20.9 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024

Horoscop

  Berbec    
Speraţi să fie o zi calmă la serviciu, dar v-aţi înşelat. Apar motive de conflict, sămânţă de scandal şi tot felul de animozităţi în relaţia cu ceilalţi. Numai de dumneavoastră depinde dacă le daţi satisfacţie scandalagiilor şi vă implicaţi în certurile lor sau faceţi opinie separată, fără să vă intereseze ce au de dezbătut cu asemenea ton. Vedeţi-vă de alte treburi.

 
  Taur
Discuţiile cu un prieten vă pun pe gânduri pentru că vă dă veşti triste şi spune informaţii care vă îngrijorează. Aproape că nu mai vreţi să auziţi ce are de spus. Ar trebui să nu puneţi la suflet veştile proaste, pentru că nu vă vizează personal. Totuşi, indiferent cine ar fi ţinta acestor informaţii, acestea au un efect negativ asupra psihicului dumneavoastră.

 
  Gemeni
Sunteţi un bun prieten, un tovarăş excelent de conversaţie sau de plimbare, pentru că aveţi un talent aparte de a comunica şi de a vă face înţeles de oricine. Cine vă are astăzi prin preajmă nu va avea o zi plictisitoare, pentru că mereu aveţi ceva interesant de transmis şi veniţi cu idei originale sau amuzante. Vă puteţi lărgi cercul de prieteni datorită sociabilităţii şi plăcerii de a discuta.

 
  Rac
Parcă toate stau pe loc, nimic nu merge conform planurilor şi senzaţia pe care o aveţi este aceea de abandon. La originea acestei pase proaste sunt ori lipsa banilor, ori compania negativă a unui coleg, care nu face altceva decât să se plângă permanent de problemele sale. Aveţi grijă, aşadar, cu cine faceţi echipă azi pentru că nu atrageţi colaboratori tonici, ci mai degrabă persoane care mai mult vă încurcă.

  Leu
Nu mai ştiţi cum să vă împărţiţi timpul pentru că şi partenerul de viaţă, şi copiii, şi rudele vor ceva de la dumneavoastră în acelaşi timp şi sunteţi numai unul. Aveţi un sentiment ciudat de inadaptare în propriul cămin, ca şi cum nu v-aţi simţi în elementul dumneavoastră din cauza companiei. Părinţii nu răspund solicitărilor dumneavoastră, iar partenerul vă vorbeşte prea puţin, ceea ce naşte suspiciuni în cuplu.

  Fecioară
Aveţi grijă cum vă purtaţi azi cu persoana iubită pentru că este o zi critică pentru relaţia dumneavoastră. O decizie greşită, un gest nepotrivit sau o vorbă nelalocul ei poate strica o idilă frumoasă, pentru că partenerul este sensibil şi exagerează.

  Balanţă
Nu puteţi discuta eficient cu persoanele tinere, gălăgioase, nervoase, care nu pot sta la masa tratativelor. Vor doar să-şi impună punctul de vedere cu agresivitate, având impresia că numai ei au dreptate, iar dumneavoastră, în loc să căutaţi argumente pentru a vă face ascultat, vă retrageţi, pentru că nu vă place cum vi se adresează ceilalţi. Nu trebuie să-i lăsaţi doar pe ei să îşi exprime opinia!

 Scorpion
Sunteţi nostalgic şi priviţi spre vremurile idilice ale relaţiei dumneavoastră sentimentale. Atunci, totul era frumos, tandru, intim, iar acum ceva parcă s-a stins şi duceţi dorul acelor vremuri. Puteţi retrăi atmosfera de demult dacă sunteţi sincer cu dumneavoastră şi redescoperiţi ceea ce v-a apropiat la început de persoana iubită. Merită să vă întoarceţi în trecut pentru a regăsi ce aţi pierdut.

 Săgetător
Nu vă puteţi relaxa până ce nu primiţi vestea pe care o aşteptaţi cu sufletul la gură, dar aveţi noroc că soseşte şi vă schimbaţi complet atitudinea. Nu mai sunteţi la fel de stresat, nu mai staţi ca pe ghimpi, ci vă simţiţi din nou în elementul dumneavoastră, jovial şi amuzant, aşa cum vă ştie lumea. Când nu sunteţi sigur de ceva, sunteţi agitat şi nu vă puteţi concentra decât la ceea ce aşteptaţi cu înfrigurare.

  Capricorn
Vă aflaţi într-un mediu de persoane importante, celebrităţi, şefi şi vă simţiţi mai special. Aveţi ce învăţa de la ei, merită să îi luaţi ca exemplu şi să încercaţi să fiţi asemeni lor, pentru că au ceva ce îi scoate în evidenţă. Aveţi tot respectul şi admiraţia pentru astfel de oameni, iar dacă şi ei vă acceptă în preajmă şi vă iau sub aripa lor protectoare, nu puteţi fi decât foarte încântat.

  Vărsător
Aveţi tot felul de treburi de rezolvat la serviciu şi peste tot daţi peste persoane care vă solicită la maximum. Nu vreţi să lăsaţi loc de critici sau de dezamăgiri în ochii şefilor, de aceea daţi tot ce puteţi şi încercaţi în fiecare clipă să vă prezentaţi impecabil. Studiile sunt şi ele favorizate, fiind nevoit să vă puneţi la curent cu ultimele noutăţi din domeniul dumneavoastră de activitate.

  Peşti
Nu aveţi banii necesari pentru a vă cumpăra un obiect pe care vi-l doriţi demult, deci sunteţi nevoit să mai faceţi şi sacrificii. Tăiaţi de pe lista de cumpărături acel bonus pentru inima dumneavoastră, pentru că nu e momentul cel mai potrivit pentru a-l achiziţiona.
Nu vă permiteţi decât strictul necesar, orice abuz declanşând un dezechilibru în buget, ca atare, fiţi cumpătat când ieşiţi la cumpărături.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU