10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinBobul, la modă şi în 2009

Bobul, la modă şi în 2009

Doamnele şi domnişoarele care vor să fie strălucitoare în prima zi a lui 2009 s-au pus deja la punct cu noile tendinţe stabilite de hair-stylişti în materie de coafură, culori şi tunsori.

Culoarea părului şi tunsoarea se combină armonios cu machiajul, în noul an. Pornind de la acest aspect, hair-styliştii au hotărât noile tendinţe. „Se păstrează linia lui 2008. Tunsoarea bob rămâne la modă, numai că în noul an se urmăreşte un bob graduat în partea de top (creştetul capului), cu terminaţii bine determinate. Tunsoarea este 80 la sută masculină, exprimată prin terminaţia bărbătească şi culorile reci folosite ca bază, iar 20 la sută feminină, obţinută prin irizaţii (şuviţe) deschise: caramel, bej, blond sau invers“, a precizat hair-stylista Amina Ionescu. Şi pentru că machiajul trebuie să fie în concordanţă cu tunsoarea şi culoarea, make-up artiştii îl recomandă pe cel cu umbre (smokey eyes). Şi dacă unele doamne îşi fac griji că nu pot adapta stilului lor această tunsoare se înşală, căci acest gen este adresat tuturor categoriilor de vârstă. În plus, bobul poate fi ajustat la forma feţei, aşa că toate problemele legate de acest aspect dispar. În ceea ce priveşte culorile, blondul şi roşul rămân în top, numai că, de această dată, în combinaţie. Trebuie să ştiţi că, spre deosebire de 2008, la modă în noul an va fi culoarea bloc cu şuviţe nenaturale.

 

Vedetele se aliniază tendinţelor

 

Starurile feminine de la Hollywood au fost printre primele care au încercat o aliniere la noile tendinţe. Tunsorile bob, cele cu linii drepte şi precise, decupajele asimetrice, atât pe tunsorile înalte, cât şi scurte au fost deja adoptate de Katie Holmes, Kate Moss, Lily Allen, Agyness Deyn, Victoria Beckham, Natalie Imbruglia. Bobul vine alături de bretonul tăiat în bloc, care este pus în evidenţă de câteva meşe de culoare.

„Pentru astfel de bretoane se realizează lungimi subţiate în scară, însă cele mai frecvente sunt tunsorile scurte. Este recomandat să se evite volumul în partea de top, pentru că în acest sezon părul se poartă cât mai natural, iar volumele pot lua diferite forme din tunsoare.

La Hollywood, în această perioadă de sfârşit de an, se poartă culorile calde. Revin în forţă nuanţele de cărămiziu – roşcat“, susţin specialiştii citaţi de site-ul stilleto.ro. Aşa că, dacă vă doriţi să fiţi în pas cu moda, nu ar fi rău să treceţi pragul unui salon de frumuseţe şi să consultaţi un hair-stylist, care vă poate recomanda o tunsoare bob pretabilă formei feţei dumneavoastră şi care scoate în evidenţă trăsăturile.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS