27.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Faţă în faţă cu crocodilii

Vizitatorii parcului acvatic „Crocosaurus Cove“ din Australia au posibilitatea să trăiască o experienţă inedită. După cum informează Krone.at, graţie unei cuşti din plexiglas, curajoşii au ocazia să stea faţă în faţă cu un crocodil. Până acum, cei care au avut curajul să trăiască această experienţă au povestit că s-au simţit foarte protejaţi de peretele de sticlă, care îi separa de crocodil. În scurt timp, „Cage of Death“, cum sugestiv a fost numită cuşca, a devenit una dintre principalele atracţii ale parcului din oraşul australian Darwin.

„La noi, crocodilul este un simbol şi o parte a vieţii“, a explicat administratorul parcului, Michael Scott. Numele crocodilului care a băgat spaima în vizitatori este Choppa, reptila măsurând şase metri în lungime şi cântărind aproape o tonă.

Arestat în timp ce încerca să fure o cabină telefonică

Un hoţ, client fidel al secţiilor de poliţie italiene, a fost arestat în timp ce încerca în plină zi să fure o cabină telefonică. Inedita tentativă de furt a avut loc în Gallico, provincia Reggio Calabria. Alessandro Nicolo, de 37 de ani, a fost surprins de o patrulă de carabineri. Potrivit unei surse apropiate autorităţilor, Nicolo demontase partea superioară a structurii şi se pregătea să dea jos şi baza pentru a pune cabina în maşină. Bărbatul a fost arestat pentru tentativă de furt. În plus, el va trebui să răspundă şi pentru furtul autovehiculului în care încerca să încarce cabina.

Poliţia, hărţuită

O japoneză a ajuns în spatele gratiilor, după ce a apelat de 7.177 de ori numărul de urgenţă al poliţiei. În perioada 14 septembrie – 13 octombrie 2008, femeia a sunat autorităţile de 266 de ori pe zi. Ghionistul care răspundea la apelurile sâcâitoare ale femeii auzea de fiecare dată acelaşi „refren“: „Crăpi“. Potrivit anchetatorilor, japoneza a dorit să se răzbune în acest fel pe autorităţi. Din câte se pare, în 2005, ea a fost agresată de un bărbat şi, speriată, a luat telefonul şi a sunat la numărul de urgenţă, în speranţa că o va ajuta cineva. Din păcate, agentul care a răspuns nu a reuşit să înţeleagă nimic din ce vorbea femeia. El a încercat în zadar să o liniştească şi, pentru că nu a avut nici un succes, i-a închis telefonul. Indignată, femeia a continuat să sune la numărul de urgenţă mult timp după incident, ea fiind în cele din urmă identificată de autorităţi.

Paula Chirilă ştie să îşi păstreze soţul

Paula Chirilă, una dintre protagonistele sitcomului „Uşă-n uşă“ difuzat de Kanal D, în fiecare joi de la 22.00, trece printr-o perioadă mai dificilă, actriţa fiind nevoită să îşi vadă soţul o dată la câteva săptămâni. Paula Chirilă şi Marius Aciu, soţul ei, sunt căsătoriţi de trei ani şi jumătate, însă locuiesc separat pentru că Paula lucrează în Bucureşti, iar Marius are la Cluj o agenţie de publicitate care îi ocupă tot timpul. Epuizată de navetă şi de filmările fără sfârşit, Paula a încetat să meargă la Cluj în fiecare săptămână şi a căutat o soluţie care să-i ajute pe amândoi să depăşească problema distanţei. „Deşi iniţial m-am simţit stânjenită până şi de ideea de a face sex prin telefon, acum am renunţat la prejudecăţi şi am devenit mult mai îndrăzneaţă spre bucuria soţului meu. Facem asta pentru că suntem oameni mari şi ne dăm seamă că ochii care nu se văd se uită şi că pasiunea dintre noi trebuie alimentată cumva“, a spus vedeta.

 

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS