15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinScrisoarea de dragoste, o surpriză plăcută

Scrisoarea de dragoste, o surpriză plăcută

Există multe moduri în care îi puteţi mărturisi unei persoane iubirea dumneavoastră. Scrisoarea de dragoste este unul dintre acestea. Fie că este scrisă de mână sau în format electronic, scrisoarea de dragoste sensibilizează, surprinde şi seduce de fiecare dată.

Nu există persoană care să nu-şi fi verificat contul de poştă electronică din două în două minute, aşteptând cu nerăbdare un e-mail din partea persoanei iubite sau care să nu fi căutat în cutia poştală în speranţa că va găsi o scrisoare de dragoste. În poveştile de amor, scrisoarea de dragoste se află încă la loc de cinste, fiind mijlocul ideal pentru a vă împărtăşi sentimentele. Fie că este vorba despre o relaţie aflată abia la început, fie despre una peste care anii au trecut, nu ezitaţi să vă „dotaţi“ cu un pix şi o foaie de hârtie pentru a-i scrie iubitului dumneavoastră o scrisoare de dragoste, astfel de gesturi fiind benefice pentru cuplu. Este puţin important dacă veţi scrie o scrisoare delicată sau una plină de pasiune, cel care o va primi va fi, cu siguranţă, plăcut surprins de gestul dumneavoastră. După câteva rânduri de introducere, nu ezitaţi să vorbiţi cu sinceritate şi fantezie despre cele mai intense sentimente pe care le aveţi faţă de partenerul dumneavoastră, despre ceea ce vă doriţi să faceţi împreună cu el sau despre emoţiile pe care le stârneşte în dumneavoastră prezenţa sa. Alegeţi cu grijă hârtia şi plicul în care o veţi expedia.

E-mail-ul, varianta modernă

Dacă nu sunteţi adepta unei astfel de practici clasice puteţi apela la resursele noii tehnologii pentru a-i mărturisi partenerului că-l iubiţi. E-mail-ul este, de asemenea, o soluţie cât se poate de eficientă pentru a vă mărturisi dragostea. Scrisoarea electronică se trimite şi se primeşte în interval de câteva secunde, ceea ce este un avantaj faţă de cea clasică. De asemenea, citirea mesajului electronic nu se poate compara cu misterul pe care îl emană un plic în care se află o coală parfumată, scrisă de mână. Fără a mai pune la socoteală plăcerea şi surpriza pe care o trezeşte găsirea acesteia în cutia poştală.
Dacă prima sarcină a unei scrisori de dragoste este aceea de a exprima dragostea faţă de celălalt, cea de-a doua este de a exprima dorinţa faţă de partener. În urma unor studii efectuate recent s-a constatat faptul că, în ceea ce priveşte conţinutul şi elementele predominante într-o scrisoare de dragoste, acestea sunt diferite de la bărbaţi la femei. Dacă femeile, în cele mai multe cazuri, nu fac într-o scrisoare de dragoste referire la fizicul partenerului, nu acelaşi lucru se poate spune despre domni. De foarte multe ori, scrisorile acestora sunt un imn dedicat frumuseţii trupului iubitei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS