3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec

Grijile nu vă dau pace. Dacă eraţi convins că lucrurile nu au decât o direcţie, şi aceea proastă, iată ca v-aţi înşelat, pentru că, de unde nu vă aşteptaţi, se mai pot ivi şi surprize plăcute. Dacă eraţi în aşteptarea unei veşti sau a unei soluţii, aceasta vine la ţanc.

Taur

Discutaţi cu ceilalţi membri ai familiei despre unele cumpărături de ordin casnic. Ideile dumneavoastră sunt îmbrăţişate de cei dragi, pentru că se simte nevoia unei schimbări de atmosferă. Schimbările costă, dar dacă vă puneţi cu toţii economiile la contribuţie, visul se poate împlini.

Gemeni

Dacă iubiţi pe cineva, treceţi la atac, nu staţi în umbră. Este un moment perfect pentru a o face pe persoana de care v-aţi îndrăgostit să vă descopere şi nu ar mai fi decât un pas până la începerea unei frumoase idile. Succesul în amor depinde de îndrăzneală. Luaţi-vă inima în dinţi şi arătaţi-i ce simţiţi!

Rac

Viaţa socială este animată, întâlniţi persoane a căror companie o preferaţi, pentru că vă atrag în activităţi interesante. Aveţi ocazia de a vă alătura unui colectiv nou, cu un interes comun sau cu scopul de a celebra un eveniment special. Veţi câştiga prieteni noi unde vă duceţi şi vă veţi simţi foarte bine alături de ei.

Leu

O situaţie eşuată are acum şansa de a se redresa. Nimic din ceea ce vă dăduse peste cap nu mai este valabil, pentru că aţi găsit soluţia pentru a redresa situaţia. Sunteţi mulţumit că nu v-aţi pierdut nici cumpătul, nici speranţa. Iată că totul se ridică acum mai trainic!

Fecioară

Nimic nu vi se pare mai frumos decât să relaţionaţi, să ieşiţi în oraş cu prietenii, să îi acordaţi toată atenţia persoanei iubite. Astăzi doriţi să vă aflaţi în medii populate, cu mulţi prieteni, cu persoane dragi, chiar şi cu necunoscuţi de care vă leagă un scop comun.

Balanţă

Vă tot gândiţi ce economii să faceţi ca să adunaţi o sumă mai mare de bani. Simţiţi nevoia să vă cumpăraţi ceva nou, să mai schimbaţi decorul în casă, dar banii nu vă ajung. Ori apare şansa unui al doilea job, ori începeţi să economisiţi din ceea ce câştigaţi, ca să vă puteţi îndeplini visul.

Scorpion

Apreciaţi liniştea de acasă, pentru că vedeţi la cei dragi că vă respectă nevoia de odihnă. Copiii sunt trimişi la joacă, uşile se închid şi sunteţi lăsat să vă reîncărcaţi bateriile în totală tihnă. Nicăieri nu vă simţiţi mai bine decât în căminul dumneavoastră.

Săgetător

Disputele de astăzi sunt legate de diferenţele de păreri şi de principii. Şi dumneavoastră aveţi ceva de spus, dar interlocutorii vor avea şi ei ceva de comentat, deci aşteptaţi-vă la un schimb acid de replici. Nu veţi ajunge la un consens, dar sunteţi mulţumit că lumea ştie ce gândiţi.

Capricorn

Aveţi motive să vă simţiţi bine în propria piele. Trăiţi un eveniment special, ca şi cum dumneavoastră aţi fi singurul avantajat de astre. Aveţi parte de momente speciale, de veşti excelente, de relaţii bune cu lumea şi poate şi de o surpriză de proporţii. Toate merg ca la carte!

Vărsător

Vă preocupă banii, afacerile, pentru că se apropie finalul de lună şi vreţi să aduceţi aceste chestiuni la zi. Vă achitaţi datoriile, insistaţi să obţineţi o sumă de bani, pentru că este o zi perfectă pentru a restabili echilibrul în bugetul familiei. Tranzacţiile sunt complexe, umblaţi cu sume mari de bani şi îl mobilizaţi şi pe partener.

Peşti

Chiar dacă unele lucruri depind numai de dumneavoastră, aveţi noroc de sfaturi bune de la o persoană matură. Este ca un profesor pentru dumneavoastră şi vă împărtăşeşte din experienţa sa de viaţă. Dacă staţi sub aripa sa protectoare, veţi fi foarte câştigat!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU