5.3 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Este o zi în care vi se pare că partenerul dumneavoastră nu vă înţelege şi se gândeşte numai la el şi la problemele lui. Chiar dacă acesta va părea mai distant faţă de dumneavoastră, nu trebuie să vă gândiţi la ce este mai rău şi nici să îi reproşaţi faptul că este indiferent. Este posibil să fie ocupat cu unele treburi urgente, dar va încerca în mod sigur să vă ajute.

Taur

Partenerul s-ar putea să nu respecte o promisiune pe care v-a făcut-o de curând, iar dumneavoastră o să fiţi dezamăgit din această cauză. Ascultaţi explicaţia pe care o va da şi, chiar dacă vi se pare că nu este justificată, încercaţi totuşi să nu îi reproşaţi nimic. Se va revanşa cu siguranţă cât mai curând posibil.

Gemeni

În plan sentimental vă bucuraţi de multă înţelegere şi afecţiune din partea persoanei iubite, dar veţi avea senzaţia că tot mai lipseşte ceva. Poate că ar trebui să scăpaţi de monotonie şi să faceţi ceva inedit sau să încercaţi să renunţaţi la activităţile care vă ocupă prea mult timp şi care nu vă permit să staţi mai mult împreună.

Rac

Chiar dacă astăzi veţi fi mai irascibil, încercaţi să nu vă vărsaţi nervii pe partener, care nu are nici o vină pentru faptul că dumneavoastră sunteţi indispus sau vă confruntaţi cu o problemă. Dacă îi veţi povesti cu calm despre ce este vorba, vă veţi simţi mult mai bine, iar el va încerca să vă ajute.

Leu

Dumneavoastră şi persoana iubită sunteţi pe aceeaşi lungime de undă şi vă înţelegeţi perfect astăzi. Veţi fi extrem de fericit să descoperiţi că va face în mod anticipat unele lucruri, fără ca dumneavoastră să îi daţi vreo indicaţie în acest sens. Comunicaţi foarte bine şi totul vă iese aşa cum vă doriţi.

Fecioară

Astăzi este posibil să aveţi o discuţie cu o persoană din familie, în legătura cu relaţia dumneavoastră sentimentală. Poate că ar fi bine să ascultaţi ce are de spus, dar încercaţi să nu o lăsaţi să se amestece prea mult în viaţa dumneavoastră amoroasă. Partenerul s-ar putea să afle de această discuţie şi să vă întrebe ce aţi vorbit despre el.

Balanţă

Astăzi s-ar putea să fiţi puţin cam reţinut faţă de partenerul de cuplu şi să nu doriţi să îi dezvăluiţi unele lucruri care vă frământă, din dorinţa de a nu-l încărca şi pe el cu problemele dumneavoastră. Deşi veţi încerca să îi ascundeţi faptul că sunteţi îngrijorat, îşi va da seama imediat că nu este în regulă ceva şi va dori să îi spuneţi despre ce este vorba.

Scorpion

Dumneavoastră şi partenerul s-ar putea să fiţi preocupaţi cu unele probleme legate de locuinţă şi acest lucru vă face să fiţi mai distanţi unul faţă de celălalt. Chiar dacă aceste probleme vă macină şi vă stresează, încercaţi să vă detaşaţi de ele şi să vă bucuraţi mai mult de clipele petrecute împreună. Până la urmă, situaţia se va rezolva de la sine, cu condiţia ca voi să fiţi cât mai uniţi.

Săgetător

S-ar putea să aveţi o discuţie serioasă cu partenerul pe tema banilor şi cheltuielilor. Vă faceţi planuri şi vă gândiţi ce aveţi de cumpărat, pentru că nu vreţi să lăsaţi totul pe ultima sută de metri. Seara o petreceţi departe de prieteni sau rude, deoarece vă doriţi mai multă intimitate şi linişte.

Capricorn

Persoana iubită s-ar putea să vă facă o surpriză plăcută astăzi şi va încerca să nu vă dea nimic de bănuit. Va avea un aer misterios şi un comportament care dumneavoastră vi se va părea puţin cam ciudat. Spre seară veţi afla explicaţia pentru atitudinea lui neobişnuită din timpul zilei.

Vărsător

În plan sentimental va fi o zi obişnuită, fără probleme sau complicaţii, dar acest lucru nu înseamnă neapărat că relaţia dumneavoastră cu partenerul decurge perfect. Este posibil ca unele lucruri care vă deranjează pe amândoi să fi rămas nediscutate, ceea ce nu este prea bine. Încercaţi să discutaţi cât mai repede cu persoana iubită.

Peşti

Dacă vi se pare că persoana iubită este puţin cam abătută şi nu are chef de nimic, nu mai staţi pe gânduri, ci încercaţi să aflaţi cât mai repede ce s-a întâmplat, de ce este supărată. Chiar dacă nu o veţi putea ajuta, încercaţi măcar să fiţi un bun ascultător şi oferiţi-i un sfat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS