Ingrediente: 250 g smântână sau iaurt, 200 g de salam de orice fel, 200 g de caş sau caşcaval, 4 ouă, 3 linguri de făină, 1 lingură de griş, mărar, parmeggiano (pentru pus deasupra, la final).
Mod de preparare: Caşul sau caşcavalul se dă pe răzătoarea mare. Salamul se taie cubuleţe. Se amestecă apoi într-un castron salamul, caşul sau caşcavalul, smântâna, ouăle şi se adaugă făina puţin câte puţin şi apoi grişul. Se pune şi mărarul. Se amestecă bine şi se pune compoziţia într-o tavă unsă cu unt şi tapetată cu făină. Deasupra se rade parmeggiano. Se dă la cuptor la 150 de grade în jur de 40 de minute. Cuptorul trebuie să fie încălzit bine înainte. Se poate servi ca aperitiv.
Tort sărat
ȘTIRI VIDEO GdS
Ultimele stiri
Toate
- Toate
- Administratie
- Admitere
- Advertoriale
- Afaceri de succes
- Agricultura
- Auto
- Autostrada Olteniei
- Bacalaureat
- Bancuri
- Bani & Afaceri
- Bani Europeni
- Baschet
- Black Friday
- Casa si gradina
- Cultura
- Diete si fitness
- Dolj
- Educatie
- Europa
- Eveniment
- Featured
- Finante
- Fotbal
- Gadgets
- Gaming
- Gazeta mea
- Gorj
- Handbal
- Horoscop
- Imobiliare
- International
- Interviu
- Investigatii
- IT&C
- Local
- Magazin
- Mama si copilul
- Medicina
- Mehedinţi
- Mobile
- National
- Olt
- Oltenia Business
- Opinii
- Politica
- Publireportaj
- Razboi Ucraina
- Retete culinare
- Sanatate
- Sport
- Stiri mondene
- Tehnologie
- Tenis
- Vacante si calatorii
- Vâlcea
- Viata sanatoasa
- Volei