21.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Horoscop

  Berbec

Horoscop de weekend

Pentru Berbeci, relaţiile cu familia vor fi excelente şi chiar se vor rezolva pe cale paşnică unele conflicte mai vechi. Dragostea este ceva mai prost aspectată, există riscul unor certuri cauzate de lipsă de timp acordat relaţiei.

Horoscop săptămânal

Se pare că sunteţi nervoşi din cauza unor neînţelegeri în familie. Vă sfătuim să fiţi mai flexibil. Reuşiţi însă să vă calmaţi şi să vedeţi lucrurile altfel. Odihniţi-vă mai mult! Neînţelegerile de la începutul săptămânii cu o femeie mai în vârstă din familie vă creează o stare de nervozitate. La începutul săptămânii nu este indicat să vă întâlniţi cu prietenii şi cu rudele. Starea dumneavoastră de agitaţie ar putea să le strice şi lor buna dispoziţie. Sunteţi preocupaţi de probleme legate de cămin. Spre mijlocul săptămânii aveţi ocazia să cumpăraţi o casă nouă sau să faceţi un schimb de locuinţă. Partenerul de viaţă este de acord cu iniţiativa dumneavoastră. Dacă o rudă mai în vârstă vă cere ajutorul într-o problemă de sănătate, ar fi bine să nu vă eschivaţi.

 

  Taur

Horoscop de weekend

Weekend mai neobişnuit în ceea ce priveşte atitudinea faţă de cei din jur. Vor fi mai sensibili, mai intuitivi, mai toleranţi, iar această stare va stârni uimirea celor apropiaţi. Veşti bune şi în dragoste pentru cei cuplaţi. O discuţie lămuritoare îi va asigura că sunt iubiţi aşa cum îşi doresc.

Horoscop săptămânal

Întâlniţi multă lume, cunoaşteţi persoane noi, câştigaţi prieteni sau potenţiali colaboratori. Este o perioadă în care cei dragi vă mai dezamăgesc uneori, în schimb vă înţelegeţi foarte bine cu colegii de serviciu sau cu partenerii de afaceri. Cineva drag nu poate fi acum alături de dumneavoastră şi-i duceţi dorul, dar cadourile primite vă mai ridică un pic moralul. Situaţia materială este oscilantă, aveţi tendinţa de a vă arunca în cheltuieli cam mari, ca mai apoi să regretaţi sau să vă puneţi singur frână, pentru că vă daţi seama, la timp, că exageraţi.

 

  Gemeni

Horoscop de weekend

Un weekend în care totul le va merge la fix. Vor fi oamenii potriviţi la locul potrivit şi vor spune exact ceea ce trebuie, atunci când trebuie. Această sincronizare perfectă le va aduce nişte câştiguri nesperate. Vor primi veşti bune în legătură cu nişte bani, însă buzunarul nu se va umple chiar acum, aşa că puţină grijă la cheltuieli nu ar strica.

Horoscop săptămânal

Aţi aşteptat ceva: un cadou special, o vorbă bună, o declaraţie, vizita unui prieten, o excursie într-un loc drag, dar acest lucru nu vine conform aşteptărilor dumneavoastră, de aceea sunteţi dezamăgit. Vă daţi seama că aţi sperat mai mult decât vi se putea oferi şi mai reduceţi din pretenţii, măcar în ultimul moment. Nu mai ştiţi cum să împărţiţi banii ca să mulţumiţi pe toată lumea. Cel mai greu va fi când vă veţi trezi în faţa unei alegeri, de parcă ar trebui să daţi aceeaşi sumă în două direcţii simultan: două facturi, două datorii.

 

  Rac

Horoscop de weekend

Weekendul Racilor va fi dedicat iubirii. Lista cadourilor de Sărbători va începe cu persoana iubită şi se va sfârşi cu persoana iubită. Din fericire, astrele îi vor favoriza pe nativi şi pe plan financiar, aşa că generozitatea lor va putea lua forme concrete. O propunere profesională foarte tentantă apare la orizont. Nu va fi vorba de sume mari, ci de multă stabilitate. Ar fi recomandată mai multă atenţie la relaţiile cu familia. Se anunţă unele tensiuni care trebuie rezolvate cu diplomaţie. Sănătatea nu e chiar la cote maxime, dar controlarea dietei va elimina eventualele probleme.

Horoscop săptămânal

Viaţa de familie şi relaţia de cuplu sunt principalele preocupări, cărora le acordaţi maximă atenţie. Staţi mai mult de vorbă cu cei dragi, iar dialogul este intim, plăcut, de la suflet la suflet. Aveţi dispoziţia necesară pentru a lămuri unele aspecte de care nu aţi avut timp până acum. Sărbătorile aduc informaţii interesante şi veşti bune. Sunteţi cam supărat, ceva lipseşte pentru a vă relaxa, şi ori e vorba de lipsa banilor, ori de lipsa cuiva drag. Apare mereu ceva în compensaţie: dacă nu aveţi iubire, ieşiţi la cumpărături şi descoperiţi că terapia prin shopping merge de minune, dar dacă nu aveţi bani, e posibil ca acest impediment să strice şi atmosfera de cuplu.

 

  Leu

Horoscop de weekend

Sfârşitul de săptămână al Leilor stă sub semnul succesului! Şarmul lor binecunoscut le va aduce avantaje nesperate pe plan social: prieteni noi, relaţii utile şi multe, momente plăcute. Cum perioada este propice schimbărilor profesionale, ar fi recomandat ca Leii să-şi folosească acest capital de simpatie pentru a avansa sau pentru a obţine nişte beneficii. Financiar, mai au de aşteptat până vor avea iar portofelul plin.

Horoscop săptămânal

Vă bucuraţi din plin de această săptămână, ori pentru că a venit vremea recompenselor profesionale – sunteţi luat în seamă de superiori sau primiţi un răspuns favorabil la un examen – ori pentru că vă faceţi planuri importante pentru anul viitor şi abia aşteptaţi să le puneţi în practică. Sunteţi stimulat să gândiţi până departe. Pentru un trai bun, este nevoie şi de bani, ceea ce nu s-ar spune că aveţi, în această perioadă, dar nu vă va afecta foarte tare. Cei dragi vor înţelege dacă nu le puneţi pe masă cozonac şi se vor mulţumi şi cu fursecuri, deci nu vă stresaţi prea mult. Bucuraţi-vă de Sărbători şi cu mai puţin sau, dacă nu aveţi prea multe de oferit, mai bine duceţi-vă… în vizite la cei dragi!

 

  Fecioară

Horoscop de weekend

Fecioarele vor primi bani sub forma unui împrumut şi îşi vor putea realiza nişte planuri pe termen scurt. Susţinerea din partea familiei le va ajuta să treacă mai uşor peste momentele dificile. Planul emoţional este interesant în special pentru Fecioarele singure: vor primi o propunere tentantă, dar însoţită de multe semne de întrebare.

Horoscop săptămânal

Oboseala din ultimele luni ale anului se resimte acum mai mult ca oricând şi se poate lăsa cu probleme de sănătate, cu extenuare psihică sau fizică sau cu o senzaţie de lehamite. Veţi avea nevoie de un repaus, dar apar sarcini pe care vi le asumaţi doar pentru că sunt obligaţii, nu pentru că v-ar face plăcere. Sunteţi mulţumiţi, aţi luat salariul majorat sau o primă de Sărbători. Vă preocupă cheltuielile de ordin oficial, cum ar fi o rată, o datorie la stat, un impozit pe care l-aţi tot amânat, deci ar trebui să le acordaţi atenţie, ca să scăpaţi de o grijă şi să nu fiţi cumva penalizat. Aţi putea primi bani de peste hotare sau cumpăra ceva scump.

 

  Balanţă

Horoscop de weekend

Prietenia va fi cuvântul-cheie pentru Balanţe în acest sfârşit de săptămână. Multe din realizările lor vor fi legate de prieteni. În ceea ce priveşte banii, vor avea un noroc nesperat care le va stabiliza bugetul, dacă se abţin de la cheltuieli extravagante. Atenţie la sănătate, persoanele cu probleme respiratorii trebuie să se menajeze în această perioadă. În dragoste nu e totul chiar roz, apar multe discuţii şi conflicte minore care, adunate, creează o stare de tensiune în cuplu.

Horoscop săptămânal

Simţiţi că vi se face dreptate, că totul se aşază pe făgaşul firesc şi legal pentru care aţi luptat. Sunteţi susţinut şi de cei dragi şi, dacă aveţi adepţi, aveţi curajul de a merge mai departe. Puteţi obţine ceea ce vi se cuvine, deci nu renunţaţi să speraţi şi să adunaţi probe în favoarea dumneavoastră şi a adevărului. Ori agonie, ori extaz. Aţi putea rata o şansă financiară rară şi veţi regreta amarnic după aceea că n-aţi profitat imediat de ocazie. În cazul în care eraţi deznădăjduit că s-ar mai putea întâmpla ceva bun în bugetul personal, vă treziţi peste noapte cu o soluţie extraordinară. Surprizele vin exact de unde nu vă aşteptaţi!

 

  Scorpion

Horoscop de weekend

Scorpionii au mari accese de generozitate în acest weekend, vor fi chiar mână-spartă când vine vorba de a-i răsfăţa pe cei dragi. Din păcate, bugetul nu va fi în acord cu această dărnicie exagerată. Banii întârzie să vină şi apar multe nemulţumiri din această cauză, inclusiv încurcarea unor planuri importante. În dragoste, sunt avantajaţi cei cu relaţii stabile. Se anunţă un sfârşit de săptămână foarte plăcut în compania partenerului de cuplu.

Horoscop săptămânal

Sunteţi tras în multe direcţii, dar faceţi faţă la provocări fără probleme, pentru că aveţi şi satisfacţii, dar şi mult de lucru. Trebuie să mulţumiţi şi casa, şi serviciul, pe cât se poate, dar vă simţiţi bine, nu e o povară pentru dumneavoastră. Există cel puţin două momente de vârf când puteţi spune că sunteţi fericit! Aruncaţi o privire înapoi să vedeţi ce datorii au rămas neachitate, ca să nu intraţi într-un nou an cu o astfel de ghiulea de picior. Poate cineva v-a împrumutat nişte bani, mai demult, şi aţi uitat să-i înapoiaţi sau a rămas vreo factură nerezolvată, iar acum aţi putea aduce totul la zi. Sunteţi mai generos, simţiţi nevoia să oferiţi…

 

  Săgetător

Horoscop de weekend

Săgetătorii vor socializa mult în acest weekend, ocazie cu care vor afla multe bârfe… unele care îi privesc direct. Cineva din anturaj nu îi vorbeşte de bine. Veşti bune în privinţa banilor, li se va restitui un împrumut şi e probabil să primească pe deasupra şi o favoare însemnată. În cuplu, situaţia este liniştită şi armonioasă, se anunţă o mică escapadă de weekend.

Horoscop săptămânal

Gândul dumneavoastră zboară spre ţări străine, spre alte orizonturi, spre locuri îndepărtate, iar şansele de a pleca departe de casă sunt mari. Nu staţi locului nici un moment, treceţi din avion în taxi şi din maşină în avion, fiind mai mereu pe drumuri. Este o perioadă intensă, de vârf, în care sunteţi solicitat la maximum în medii numeroase. Gândiţi-vă ce să faceţi pentru a vă echilibra bugetul. Aţi făcut nişte abuzuri care acum se resimt prin blocaje financiare sau senzaţia că nu puteţi achita diverse facturi la timpul potrivit. Găsiţi soluţii eficiente pentru a vă achita toate dările, iar după aceea vă veţi simţi foarte bine. Luaţi de aici, daţi dincolo, şi toate se aşază pe un teren stabil.

 

Capricorn

Horoscop de weekend

Veşti bune pentru Capricorni: în weekendul care urmează se anunţă multe drumuri în interes profesional. Se ştie că nativilor acestei zodii nu le place să stea locului, aşa că vor fi încântaţi de orice motiv de călătorie. Cu banii vor sta de la bine la foarte bine şi îşi vor putea permite toate mofturile. Vor primi însă nişte veşti proaste, legate de sănătatea unui membru al familiei, iar acest lucru îi va indispune. Cu dragostea stau ceva mai prost în aceste zile: gelozia partenerului de cuplu va duce la multe discuţii aprinse.

Horoscop săptămânal

Vă bucuraţi de liniştea familiei dumneavoastră, de căldura căminului, de o viaţă confortabilă şi calmă, în care nu trebuie să depuneţi prea mari eforturi pentru a vă simţi bine. Strictul necesar ar fi o masă plină, o familie armonioasă în jur şi bucurie în suflet şi v-aţi asigurat o săptămână perfectă. Primiţi semne de la prieteni vechi, despre care nu mai ştiaţi nimic. Sunteţi mai preocupat de lipsuri, dacă nu de ale dumneavoastră, atunci de ale altora care chiar au nevoie de ajutor.

 

  Vărsător

Horoscop de weekend

Pentru Vărsători nu urmează un weekend prea bun sub aspectul stării psihice. Vor simţi nevoia să se închidă în ei înşişi, vor fi mai repeziţi şi mai intoleranţi cu cei din jur, uneori chiar agresivi. Totuşi, ar trebui să se controleze măcar în faţa partenerului de cuplu, pentru că le va fi greu să dreagă busuiocul după ce se liniştesc.

Horoscop săptămânal

Este o perioadă agitată şi, pentru că sunt prea multe de făcut în timp scurt, începeţi să faceţi gafe. Veţi încerca să reparaţi erorile cu o undă de umor, numai că nu daţi întotdeauna peste persoane care gustă glumele dumneavoastră şi ar putea riposta agresiv. Norocul dumneavoastră e că nu vă pasă de nervii lor. Aveţi bani, dar nu cumva exageraţi cu dorinţa de acumulare? Parcă vreţi şi mai mult şi, oricât aţi avea, tot nu vă ajunge şi lăsaţi impresia unui avar care adună pentru sine. De fapt, în prim plan e binele dumneavoastră personal şi al celor dragi vouă, fără să vă mai pese de nevoile altora.

 

  Peşti

Horoscop de weekend

Peştii vor fi nevoiţi să dea dovadă de multă stăpânire de sine în zilele care urmează. Vor apărea multe obstacole în calea lor, mai ales la serviciu, şi adesea se vor afla pe punctul de a exploda. Trebuie să se controleze pentru că lucrurile se vor rezolva în avantajul lor. Cu banii, în schimb, nu vor avea prea multe griji pentru că vor găsi metode de a-şi reduce din cheltuieli şi vor avea mai mulţi bani de buzunar. În dragoste au motive de mulţumire în plan sexual pentru că partenerul va fi dispus la toate nebuniile.

Horoscop săptămânal

Un vis vi se poate împlini acum, pe ultima sută de metri a acestui an. Aţi muncit mult până aţi ajuns aici şi vă bucuraţi de realizarea dumneavoastră. Dacă faceţi bilanţul anului, vă daţi seama că a fost aşa cum vi l-aţi dorit. Aveţi parte de Sărbători de top, cum nu aţi mai avut demult! Deşi faceţi tot posibilul să oferiţi din ce aveţi şi altora, parcă tot nu mulţumiţi pe toată lumea. Se va găsi cineva care să se supere pe dumneavoastră chiar acum. Nu merită să vă certaţi de la bani!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS