16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec

Nu aveţi relaţii tocmai plăcute cu lumea, abordaţi prea des o atitudine critică şi uşor maliţioasă, ceea ce tensionează dialogul. Aveţi tendinţa de a răspunde aspru, de a comenta negativ tot ce auziţi şi e normal ca lumea să vă evite la un moment dat.

Taur

Speraţi să ajungeţi mai repede la un vis pe care îl consideraţi important, dar ritmul de evoluţie este foarte lent şi aproape că vă pierdeţi speranţa că veţi mai ajunge vreodată la capăt. Nu trebuie să renunţaţi să visaţi, dacă vedeţi că lucrurile nu merg aşa cum aţi dorit iniţial, pentru că unele planuri au ritmul lor de evoluţie, care nu corespunde cu nerăbdarea dumneavoastră.

Gemeni

Nu reuşiţi să vă implicaţi în nimic constructiv astăzi, sunteţi un pic plictisit sau total dezinteresat de ce se petrece în jur, pentru că nu sunt problemele dumneavoastră. Sunteţi aproape absent, lumea nici nu observă că sunteţi acolo, dar consideraţi că nu trebuie să vă mai implicaţi în problemele altora. Ţineţi la liniştea dumneavoastră şi interacţionaţi sumar cu restul lumii.

Rac

Nu sunteţi cel mai ambiţios om, dar acum se prefigurează la orizont un scop interesant, care vă va pune din greu la încercare. Nu trebuie să-l trataţi cu indiferenţă, ci să vă concentraţi serios, să vă puneţi în joc toate talentele de luptător. Va trebui să vă luptaţi cu rivalii pentru a obţine succesul final, deci nu vă aşteptaţi să vi se ofere pe tavă.

Leu

Lumea din jur sărbătoreşte o victorie, dar nu vă puteţi bucura alături de ceilalţi. Ori din invidie, pentru că sunteţi de părere că ar fi trebuit să fie numai victoria dumneavoastră, ori din teama de a vă relaxa, ca şi cum mâine vi se va lua înapoi. Vi se vede pe chip o stare de tensiune, de nesiguranţă, dar aveţi şi o atitudine uşor egoistă, pentru că nu doriţi să împărţiţi reuşita cu nimeni.

Fecioară

Faceţi echipă bună cu un coleg tânăr şi inteligent, iar schimbul de idei este facilitat de o comunicare tonică, bazată pe încredere reciprocă. Propunerile unuia sunt puse în practică de celălalt, de aceea nimeni nu va simţi că ar munci mai mul.

Balanţă

Primiţi o veste pe care o consideraţi foarte importantă, pentru că vă ia o piatră de pe inimă şi vă ajută să vă relaxaţi. Eraţi în aşteptarea unui răspuns sau urma să vă întâlniţi cu o anumită persoană, care deţinea cheia unei probleme, iar acestea au loc chiar acum pentru a vă elibera de un stres.

Scorpion

Cândva aţi considerat că e mai bine să încheiaţi o acţiune, pentru că nu vă mai oferea nimic bun. Pentru că sunteţi un om cu principii, nu vreţi să mai lăsaţi loc de discuţii, dar celălalt e dispus să vă împăcaţi şi să mai acorde o şansă relaţiei voastre. Dumneavoastră decideţi dacă merită să mai încercaţi o dată, dacă nu aţi fost prea supărat de cele întâmplate cândva.

Săgetător

Nu vă lăsaţi învins cu una, cu două de rivalii care vor încerca să vă doboare prin fapte incorecte. Nimic nu vă deranjează mai mult decât necinstea şi nedreptatea, de aceea sunteţi capabil să luptaţi până în pânzele albe pentru a demonstra care e adevărul. Dacă sunteţi implicat într-o confruntare legală – în instanţă sau nu – azi deţineţi controlul absolut al situaţiei.

Capricorn

Atmosfera din cuplu este cam tensionată, pentru că partenerul vine acasă nervos şi îşi eliberează energiile negative pe dumneavoastră şi pe copii. Ar fi bine să nu turnaţi gaz pe foc cu reproşuri, pentru că altfel transformaţi viaţa de acasă într-un război al sexelor. Dacă vă enervaţi, iese scandal!

Vărsător

Iubirea nu e veşnică şi acel lucru care acum vă place mâine poate fi de domeniul trecutului. O relaţie de iubire se poate încheia sau sunteţi nevoit să părăsiţi un loc în care v-aţi simţit iubit şi ocrotit o perioadă, deci de acum înainte vor rămâne doar dorul şi nostalgia acelor emoţii frumoase.

Peşti

Pregătiţi-vă pentru surprize plăcute în iubire! Inima vă bate mai tare pentru că apare în cale o persoană ce va avea un efect deosebit asupra dumneavoastră. Ori vă îndrăgostiţi la prima vedere, ori luaţi o decizie fantastică, aşa cum ar fi conceperea unui copil.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS