15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinSaleuri cu caşcaval

Saleuri cu caşcaval

Ingrediente: 300 g făină, 200 g caşcaval ras, 200 g margarină, 100 g smântână (acră), 2 ouă pentru aluat şi 1 pentru uns, sare.
Mod de preparare: Amestecaţi bine făina cu caşcavalul, smântâna, ouăle şi sarea. Frecaţi margarina până se înmoaie, apoi adăugaţi-o în compoziţie. Frământaţi şi lăsaţi coca la rece o oră. Rupeţi bucăţi de aluat şi întindeţi-le cu sucitorul, apoi tăiaţi cu formele. Înainte de a le băga la cuptor în tava unsă şi în care aţi pus hârtie de copt, daţi-le cu ou pe deasupra.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS