11.2 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinVictoria Beckham la indigo

Victoria Beckham la indigo

Nu este uşor să fii Victoria Beckham, iar una dintre sosiile vedetei ştie mai bine decât oricine cât este de greu să încerci să „te dai“ drept Victoria.

Britanica Esther Adams şi-a petrecut ultimii ani din viaţă încercând să o copieze pe Victoria Beckham în cât mai multe aspecte, fiind sosia vedetei. Esther are 31 de ani, o căsnicie fericită, doi copii frumoşi şi o pasiune nebună de a trăi imaginându-şi că este fosta componentă a formaţiei Spice Girls. Numai că, din păcate pentru ea, ceea ce ar putea semăna cu un vis frumos tinde să se transforme într-un coşmar. În loc să fie înconjurată şi sufocată de fani şi de admiratori, Esther se confruntă cu tot felul de acuzaţii şi insulte. I se spune, de exemplu, că suferă de o tulburare de alimentaţie. Sau că tocurile pantofilor săi sunt prea înalte. Sau că e prea scundă. Sau, pur şi simplu, i se reproşează că este enervantă prin comportamentul ei. Mai rău, cei doi copii ai săi, Lewis şi Katie, sunt şicanaţi şi luaţi peste picior de colegii lor de şcoală.
Numai că domna Adams, care printr-o coincidenţă are acelaşi nume de familie ca numele de domnişoară al Victoriei, este hotărâtă să treacă peste orice obstacole şi comentarii răutăcioase. Ea spune că merită tot efortul. „Nu o dată am fost tentată să demisionez din această «funcţie», dar până la urmă am stat şi m-am gândit că nu este nu job de lepădat. În calitate de sosie a Victoriei Beckham, eu muncesc doar câteva zile şi câştig mai mulţi bani într-o lună decât majoritatea oamenilor, iar restul timpului mi-l pot petrece alături de familia mea“, a explicat Esther.

Cum a devenit sosia lui Posh Spice…

Britanica spune că prima dată şi-a dat seama că există puncte comune între ea şi fosta Posh Spice pe când lucra ca animatoare într-un club de noapte. „Foarte mulţi clienţi îmi spuneau că semăn cu Victoria şi mă îndemnau să încerc să mă integrez în grupul sosiilor ei. Pe atunci eram singură, aveam de crescut doi copii şi mă confruntam cu mari probleme financiare, aşa că nu am mai stat pe gânduri, tot auzind în fiecare zi astfel de încurajări. Am luat legătura cu câţiva agenţi şi, nu după mult timp, am primit contracte să merg la diverse evenimente în calitate de sosie a lui Posh Spice sau să pozez în reviste. Îmi convenea de minune pentru că aveam toate şansele să câştig între 18.000 şi 20.000 de lire anual“, a povestit Esther. Totul mergea ca pe roate şi Esther îşi trăia visul. Asta până acum vreo doi ani, când adevărata Posh Spice a căzut oarecum în dizgraţie, ceea ce a provocat un declin şi în activitatea sosiei.

Amintiri neplăcute

În acea perioadă, Esther Adams a fost invitată să participe la un eveniment caritabil organizat de un cotidian local. Prezenţa sosiei Victoriei Beckham a stârnit un val de nemulţumiri, iar pagina de internet a ziarului respectiv a fost bombardată cu e-mail-uri la adresa lui Esther. „Cine se crede şi asta?“, a scris un cititor, în timp ce altul a catalogat-o fără milă drept „o glumă de femeie şi o impostoare“. Mai mult, alt răutăcios nu s-a sfiit să spună despre Esther că „s-a înfometat ca să ajungă să semene cu Posh Spice“ şi că „arată îngrozitor“.
Este adevărat că Esther Adams are 1,65 metri înălţime şi cântăreşte 57 de kilograme, însă spune că are o alimentaţie echilibrată şi mănâncă sănătos. „Când am citit prima dată comentariile acelea, m-am înfuriat teribil. Prietenii au rămas şocaţi când au aflat ce trebuia să îndur din cauza jobului meu, însă m-au încurajat să nu mă dau bătută şi le mulţumesc pentru asta“, a precizat sosia lui Posh Spice.
Frustrarea şi supărarea ei sunt cu atât mai mari cu cât chiar concetăţenii ei din Clacton-on-Sea, Essex, par să se fi săturat să o tot vadă copiind vestimentaţia soţiei lui David Beckham şi mergând prin oraş la volanul unei maşini decapotabile. „La început, oamenii chiar credeau că sunt Posh Spice, dar când şi-au dat seama că s-au înşelat au început să facă diverse comentarii, mai mult sau mai puţin răutăcioase. Mi s-a întâmplat chiar ca, odată, cineva să arunce în mine cu o ţigară aprinsă. N-am păţit nimic, dar am rămas fără cuvinte“, şi-a amintit cu amărăciune Esther. Cu toate acestea, ea e mulţumită că încă are admiratori, chiar dacă nu mai sunt la fel de mulţi ca altădată. Dintre aceştia, cel mai mare fan este chiar soţul său, Brett, care, bineînţeles, o preferă pe Esther în locul Victoriei. „Brett spune că-s mai frumoasă decât Posh Spice“, a conchis sosia vedetei, cu un zâmbet satisfăcut.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS