11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Aveţi nevoie de un sfat avizat, de la o persoană care ştie ce spune, nu doar îşi dă cu părerea pe marginea problemei care vă frământă. De aceea ar fi bine să apelaţi la specialişti, la persoane autorizate, pregătite special pentru a oferi o opinie documentată şi argumentată. Nu vă bazaţi pe oricine, pentru că aţi putea primi informaţii incomplete, care nu se bazează pe cunoştinţe certe. Funcţia celui care vă ajută poate fi o garanţie a calităţii informaţiei.

 

 

Taur

Vă aşteaptă o zi obositoare, în care fiecare discuţie naşte conflicte aprinse. Primiţi refuzuri sau critici, deci tot greul provine din incapacitatea de a vă adapta la pretenţiile celor cu care intraţi în contact. Oricum, unii nu ştiu altceva decât să comenteze negativ ceea ce văd, iar dumneavoastră, vrând-nevrând, intraţi în vizorul lor. Nu puneţi la suflet tonul lor agresiv fiindcă aceasta este modalitatea lor de a se impune.

 

 

Gemeni

Vă aflaţi într-un mediu oarecum ostil, în care nu vă simţiţi în largul dumneavoastră, deoarece tot ce spuneţi este pus la îndoială, comentat şi analizat pe toate feţele. Trebuie să fiţi extrem de atent la ceea ce spuneţi. Deveniţi atât de prudent, încât preferaţi să tăceţi în momentele-cheie decât să faceţi o remarcă nepotrivită, care ar putea declanşa critici.

 

 

Rac

Nu sunteţi mulţumit de dumneavoastră, sunteţi epuizat din punct de vedere psihic, deci nu sunteţi în cea mai bună formă. Starea fizică şi emoţională lasă urme în tot ceea ce faceţi. Când nu vă simţiţi bine, este normal să faceţi greşeli şi să nu daţi randament. Veţi încerca să găsiţi scuze în faţa celor care vor fi nemulţumiţi când le veţi prezenta ce aţi făcut.

 

Leu

Cineva trebuie să renunţe la orgoliu şi nu vreţi în ruptul capului să fiţi dumneavoastră acela. Credeţi că aveţi dreptate şi argumentele pe care le aduceţi sunt justificate. Încercaţi totuşi să vedeţi lucrurile şi din perspectiva celeilalte persoane.

 

 

Fecioară

Atmosfera de acasă este plăcută, iar în mijlocul atenţiei se află copiii care le conferă energie tuturor prin dorinţa lor permanentă de mişcare. Mai scoateţi la iveală, din când în când, copilul din dumneavoastră, amintindu-vă să vă jucaţi, să mai luaţi lucrurile în glumă, lăsând la o parte toate problemele. Aveţi suficiente motive de relaxare, de distracţie, de eliberare de griji, având alături persoane care vă fac să vă simţiţi bine.

 

Balanţă

Priviţi spre viitor cu o atitudine contradictorie: ba aşteptaţi cu nerăbdare să participaţi la un eveniment care se apropie, ba vă eschivaţi şi speraţi să nu mai aibă loc, fără să înţelegeţi ce declanşează această atitudine ezitantă a dumneavoastră. Lăsaţi lucrurile la voia întâmplării. Priviţi viitorul cu mai mult optimism, altfel – ştiţi cum se spune – de ce ţi-e frică n-o să scapi!

 

 

Scorpion

Nu numai ceilalţi greşesc, ci şi dumneavoastră, deci vă puteţi aştepta astăzi la o sancţiune aspră, dar meritată, chiar dacă vă consideraţi dezavantajat. Dacă aţi greşit, trebuie sa vă asumaţi răspunderea şi să plătiţi, fără să fugiţi de confruntarea cu adevărul. Trebuia să vină şi momentul în care să vă recunoaşteţi faptele şi să suportaţi consecinţele comportamentului dumneavoastră.

 

 

Săgetător

Nu apare nimic nou în program ca să fiţi şi dumneavoastră cât de cât mulţumit de ceea ce se petrece. Nimic nu vă plictiseşte mai mult decât rutina treburilor cotidiene, pe care le faceţi fără să mai depuneţi nici un efort. Tânjiţi după o provocare nouă, după o veste care să vă scoată din banal, dar azi nu vă faceţi iluzii prea mari. Încercaţi să găsiţi în fleacurile care vă înconjoară măcar o urmă de interes.

 

 

Capricorn

Iubirea este principalul motiv de supărare al dumneavoastră. Ceva nu merge bine în cuplu şi astăzi vă simţiţi mai singur ca niciodată. Chiar dacă aveţi un partener alături, tot nu este ceea ce vă doreaţi: dialogul cu el lasă de dorit, sentimentele sale au pălit, ca atare, nu prea aveţi motive să zâmbiţi. Aţi aşteptat ceva anume de la persoana iubită, iar semnul din partea ei nu apare sau cel puţin nu în forma pe care aţi visat-o. Ca să nu suferiţi o decepţie, încercaţi să nu vă faceţi planuri măreţe.

 

 

Vărsător

După ce vă veţi elibera de sarcinile care vă ocupă acum toată atenţia, veţi fi din nou disponibil pentru o provocare, dar ar fi bine să nu vă implicaţi în nimic nou – oricât de tentant ar fi – pentru a vă dedica noii direcţii. Nu vă veţi putea concentra la maximum la ceea ce veţi avea de făcut. Ca atare duceţi la capăt ceea ce faceţi în prezent, până veţi fi sigur că acel capitol este complet încheiat.

 

 

Peşti

Sunteţi constrâns de timp, termenele-limită vă presează şi nu mai ştiţi cum să vă organizaţi ca să le faceţi pe toate bine.

Nu mai puteţi amâna o activitate care acum îşi cere dreptul să fie dusă la îndeplinire, deci lăsaţi orice altceva deoparte şi dedicaţi-vă ei!

Nu se va încheia repede, deci lăsaţi-vă o rezervă de timp pentru ceea ce v-aţi propus, ca să nu vă simţiţi stresat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS