10.6 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Aţi ajuns la finalul unui proces de lungă durată, în cadrul căruia a trebuit să vă demonstraţi bunele intenţii, nevinovăţia, corectitudinea faptelor dumneavoastră. Acum e vremea verdictului, care nu e în avantajul altora, deşi dumneavoastră vă convine cum s-a încheiat totul. Sunteţi mulţumit, consideraţi că v-aţi luat revanşa într-o situaţie de pe urma căreia, până acum, aţi avut de suferit.

Taur

Se iveşte şansa unei deplasări pe nepusă masă, care, pe moment, vă irită, pentru că aţi fi avut altceva mai bun de făcut, dar, dacă tot sunteţi nevoit să plecaţi, aţi putea avea parte de drumuri interesante, care vă vor da alt chef de viaţă. Totuşi, fiţi prudent la volan, pentru că sunteţi predispus la incidente în trafic din cauza impulsivităţii altora.

Gemeni

Viaţa sentimentală trece printr-un moment decisiv, ca şi cum a venit vremea unei alegeri, a unui verdict, ce deschide un anumit drum, de acum înainte, pentru dumneavoastră şi cel drag. Poate e o cerere în căsătorie sau întâlnirea jumătăţii predestinate, tocmai de aceea trebuie să acordaţi atenţie maximă acestui punct de cotitură.

Rac

Aţi fost tratat sub valoarea dumneavoastră într-o situaţie anterioară, dar acum a venit vremea să se repare nedreptatea ce vi s-a făcut. Cel care v-a subestimat v-a judecat incorect sau v-a jignit – poate fără să-şi dea seama – a reflectat asupra celor întâmplate şi a realizat că a greşit. Acum va încerca să repare situaţia, dar tot mai sunteţi supărat.

Leu

Intraţi în contact cu tot felul de instituţii de la care aşteptaţi soluţionări extrem de importante. Aveţi nevoie de o aprobare, de recunoaşterea unui drept, de o autorizaţie sau o diplomă anume, fără de care nu vă veţi putea continua proiectele începute. Azi daţi peste persoanele potrivite pentru ceea ce v-aţi propus şi veţi fi foarte mândru de dumneavoastră la finalul zilei.

Fecioară

Starea psihică este extrem de vulnerabilă şi oscilantă. Acum râdeţi, acum plângeţi, încât nu vă găseşte nimeni în aceleaşi toane de la o oră la alta. Ceva se petrece în interiorul dumneavoastră, dar vă este greu să exprimaţi în cuvinte ceea ce simţiţi. Vă este frică de ceva, poate chiar de propriile decizii sau alegeri, de aceea nu sunteţi pregătit să împărtăşiţi şi altora ce e în sufletul dumneavoastră.

Balanţă

Pentru cei dragi, sunteţi dispus să faceţi şi sacrificii, deşi nu e prima dată când renunţaţi la ceva personal pentru alţii. Sunteţi conştient că armonia unei familii cere tot felul de compromisuri şi uitaţi de dumneavoastră pentru a face altora pe plac. Veţi ţine cont doar de partenerul de viaţă sau de copii.

Scorpion

Aveaţi un vis important în minte, căruia v-aţi dedicat o perioadă din viaţa dumneavoastră, dar începeţi să vă daţi seama că acesta nu e chiar atât de important şi că nu vă oferă satisfacţiile sperate. Începeţi să renunţaţi la tot ce aţi considerat a fi vital înainte şi, încetul cu încetul, visul dumneavoastră piere.

Săgetător

Sunteţi apreciat pentru felul cum rezolvaţi sarcinile de serviciu şi, când primiţi astfel de laude sincere, parcă deveniţi şi dumneavoastră mai mândru. Uneori aveţi nevoie de foarte puţin pentru a fi fericit, iar recunoaşterea meritelor este felul în care ceilalţi vă pot cuceri. Nu vreţi laude exagerate, ci doar un „mulţumesc“ din când în când sau un stimulent cât de mic.

Capricorn

Atmosfera este cam tensionată acolo unde ajungeţi, deşi vă păstraţi buna dispoziţie şi zâmbetul pe buze, indiferent cu cine aţi sta de vorbă. Unii sunt închişi, rigizi, tăcuţi, nu se poate discuta cu ei şi nu răspund amabilităţii dumneavoastră cu aceeaşi monedă. Nu aveţi parte de nici o satisfacţie în relaţia cu astfel de persoane, care vă fac să vă simţiţi stingher când le staţi în preajmă.

Vărsător

Sunteţi prins în prea multe proiecte simultan, ceea ce vă scade mult randamentul. Consumaţi timp pentru toate, dar nu duceţi la capăt. Simţiţi că orele se duc pe lucruri mărunte, fără a vă concentra la nimic deosebit. Veţi ajunge în faţa unui hop greu de trecut, pentru care veţi consuma multă energie, sau, mai grav, timp preţios!

Peşti

Când şeful vă spune să plecaţi în delegaţie, nu staţi la discuţii, ci lăsaţi la o parte tot ce aveaţi în plan pentru azi. Trebuie să ajungeţi la o instituţie importantă, de la care aşteptaţi un act decisiv sau unde urmează să aflaţi ceva legat de cariera dumneavoastră. Veştile bune vin de departe, deci fiţi pregătit de surprize plăcute cu privire la locul de muncă, la faima dumneavoastră sau poate la vacanţă!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS