10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinCarnaval în costume de poveste

Carnaval în costume de poveste

Pe 2 februarie, vedetele postului Acasă se vor aduna la cel mai tare Carnaval al anului, unde atât cei din faţa, cât şi cei din spatele camerelor vor sărbători 11 ani de poveste, de pasiune, de dăruire, pentru că Acasă e iubirea.
Vedetele au pornit deja în căutarea costumelor, care le vor transforma în personajele de poveste preferate, totul într-un carnaval de gală. Unii, mai norocoşi, au găsit ceea ce îşi doreau şi visează deja la trofeul din cadrul concursului – „Regele şi regina carnavalului“. Dar alţii, precum Nicoleta şi Iuliana Luciu, nu vor să dezvăluie nimic despre costumul ales şi promit să surprindă invitaţii cu nişte ţinute la care nimeni nu se aşteaptă.
Bogdan Albulescu şi Alina Grigore vor da viaţă celebrului cuplu format din Fester şi Morticia, din Familia Adams. Pavel Bartoş a început de anul trecut să se costumeze în personajele sale preferate: „Anul trecut am fost Popeye Marinarul, personajul meu preferat. Anul acesta am vrut să fiu actorul meu preferat, Marian Râlea, dar nu aveau costum, aşa că l-am ales pe Charlie Chaplin“, a mărturisit actorul.
Ioana Maria Moldovan va fi Josephine, iubita lui Napoleon, într-o rochie în stilul empire, cu detalii luate de la Maria Antoaneta, iar Adela Popescu le va cânta telespectatorilor live, îmbrăcată într-o rochie veneţiană din secolul 16.
Fanii vedetelor Acasă vor urmări între orele 22.00 – 23.00 imagini live de la petrecere, în exlusivitate, pe www.acasatv.ro, iar de la ora 23.30, Acasă va prezenta o ediţie specială a emisiunii „Poveştiri de noapte“, în cadrul căreia Cabral şi Mircea Solcanu vor transmite în direct din Buftea imagini cu vedetele în costume inedite, surpriza muzicală a Adelei Popescu şi momentul tortului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS