12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Sunteţi un romantic incurabil. Azi depăşiţi orice limită a viselor legate de amor. Se pare că v-aţi îndrăgostit lulea, iar când inima începe să vă bată mai tare, vedeţi totul ca într-o poveste. Nu vă recunoaşteţi când observaţi ce sensibil aţi devenit şi ce aerian sunteţi când staţi în faţa celui pe care-l iubiţi.

Taur

Nu mai suportaţi atmosfera tensionată în care lucraţi. În jur s-au adunat inamici invidioşi care vă pun beţe în roate. Refuzurile apar la tot pasul, orice propuneţi este contracarat, deci înarmaţi-vă cu răbdare când lucraţi în colectiv.

O soluţie ar fi să deveniţi tranşant şi să vă ridicaţi împotriva celor care vă opresc cu răutate.

Gemeni

Impasul în care vă simţiţi blocat de la o vreme devine frustrant şi alunecaţi spre depresie.
Numai relansarea problemei respective ar rezolva situaţia! Vă lipsesc motivaţia, certitudinea, optimismul de la început şi, pentru că nu aveţi, deocamdată, de ce să vă agăţaţi, sunteţi tentat să vedeţi totul ca pe un eşec.

Rac

Priviţi la un coleg care nu-şi mai încape în pene de satisfacţie şi aveţi impresia că fiecare succes al lui este motiv de laudă ca să vă dea dumneavoastră peste nas. În loc să îl luaţi exemplu ca să vă motiveze şi să-i arătaţi care este atuul dumneavoastră, vă chinuiţi singur, întrebându-vă ce vrea să vă demonstreze.

Leu

Deşi primiţi semne de simpatie, tot nu sunteţi mulţumit pentru că v-aţi imaginat alt mod de a fi luat în seamă, alte gesturi de afecţiune şi alt stil de adresare. Ca să arătaţi că aşteptaţi altceva, vă prefaceţi că sunteţi supărat şi vă retrageţi în carapace. Lumea face tot ce-i stă în putinţă să vă satisfacă, dar sunteţi prea pretenţios.

Fecioară

Dacă aveţi de făcut deplasări în interes de serviciu, nu vă faceţi iluzii. În primul rând, pe parcurs se vor ivi suficiente motive de enervare, care aproape că vă determină să vă întoarceţi, iar în cazul în care ajungeţi la capăt, scopurile pe care le aveaţi nu vor fi atinse. N-ar fi rău să vă întoarceţi chiar de la primele semne că aceste călătorii nu vor merge bine.

Balanţă

Nu ştiţi cum să gestionaţi o situaţie pe care o consideraţi extrem de importantă pentru viitorul dumneavoastră. E chiar şansa de afirmare, dar apare într-un moment nepotrivit. De dumneavoastră depinde să vă adunaţi forţele, să depăşiţi piedici şi nu să nu vă lăsaţi copleşit.

Scorpion

Casa este locul în care aveţi parte de momente liniştite. Este chiar o zi perfectă pentru a sta de vorba pe îndelete cu familia. Numai din discuţii libere, faţă în faţă, veţi găsi cele mai bune soluţii, de care veţi beneficia cu toţii, în egală măsură.

Săgetător

Ajungeţi într-un punct critic în care simţiţi că nu mai aveţi încotro să mergeţi, că tot efortul depus nu duce într-o direcţie constructivă. Piedicile par să se înmulţească. Este bine să ţineţi cont de toate avertismentele, pentru că sunt un semn că este vremea să schimbaţi macazul.

Capricorn

Sunteţi un singuratic, deci nu vă deranjează să vă vedeţi de treabă pe cont propriu. Chiar dacă bate vântul în mediul dumneavoastră, vă prieşte această linişte, pentru că vă puteţi concentra la activităţile profesionale. După ce ieşiţi de la serviciu, nu veţi mai avea acelaşi sentiment de pace.

Vărsător

Jucaţi un rol central în continuarea unor proiecte importante la serviciu. Acolo unde interveniţi dumneavoastră se face lumină. Ideile pe care le propuneţi pot şoca la început, dar veţi câştiga imediat adepţi, care vor fi atraşi de stilul dumneavoastră de gândire şi vor dori să vă urmeze.

Peşti

Banii sunt principalul obstacol al unor planuri importante pe care vi le-aţi programat azi. Tocmai de aceea nu vă hazardaţi, decât dacă v-aţi făcut nişte calcule foarte clare. Ar fi păcat să începeţi o anumită acţiune fără să vă măsuraţi forţele şi din punct de vedere financiar.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS