14.5 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024

Scurte stiri

Cu bustul gol împotriva pensiilor micşorate

Pentru a protesta împotriva intenţiei autorităţilor de a micşora pensiile, mai mulţi reprezentanţi ai vârstei a treia din oraşul australian Melbourne au renunţat la haine. După cum informează Krone.at, numărul spontan de strip-tease a dus la blocarea circulaţiei în zonă. Cei 150 de pensionari au dorit să protesteze în acest fel împotriva planurilor guvernanţilor de a micşora pensiile. Inspiraţi de taximetrişti, care printr-un protest similar şi-au atins obiectivele, pensionarii australieni au ieşit cu bustul gol pe stradă, cele mai multe dintre doamne preferând totuşi să îşi păstreze lenjeria intimă. Poliţiştii au urmărit cu zâmbetul pe buze cum unul dintre protestatari a rămas doar în chiloţi şi şosete, iar alte femei au decis să critice guvernul îmbrăcate doar cu un sutien. Senatorul Steve Fielding a dorit să îşi arate solidaritatea cu protestul pensionarilor şi s-a dezbrăcat de cămaşă. Premierul Kevin Rudd nu a fost însă impresionat de demonstraţia veteranilor şi spune că rămâne ferm pe poziţie.

Chiloţi folosiţi pentru cel mai puternic om din lume

Preşedintele Statelor Unite, George W. Bush, a primit recent un cadou neobişnuit din Scandinavia. După cum informează Krone.at, o maşină de livrări a depozitat în faţa Casei Albe 4.828 de perechi de chiloţi folosiţi. Lenjeria fusese colectată de o casă de modă suedeză în cadrul acţiunii „Peace on Earth“. Organizatorii evenimentului au oferit cupoane-cadou pentru lenjerie intimă nouă pentru toţi „donatorii“ de chiloţi folosiţi. În plus, aceştia trebuia să voteze pe internet cine este „cel mai mare provocator de războaie din lume“, acesta urmând să primească toată lenjeria donată. Preşedintele american a întrunit peste un sfert dintre voturi (4.828), acesta fiind la final numărul de perechi de chiloţi trimise în dar liderului de la Washington. Locul doi a fost ocupat de liderul terorist Osama Bin Laden, cu 3.114 voturi, în timp ce ultima poziţie pe podium a revenit, cu 2.290 de voturi, organizaţiei palestiniene Hamas.

Jordan, în pericol din cauza operaţiilor estetice

Voluptuoasa starletă britanică Jordan îşi pune serios în pericol viaţa din cauza operaţiilor estetice. În cursul lunii august, vedeta se pregăteşte pentru cea de-a cincea operaţie la sâni, spre nemulţumirea chirurgilor, care îi atrag atenţia că a exagerat. „Unii ar putea să spună că s-a măcelărit doar pentru avere şi faimă. Dacă ar veni mâine la mine pentru o astfel de operaţie, absolut inutilă, aş refuza-o“, a spus chirurgul Alex Karidis.

În opinia specialistului, modelul ar putea suferi de o boală care se manifestă prin fixaţie asupra unui anumit aspect al înfăţişării – în cazul ei, sânii. Aventura vedetei a început în 1998, după aceea suferind alte trei operaţii, în prezent Jordan ajungând la măsura de 32FF. De când a devenit din nou mămică, ea vrea o micşorare de sâni. Medicii i-au atras însă atenţia să rărească „vizitele“ la chirurg, cel puţin în următoarele 18 luni, pentru că o nouă intervenţie i-ar putea pune viaţa în pericol. La fel de îngrijorat este şi soţul vedetei, Peter Andre. „Nu vreau să te ia valul şi să ajungi ca Michael Jackson. Aş prefera să trăieşti 100 de ani alături de mine decât să-ţi faci toate aceste operaţii pentru a arăta uimitor, deoarece, în cele din urmă, trecerea timpului îşi spune cuvântul“, i-a spus acesta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS