11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Ceva din trecut încă vă deranjează şi, ori de câte ori aruncaţi o privire înapoi, aveţi regrete. Vinovat sunteţi doar dumneavoastră că nu aţi avut atunci timp sau curaj să rezolvaţi problema. Încercaţi să luaţi măcar acum taurul de coarne.

Taur

Sunteţi trimis în delegaţie pentru a rezolva diverse probleme profesionale care nu suferă amânare. Poate aţi fi avut alte lucruri mai interesante de făcut în acelaşi timp, dar nu aveţi încotro: renunţaţi la ele pentru a da prioritate sarcinilor de serviciu.

Gemeni

Vă aflaţi într-un mediu în care trebuie să vă adaptaţi rapid stilul de comunicare în funcţie de persoanele care vă apar în cale. Unii sunt mai în vârstă şi nu vă puteţi permite să fiţi amuzant şi superficial, alţii au o personalitate mai puternică, dar nimeni nu este mai flexibil ca dumneavoastră!

Rac

Viaţa de familie este principala preocupare a zilei. Vă dedicaţi rolului dumneavoastră de cap de familie, de părinte responsabil sau de partener egal în drepturi în treburile casnice şi nu aşteptaţi să vi se ceară ceva. Vreţi o notă în plus de confort şi de bunăstare în locuinţa dumneavoastră, de aceea veţi căuta soluţii să schimbaţi casa într-un loc mai plăcut.

Leu

Nu sunteţi deloc în apele dumneavoastră, atmosfera e cam sumbră în jur, împovărată de griji, boli şi probleme materiale. Cineva drag trece prin momente dificile şi, pentru că vă simţiţi responsabil de soarta sa, încercaţi să interveniţi cu ce puteţi ca să-l ajutaţi. Din păcate, nu aveţi soluţii chiar la orice problemă.

Fecioară

O zi lipsită de griji şi piedici, în care aveţi impresia că puteţi atinge orice vârf. Poate e o atitudine uşor infantilă, în care vi se pare că tot ce zboară se mănâncă, deşi nu e genul dumneavoastră obişnuit de manifestare. Sunteţi însă într-o pasă bună şi optimistă.

Balanţă

Lucraţi într-un colectiv, dar nu sunteţi convins că aveţi alături de dumneavoastră oameni de încredere. Intuiţia vă atrage atenţia că unele persoane lucrează pe ascuns şi că au interese egoiste. Ar fi bine să discutaţi cu ceilalţi coechipieri dacă aveţi dubii asupra acelor colegi care stau pe margine.

Scorpion

Azi apelează multă lume la dumneavoastră. Probabil priviţi lucrurile mai profund, mai serios decât ceilalţi, având un al şaptelea simţ care vă ajută să apreciaţi situaţia la justa valoare. Vă documentaţi, puneţi mâna pe carte şi căutaţi soluţii.

Săgetător

Nu vă simţiţi prea bine într-un loc unde lumea se distrează, glumeşte, relaţionează. Deşi acolo sunt multe persoane pe care le cunoaşteţi şi cu care, altădată, vă făcea plăcere să discutaţi, de data aceasta, sunteţi ceva mai retras, uşor ostil faţă de toate încercările lor de a vă ajuta să uitaţi de ceea ce vă apasă.

Capricorn

Staţi departe de ispita de a face ceva rău astăzi, pentru că aţi putea fi sancţionat de cineva care are mai multă autoritate sau putere decât dumneavoastră. Sunteţi gata-gata să călcaţi strâmb, să faceţi cuiva o surpriză neplăcută, să minţiţi sau să trădaţi aşteptările cuiva.

Vărsător

Legea, reprezentanţii unei instituţii, persoane cu autoritate care au dreptul de a vă controla sau influenţa intervin în treburile dumneavoastră şi strică tot ceea ce doreaţi să faceţi. Proiectele de la serviciu stau neterminate, fără să se mai ocupe nimeni de ele.

Peşti

Abia aşteptaţi un eveniment care va avea loc zilele viitoare. Poate urmează să vă întâlniţi cu persoana pe care o iubiţi şi vă puneţi mari speranţe în acel moment. Poate se va împlini un vis frumos pe care îl construiţi din mici amănunte de mai multe luni, dar abia acum începe să se contureze.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS