5.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Aveţi realizări pe plan profesional. Cu o condiţie: să vă convingeţi că puteţi să vă urmăriţi ambiţiile cu îndârjire. Aceasta nu vă permite, în nici un caz, să-i călcaţi în picioare pe ceilalţi pentru a reuşi. Probleme neprevăzute s-ar putea să pună sub semnul întrebării capacitatea profesională, aşa că fiţi prudent.

 
  Taur
Este o zi încărcată şi de-abia mai aveţi timp pentru familie. La serviciu, lucrurile se precipită, impunând un ritm rapid şi ridicând probleme mai puţin obişnuite. Schimbările sunt la ordinea zilei şi se vor face simţite acut.

 
  Gemeni
Puterea de toleranţă vă va ajuta şi azi să ieşiţi din multe situaţii-limită. Veţi avea o perioadă de clarificări interioare şi veţi găsi răspunsuri la probleme profunde, care vă frământă de multă vreme. Partenerul nu este disponibil acum pentru dumneavoastră, dar puteţi conta pe ajutorul prietenilor.

 
  Rac
Lucrurile intră pe un făgaş normal atât sentimental, cât şi în afaceri. Partenerul este mai atent şi mai protector şi vă sprijină proiectele. La serviciu, superiorii vă vor aprecia ideile. Nici financiar nu staţi prost, prin urmare, aveţi motive să fiţi mulţumit cu situaţia actuală.

  Leu
Astăzi munciţi intens. Vă folosiţi mintea la maxim pentru activităţile la zi şi pentru cele de perspectivă. Vă simţiţi în elementul dumneavoastră să fiţi solicitat şi nu daţi greş mai ales în alegerea colaboratorilor. Partenerul este un bun sfătuitor.

  Fecioară
Aveţi o situaţie favorabilă pe care ar trebui să o valorificaţi cum trebuie. În aceste momente, familia ar trebui lăsată pe planul doi. Orgoliul dumneavoastră va fi satisfăcut pe plan profesional, unde nu vi se oferă o recompensă materială, ci doar onoruri care vă vor deschide perspectivele visate.
 

  Balanţă
Aveţi o stare anxioasă, cu suspiciuni şi temeri de tot felul. Ar fi bine să vă odihniţi, să dormiţi mai mult. Veţi avea astfel mai mult spor şi vă veţi concentra mai bine.
Un exces de orgoliu vă va pune în situaţii nefavorabile. În dragoste, alegeţi să faceţi pace, pentru a putea merge mai departe.

 Scorpion
Va trebui să faceţi faţă unei perioade încărcate şi să vă asumaţi responsabilităţi mai importante. Sentimental, fericirea va fi la îndemâna dumneavoastră, cu condiţia să nu fiţi prea critic cu partenerul, altfel puteţi strica totul din cauza unor fleacuri. Pentru cei singuri, este posibilă o întâlnire minunată, care vă va rămâne mult timp în memorie.

 Săgetător
În muncă sunt de aşteptat întârzieri şi obstacole, mai ales la începutul zilei.
Urmăriţi atent ce se află în joc: poate că veţi reuşi să deblocaţi situaţia dacă aţi face eforturi pentru a fi mai bine înţeles de colegi.

  Capricorn
Partenerul de viaţă ştie cum să vă abordeze pentru a vă încuraja să vă manifestaţi sentimentele, lucru destul de neobişnuit pentru dumneavoastră. În relaţiile cu cei din jur aveţi tendinţa să vedeţi lucrurile destul de subiectiv. Se poate chiar să aveţi senzaţia că unele persoane din anturaj au intenţii negative.

  Vărsător
Vă doriţi să străluciţi şi să vă faceţi remarcat de sexul opus. Dacă veţi avea ocazia, vă veţi înfierbânta la cel mai mic gest.
La locul de muncă este nevoie de mai multă diplomaţie pentru a reuşi să vă înţelegeţi cu cei cu care lucraţi.
Problemele legate de familie şi casă vă solicită atenţia.

  Peşti
Dacă în ultima vreme v-a fost greu să vă ocupaţi de partea financiară şi să găsiţi metode de a face bani, acum vă redobândiţi energia şi dorinţa de a reuşi. Astăzi sunteţi combativ, hotărât şi gata de iniţiativă. Dacă apar conflicte la locul de muncă şi nu sunteţi implicat, staţi deoparte. A vă exprima părerea poate fi un dezavantaj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII