16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Azi vi se oferă pe tavă o şansă rară de care veţi profita imediat, dar nu fiţi chiar atât de fericit. Este posibil să fie o alarmă falsă, un balon de săpun care duce într-o direcţie înşelătoare. Când vă veţi trezi din vis, veţi descoperi că nu a fost deloc şansa care părea, de aceea ar fi bine să nu vă hazardaţi. Fiţi mai suspicios când apar astfel de ocazii ce par prea bune ca să fie adevărate!

Taur

Nu prea ţineţi cont de părerile altora, ci sunteţi convins că drumul pe care vi l-aţi stabilit este cel mai bun. Daţi randament în activităţi pe cont propriu, fără să vă bată nimeni la cap, pentru că vă puteţi concentra când sunteţi singur. Dacă nu sunt întrunite condiţiile de a lucra izolat, vă veţi retrage în carapacea dumneavoastră şi veţi reduce orice dialog la minimum, ca să arătaţi celor din jur că nu vreţi să fiţi deranjat.

Gemeni

Viaţa sentimentală este la apogeu, având parte de un eveniment important care vă încarcă sufletul de bucurie. Poate a sosit momentul naşterii unui copil, poate persoana iubită vă face o declaraţie de dragoste de toată frumuseţea sau, dacă sunteţi singur, azi descoperiţi pe cineva pentru care inima va bate mai tare. Ceea ce vi se oferă acum poartă acea notă de unicat, de care nu aveţi parte în fiecare zi!

Rac

Nu sunteţi mulţumit de felul cum colaboraţi cu persoanele din anturaj. Nu aveţi noroc de colegi implicaţi, ci aceştia au uitat că i-aţi ajutat cu alte ocazii şi acum ar fi momentul ideal să-şi achite datoria. Nu vă puteţi baza pe ajutorul nimănui, pentru că amicii sau colegii sunt cuprinşi de o criză de egoism, în care se gândesc numai la ei, nu şi la dumneavoastră. Descurcaţi-vă singur!

Leu

Sunteţi un aventurier pus pe cuceriri, dornic să adăugaţi o persoană atrăgătoare pe lista de victorii sentimentale. Aveţi toate şansele să atrageţi atenţia cuiva de sex opus care vă place la maximum, dar ce vă faceţi dacă de data aceasta cel sedus veţi fi dumneavoastră? Sunteţi vizat de cineva căruia nu-i puteţi rezista şi, din amor nebun pentru el, deveniţi un mieluşel gata să facă tot ce i se spune.

Fecioară

Dragostea nu este oarbă şi reuşiţi, chiar şi în cele mai intense momente de pasiune, să priviţi lucrurile la rece, punând raţiunea pe primul plan. Când doi sunt nebuni de amor, unul trebuie să rămână lucid, altfel v-aţi pierde amandoi în vârtejul patimii, făcând gafe regretabile. Dar nu şi acum, pentru că dumneavoastră veţi fi cel înţelept, care analizează ce se petrece.

Balanţă

Chiar dacă faceţi parte dintr-o echipă ce are, aparent, aceleaşi scopuri de atins, simţiţi că nu vă puteţi integra în acest grup, că, orice aţi spune sau aţi face, ceilalţi s-au aliat împotriva dumneavoastră cu încăpăţânare. Nu insistaţi să fiţi liderul acestui colectiv, când vedeţi cât de acerb îşi expun partenerii comentariile critice, pentru că va fi greu să staţi în fruntea unui grup de recalcitranţi. Retrageţi-vă din acest mediu când vedeţi că tensiunile interne devin periculoase.

Scorpion

Vreţi, nu vreţi, uneori trebuie să mai călcaţi şi pe alături pentru a vă atinge scopurile. Unii spun că nu aveţi scrupule, că, pentru un ţel personal, călcaţi şi peste cadavre, dar ei uită că sunteţi un om cu voinţă de fier care face orice pentru a-şi asigura succesul.

Nu contează că mergeţi pe calea dreaptă sau apelaţi la tertipuri de care nu puteţi fi mândru, ci acum important este să ajungeţi mai repede la ce v-aţi propus, prin orice mijloace!

Săgetător

Partenerul de suflet v-ar putea acuza că sunteţi cam rece cu el, că nu răspundeţi la gesturile sale de afecţiune ca altădată, ceea ce vă va ridica unele semne de întrebare cu privire la adevăratele dumneavoastră intenţii.

Nu înseamnă că, dacă sunteţi mai distant şi mai puţin pasional, nu îl mai iubiţi, ci doar vă asumaţi responsabilităţi pentru cuplu, care nu pot fi duse la capăt dacă amândoi aţi fi orbiţi de pasiune.

Capricorn

Apreciaţi liniştea în cuplu, intimitatea şi tandreţea între parteneri, discuţiile între patru ochi cu cei dragi. Uneori e bine să vă retrageţi din iureşul societăţii şi să vă vedeţi de viaţa privată, în care nu trebuie să lăsaţi pe nimeni altcineva să intre, decât pe cel pe care îl simţiţi cel mai apropiat de inima dumneavoastră. Se discută despre planuri secrete de familie, care trebuie să rămână, deocamdată, între pereţii casei dumneavoastră.

Vărsător

Dorul vă cheamă spre un loc sau un om de care sunteţi ataşat emoţional, unde simţiţi nevoia să ajungeţi din nou pentru a vă reîncărca bateriile. Că este vorba de o călătorie acasă, în zona de baştină, sau de o plimbare printr-un loc cu simbol aparte în amintirile dumneavoastră, inima vă bate mai tare când revedeţi toate detaliile pe care vi le-aţi întipărit în memorie. Ce mult v-au lipsit!

Peşti

Începeţi ceva nou, cu mult entuziasm, dar porniţi la drum cu stângul, pentru că aveţi alături oameni care nu vor juca un rol pozitiv în atingerea ţelului propus. Ei mai mult vă trag înapoi, deci ar fi mai bine să vă rupeţi de ceilalţi, pentru că munca în echipă nu este în avantajul dumneavoastră. Mergeţi mai departe singur, fără să vă sacrificaţi pentru alţii. Acum contaţi doar dumneavoastră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS