11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinIubiri celebre şi trainice

Iubiri celebre şi trainice

În timp ce revistele de scandal se ocupă doar de flirturile vedetelor, de multe ori uităm de celebrităţile aflate la antipozi, care-şi trăiesc iubirea de o viaţă.

În „star system-ul“ internaţional există numeroase cupluri care demonstrează că este posibil să te îndrăgosteşti, să păstrezi dragostea pentru toată viaţa şi să sărbătoreşti nunţi de argint şi chiar de aur. Deşi divorţul este pe ordinea de zi în epoca noastră, unele staruri dovedesc încă o dată că meseriile de succes pot merge mână-n mână cu iubirile de durată.

Gentilomi îndrăgostiţi

Una dintre cele mai lungi căsnicii este cea a lui Kirk Douglas. Actorul s-a căsătorit cu cea de-a doua soţie, Anne Buydens, în 1954. S-au cunoscut pe un platou de filmare, iar dragostea lor a fost atât de mare încât au fugit în Las Vegas să-şi unească destinele. În 2004, şi-au reînnoit jurămintele de iubire. Cuplul de la Hollywood şi-a reafirmat dragostea în faţa a 300 de prieteni şi rude, în cadrul unei ceremonii tradiţionale evreieşti, celebrate în Beverly Hills. A fost dragoste la prima vedere şi au rămas nedespărţiţi de când s-au cunoscut.
Douglas nu este singurul actor care a trăit toată viaţa lângă soţia sa. Relaţia dintre Charlton Heston şi Lydia Clar este, fără îndoială, una dintre cele mai frumoase poveşti de dragoste. S-au căsătorit în 1944, când ea era studentă la actorie la Universitatea din New York. Imediat după nuntă, actorul a plecat în război. S-a întors după trei ani şi şi-a început cariera efemeră de actor, fiind sprijinit de soţia sa, mama celor doi copii ai săi şi dragostea vieţii lui. Cei 64 de ani de căsnicie s-au încheiat odată cu moartea actorului, pe 5 aprilie 2008.
Alt chipeş de la Hollywood, Paul Newman, s-a căsătorit în 1958 cu cea de-a doua soţie, Joanne Gignillat Woodward, formând de atunci şi până de curând una dintre cele mai stabile perechi. S-au cunoscut la filmările peliculei „The Long, Hot Summer“, a lui Martin Ritt, şi au rămas împreună până când actorul s-a stins din viaţă, în septembrie 2008.

Actori cu stabilitate sentimentală

John Travolta, de asemenea, şi-a trăit viaţa lângă aceeaşi femeie, Kelly Preston. S-au căsătorit în 1991 şi împart aceeaşi profesie şi religie, amândoi aparţinând Bisericii Scientologice. În prezent, traversează o perioadă dificilă, din cauza decesului fiului lor cel mare, Jett, de 16 ani, care a avut loc la începutul anului. Aceştia sunt doar un exemplu de actori care şi-au împărţit viaţa cu aceeaşi persoană. Dar nu sunt singurii. Will Smith şi Jade Pinkett sunt de zece ani împreună şi au doi copii. Acelaşi număr de ani petrecuţi împreună numără şi Johnny Depp şi cântăreaţa Vanessa Paradis.
Altă căsnicie stabilă este cea a actorilor Antonio Banderas şi Melanie Griffith. Cei doi s-au cunoscut în 1996, pe platoul filmului „Two Much“, al lui Fernando Trueba, şi în acelaşi an s-au căsătorit la Londra. Dragostea lor este atât de mare, încât şi-au tatuat fiecare numele celuilalt pe un braţ.

Cântăreţi fericiţi

Nu doar unii actori au reuşit să aibă o relaţie stabilă. Există numeroşi cântăreţi care au făcut acest lucru şi sunt fericiţi alături de persoana iubită. Este şi cazul lui Julio Iglesias, a cărui viaţă s-a schimbat când l-a cunoscut pe fotomodelul olandez Miranda Rijnsburger, în 1990, în aeroportul din Jakarta, Indonezia. Se spune că atunci când a văzut-o pe Miranda, cântăreţul i-a spus unui prieten că aceasta va fi soţia lui. Deşi nu sunt căsătoriţi, cei doi au împreună patru copii.
Fiul lui Julio Iglesias, Enrique, şi-a găsit şi el stabilitatea lângă jucătoarea de tenis Anna Kurnikova şi de şase ani trăiesc cele mai frumoase clipe.

Fotbalişti cu succes şi îndrăgostiţi

Fără îndoială, primul fotbalist la care ne gândim este David Beckham, care s-a căsătorit cu Victoria pe 4 iulie 1999, într-un castel din Irlanda. În ciuda zvonurilor despre infidelitatea fotbalistului, cuplul este împreună şi pare fericit. Ei au trei copii, iar în 2006 şi-au reînnoit jurămintele de dragoste.
Mai mulţi colegi ai lui Beckham de la Real Madrid şi-au găsit marea dragoste şi au păstrat-o. Este cazul lui Raul şi al modelului Mamen Sanz, care s-au întâlnit în 1997 într-un local în care ea lucra ca ospătăriţă. A fost dragoste la prima vedere, iar după un an s-au căsătorit şi acum sunt părinţii a patru copii, doi fiind gemeni. Luis Figo şi-a găsit stabilitatea lângă frumoasa suedeză Helen Swedin, pe care a cunoscut-o în Barcelona şi cu care are trei fete. Christian Karembeu nu a putut să-şi ia ochii de la femeia cu cele mai lungi picioare din lume, Adriana Karembeu, pe care a întâlnit-o într-un avion şi cu care s-a căsătorit în 1998.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS