes deosebit în faţa persoanelor dragi.

 

Taur

Dragostea va fi în centrul atenţiei pentru Tauri, orice ar întreprinde în acest sens le va reuşi. Se pare că au intrat într-o perioadă armonioasă şi intensă din punct de vedere sentimental. Probleme cu banii nu vor exista, deşi nu se poate spune că se vor bucura de vreun surplus material.

Gemeni

Gemenii vor fi foarte preocupaţi de latura financiară. Este posibil să facă un împrumut, să vândă nişte bunuri sau să se implice în nişte speculaţii. Toate au şanse să iasă aşa cum îşi doresc ei, atâta timp cât se controlează la cheltuieli şi îşi împart în mod inteligent eventualul surplus bănesc. Se bucură în continuare de o perioadă bună în dragoste, în sensul că au control asupra situaţiei, ei fiind cei care pot face lucrurile să stea bine sau nu.

 

Rac

Racii vor avea parte de nişte tulburări sentimentale. Acest lucru nu înseamnă neapărat ceva rău, ci doar că vor exista nişte fluctuaţii care îi vor scoate din banal. Pot avea de-a face cu nişte capricii ale partenerului sau, pentru cei singuri, pot întâlni pe cineva care le place, dar îi şi contrariază. Se recomandă să fie flexibili, să nu cedeze orgoliilor mărunte, pentru că nu va fi vorba de nimic grav, iar lucrurile vor reveni la normal. Vor exista şi îngrijorări legate de bani.

 

Leu

Şi pe Lei îi aşteaptă emoţii puternice legate de dragoste, dar, spre deosebire de ceea ce se întâmplă în cazul Racilor, la ei va fi vorba de lucruri mai serioase. Deşi au succes când e vorba de flirturi mărunte şi de atracţie fizică, în ceea ce priveşte sentimentele mai serioase, ei riscă un refuz sau un conflict care îi va răni. Se recomandă o retragere strategică şi stăpânirea impetuozităţii care îi caracterizează pentru ca, în caz de eşec, să poată părăsi scena cu demnitate.

 

Fecioară

Fecioarele vor avea parte de zile foarte bune din punct de vedere al tonusului fizic şi psihic. Chiar dacă nu li se va întâmpla nimic deosebit, vor fi active, binedispuse şi vor transmite această stare şi celor din jur. Dispoziţia lor va atrage complimente şi invitaţii la diverse evenimente. În dragoste, vor fi în expectativă: cei cuplaţi vor aştepta calm rezolvarea unui conflict de cuplu, iar cei singuri vor aştepta iniţiativă din partea persoanei iubite. Energia pozitivă pe care o vor emana le va spori şansele de reuşită în iubire.

 

Balanţă

Balanţele stau sub semnul deplasărilor: cel mai probabil este să apară călătorii neprevăzute, însoţite de un oarecare stres sau, pur şi simplu, zile de alergătură, legate de rezolvarea unor chestiuni profesionale. Relaţiile sentimentale vor fi şi ele afectate de această stare de stres, aşa că se recomandă mai multă grijă în exprimare şi comportament. S-ar putea să nu li se accepte scuze de genul: „Eram grăbit(ă), de aceea te-am repezit“. Banii vor veni, sub forma unui cadou sau a unui împrumut restituit.

 

Scorpion

Pentru Scorpioni, weekendul stă sub semnul conflictului. Se pot certa cu partenerul de cuplu, cu portarul, cu vânzătoarea de la alimentară, cu oricine. Asta nu înseamnă că ei vor fi nervoşi, ci că trec printr-o perioadă în care certurile pot izbucni pe neaşteptate din cele mai meschine motive. Depinde doar de ei să se controleze. Vor fi preocupaţi de bani, dar mai au de aşteptat la acest capitol. În dragoste, pot răsturna situaţia transformând o ceartă într-o partidă pasională de amor.

 

Săgetător

După o perioadă de zburdălnicie şi distracţii, Săgetătorii se vor întoarce la lucrurile serioase. Se vor pune pe muncă sau pe studiu, îşi vor revizui planurile şi vor încerca să fie cât mai eficienţi. Vor fi câteva probleme la capitolul relaţii interumane, ei riscând să facă diverse gafe sau să comită acte jignitoare pentru cei din jur, ceea ce le-ar putea atrage o antipatie generală. Chiar dacă sunt preocupaţi de planuri măreţe, e bine să nu neglijeze sentimentele celorlalţi. În dragoste, vor aştepta îngrijoraţi un semn de schimbare.

 

Capricorn

Capricornii vor avea un weekend foarte activ sub aspect social, vor fi solicitaţi să participe la evenimente, vor fi sunaţi şi invitaţi peste tot. Chiar şi cei mai singuratici nu vor putea găsi la nesfârşit pretexte să nu se prezinte într-un loc sau altul. În dragoste, cei cuplaţi se vor bucura de câteva zile de armonie şi tandreţe, iar cei singuri vor fi tentaţi de aventuri plăcute şi fără complicaţii. În continuare, banii vor fi centrul preocupărilor lor şi au toate şansele să fie extrem de eficienţi în acest sens.

Vărsător

Pe Vărsători îi aşteaptă din punct de vedere afectiv o nouă perioadă de retragere şi izolare. Acest lucru nu se întâmplă neapărat din cauza unor situaţii neplăcute, ci aşa este natura lor, mai singuratică. Acesta este modul lor de a-şi reface energia. Totuşi, cei cuplaţi trebuie să fie foarte atenţi şi să explice partenerului acest lucru pentru a nu fi înţeleşi greşit.

 

Peşti

În zilele care urmează, Peştii riscă să provoace, din neglijenţă, nişte conflicte familiale ale căror consecinţe le vor suporta tot ei mai târziu. E bine să fie atenţi, să nu uite de aniversări, de evenimentele de familie, de datoriile pe care le au faţă de rudele lor, ca să nu se trezească apoi că toate uşile li se închid în nas. În dragoste, toate le vor merge bine şi se pot aştepta la momente speciale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS