22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Nu vă simţiţi în largul dumneavoastră la serviciu, mai ales dacă vedeţi ochii şefilor mereu aţintiţi asupra dumneavoastră. Poate vă aflaţi într-un fel de perioadă de probă şi sunteţi permanent supravegheat, iar acest control vă deranjează şi nu daţi randament. Faceţi greşeli şi nici relaţia cu colegii nu merge prea bine, de aceea nu vă găsiţi locul toată ziua, parcă aţi fi printre străini.

Taur

Fiţi atent cum îi vorbiţi colegului dumneavoastră cel mai bun, pentru că este omul pe care vă puteţi baza la greu. Spiritul critic cu care vă adresaţi l-ar putea deranja şi, în loc de bună cooperare, ajungeţi la conflicte. O fi el tolerant şi suportă multe, dar nu va accepta tonul ridicat, judecăţile nedrepte şi impoliteţea, ca atare, aveţi grijă cum vă purtaţi! L-aţi putea pierde ca amic şi veţi regreta.

Gemeni

Este o zi obositoare, pentru că aveţi de-a face numai cu personalităţi puternice, orgolioase, cu caractere dure, iar dumneavoastră nu sunteţi genul de om care să se lupte pentru opiniile sale. Vă veţi supune la primul semn de dominare al celuilalt, ori pentru că nu aveţi argumente să vă impuneţi, ori pentru că vă place liniştea şi nu aţi dori să declanşaţi vreo confruntare aprinsă. Celălalt e cu un cap deasupra şi îi respectaţi superioritatea.

Rac

Atmosfera de la serviciu este tensionată, agitată, iar conflictele se iscă la tot pasul. Colegii şi superiorii vă vorbesc agresiv, nu vă place cum vi se adresează, pentru că sunteţi genul de om paşnic, ce preferă un mod de comunicare calm, mai apropiat sufletului. Or, ei ridică tonul şi au mereu ceva de criticat şi de comentat. Aveţi şi dumneavoastră o limită totuşi, încât veţi răbufni atunci când nu veţi mai suporta criticile nedrepte.

Leu

Starea dumneavoastră psihică este labilă, acum sunteţi vesel, pus pe glume şi dornic de aventură, acum alunecaţi în extrema cealaltă, spre depresie. Lumea nici nu ştie cum să se poarte cu dumneavoastră, pentru că aveţi reacţii nepotrivite momentului. Când ar trebui să râdeţi şi să răspundeţi cu o glumă, deveniţi posac şi vă retrageţi, iar când ar trebui să daţi o replică serioasă, bine documentată, spuneţi o poantă nelalocul ei.

Fecioară

Gândul dumneavoastră se îndreaptă spre proiecte profesionale importante şi aşezaţi în prim-plan cariera. Imaginea dumneavoastră socioprofesională este în joc şi nu puteţi lăsa nimic la voia întâmplării, de aceea vreţi să vă prezentaţi ireproşabil la confruntarea cea mare. Poate urmăriţi o anumită funcţie, un job mult visat, un loc de muncă peste hotare, iar acum a venit vremea să arătaţi de ce sunteţi în stare, că sunteţi omul potrivit pentru acel post!

Balanţă

Aveţi de a face cu oameni nesinceri, care umblă cu tertipuri pentru a obţine ceva. Profită de munca, de poziţia dumneavoastră în societate pentru a-şi asigura succesul. Noroc că „aveţi un nas fin“ şi nu vă lăsaţi păcălit aşa de uşor; îi veţi demasca imediat ce vor atenta la ceea ce este al dumneavoastră. Îi veţi da deoparte ca pe nişte furnici care nu merită atenţia dumneavoastră. Luptaţi cu rivalii pentru ceea ce vi se cuvine.

Scorpion

Vă e dor de ceva din trecut, de un loc în care vă simţeaţi în siguranţă, ocrotit ca un copil, iubit necondiţionat, sigur pe poziţia dumneavoastră. Aţi putea readuce la suprafaţă vremurile de atunci şi să retrăiţi totul la aceeaşi intensitate sentimentală de odinioară. Aveţi acum ocazia de a vă întoarce în timp, de a trece prin acel loc în care v-a rămas inima şi chiar să recuperaţi ceea ce părea abandonat.

Săgetător

Treceţi printr-un moment căruia i-aţi acordat o însemnătate aparte, pentru că aveţi impresia că vă decide destinul pentru lunile următoare, dar nu e ceea ce aţi visat. În loc de evenimentul mult sperat, daţi de o dezamăgire. Dacă aţi fi fost mai realist şi nu v-aţi fi lăsat furat de vise imposibile, aţi fi primit cu mai multă luciditate acest moment, pe când acum suferiţi că nu e conform viselor dumneavoastră.

Capricorn

Sunteţi absent din activităţile zilei, nu vă atrage nimic în mod special. Lăsaţi pe alţii să se exprime, să arate ce pot, iar dumneavoastră vă retrageţi, privind de pe margine ce se petrece. Nu aveţi chef de muncă sau nu aveţi o motivaţie suficient de puternică pentru a vă concentra la ceva serios, de aceea unii nici nu observă că sunteţi acolo.

Vărsător

Sunteţi atât de tranşant în replici, încât nu lăsaţi nici o şansă unora să se exprime. Ori ţineţi atât de mult la părerile dumneavoastră şi le impuneţi cu agresivitate, ca pe litera de lege, ori nu sunteţi de acord cu opinia amicului dumneavoastră şi i-o spuneţi verde în faţă, fără să vă gândiţi la ce ar putea simţi el. Cu o atitudine atât de dură, aţi putea pierde un prieten, deci fiţi atent până unde duceţi un banal motiv de ceartă.

Peşti

Partenerul de suflet aşteaptă de la dumneavoastră dovezi concrete de iubire, nu doar vorbe frumoase şi romantism. Vrea să fie mai sigur de iubirea dumneavoastră şi ce i-ar putea lui inspira lui mai multă siguranţă decât o cerere în căsătorie? Dacă sunteţi pregătit, faceţi un pas înainte şi spuneţi-i ce vreţi, pentru că a sosit timpul ca relaţia dumneavoastră să devină oficială.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS