10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Nu reuşiţi să comunicaţi cu lumea, daţi numai peste interlocutori dificili, morocănoşi sau închişi, care nu scot o vorbă, de aceea aproape că veţi evita discuţiile cu ceilalţi. Oricât v-aţi strădui să vă faceţi auzit, vă piere tot cheful de conversaţie dacă nu sunteţi motivat de persoanele cu care staţi de vorbă. Tăcerea poate deveni la un moment dat frustrantă, de aceea veţi pleca din mediile în care vă simţiţi atât de ciudat, preferând să vorbiţi cu pereţii decât cu oamenii din preajmă. Căutaţi-vă alţi prieteni!

Taur

Situaţia financiară este la un nivel suficient de bun ca să vă puteţi permite să faceţi planuri cu banii de care dispuneţi. Ori vă gândiţi serios la o investiţie ce va da roade abia la anul, ori sunteţi decis ca, pe ultima sută de metri a lui 2008, să vă plătiţi toate datoriile. Contul este la un nivel promiţător şi vă oferă stabilitate şi încredere, ba chiar deveniţi generos şi simţiţi nevoia să oferiţi şi altora din ceea ce aveţi.

 

Gemeni

Viaţa sentimentală şi familială este motiv de bucurie, petreceţi ore minunate în compania celui drag şi a copiilor, poate şi datorită zilei libere. Când vedeţi ce frumos se poartă partenerul cu dumneavoastră, îl iubiţi tot mai mult şi aveţi la dispoziţie o zi perfectă pentru romantism, tandreţe, discuţii intime. Dacă ieşiţi azi undeva, vă veţi bucura de popularitate şi succes, atrăgând uşor atenţia asupra dumneavoastră..

Rac

Sunteţi obosit dar mai primiţi nişte sarcini care vă vor solicita la maximum. Pentru că nivelul de energie de care dispuneţi nu e chiar la înălţime, e normal să nu daţi randamentul dorit şi să abandonaţi. De fapt, vă simţiţi oarecum persecutat, pentru că, în timp ce dumneavoastră nu vă vedeţi capul de treburi, alţii se bucură de relaxare, ce vă face să vă simţiţi dezavantajat. Doar cei cu poziţii superioare îşi permit relaxarea.

Leu

Priviţi în jur cu suspiciune, pentru că aveţi impresia că toţi au ceva împotriva dumneavoastră. E o impresie greşită, pe care o alimentaţi cu gânduri negative şi o stare de disconfort psihic dusă la extrem. Nu exageraţi, nimeni nu are nimic cu dumneavoastră, doar că sunteţi într-o pasă mai proastă în care aveţi tendinţa de a agrava situaţia cu o atitudine pesimistă şi negativistă, care nu vă stă în fire. Unde e strălucirea dumneavoastră de odinioară? Unde e buna dispoziţie pe care o arătaţi în orice situaţie?

Fecioară

Sunteţi preocupat de unele proiecte la care participaţi. Nu vă lăsaţi până nu faceţi paşi mari spre rezultatele scontate şi trageţi tare, cu hărnicie şi responsabilitate. Sunteţi un exemplu de implicare la locul de muncă sau în orice acţiune din care simţiţi că veţi avea ceva de câştigat: bani, reputaţie, laude sau doar acea stare interioară de satisfacţie a lucrului bine făcut. Oboseala creşte, dar motivaţia vă ţine pe linia de plutire.

Balanţă

Aţi rămas în suflet cu un ghimpe legat de un eveniment din trecut, pe care nu l-aţi rezolvat. A sosit timpul să luaţi o pauză de la activităţile prezente, ca să aruncaţi o privire înapoi, şi să duceţi la capăt ceea ce n-a mers bine cândva. Faptul că a trecut ceva vreme de atunci vă ajută să priviţi lucrurile cu detaşare şi să le analizaţi la rece, fără să mai fiţi prins în miezul acţiunii. Acum vedeţi altfel toată situaţia de odinioară şi ştiţi mai bine ce aveţi de făcut.

Scorpion

Vă simţiţi bine într-un mediu de prieteni tineri, amuzanţi, puşi pe glume. Vă bucuraţi de simpatia celor din jur, cu şansa de a vă mări cercul de prieteni. Ziua este relaxantă, vă permiteţi o pauză din iureşul cotidian, ca să vă bucuraţi de lucrurile frumoase şi simple ale vieţii, cum ar fi cumpărături, o vizită la amici, o plimbare. Nu se petrece nimic deosebit, dar atmosfera este destinsă şi plăcută, perfectă pentru o zi liberă.

Săgetător

Intervenţia unui reprezentant al puterii are un efect bulversant în planurile dumneavoastră. Probabil vă interzice să duceţi mai departe un plan ori pentru că nu este de acord cu el, fiind împotriva regulilor impuse de acesta – o încălcare a legii, de exemplu -, ori pentru că vede în dumneavoastră un potenţial rival şi face tot posibilul să vă taie avântul. Numai dumneavoastră decideţi dacă luptaţi până la capăt sau vă opriţi aici.

Capricorn

Aveţi un efect binefăcător asupra unui prieten care are o problemă pe suflet. Vedeţi că se petrece ceva cu el şi încercaţi să-i fiţi aproape cu un sfat. Dacă se ştie susţinut şi auzit, prietenul va începe să vadă şi laturile pozitive ale situaţiei în care se află, deoarece prietenii au rolul de a ridica moralul la greu. Dumneavoastră aveţi un sfat bun pentru el şi, dacă v-ar asculta, ar depăşi impasul.

Vărsător

Nu vă amăgiţi în continuare că tot ceea ce aţi făcut e bine! Deschideţi ochii măcar acum, în ultimul ceas, pentru că aţi dus după dumneavoastră prea mult timp o iluzie sau o minciună pe care o puteţi transforma de acum într-un mod de viaţă. A venit vremea să scoateţi din viaţa dumneavoastră falsurile sau informaţiile greşite şi să restabiliţi adevărul. Iese la iveală, abia acum, după luni bune, adevărata faţă a unei situaţii şi regretaţi că nu aţi reparat mai de mult eroarea.

Peşti

Sunteţi un romantic incurabil şi visaţi frumos. Sufletul dumneavoastră are nevoie de speranţe de care să se agaţe, pentru că altfel v-aţi simţi gol pe dinăuntru. De data aceasta, dragostea este cea care vă face să visaţi până departe, făcând planuri măreţe în legătură cu o relaţie pe care speraţi să o construiţi în perioada următoare. În fantezia dumneavoastră, totul e intens, frumos, ca o idilă perfectă, dar vă bazaţi totuşi pe unele semnale pe care le primiţi subtil de la cel care a devenit obiectul visării dumneavoastră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS