10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024

Horoscop

Berbec

Sunteţi agitat, de parcă toate provocările au căzut acum asupra dumneavoastră. Peste tot trebuie să vă luptaţi pentru scopurile dumneavoastră, pentru că nu vi se oferă nimic uşor. Vă mai certaţi, mai ridicaţi tonul, vă înlăturaţi concurenţii, dar în final veţi duce la capăt tot ce v-aţi propus.

Taur

Sunteţi în faţa unei decizii, dar vă e teamă să vă exprimaţi punctul de vedere, ca nu cumva să vă pripiţi şi să greşiţi. Simţiţi nevoia să mai trageţi de timp, că poate apărea ceva de care vă puteţi folosi în luarea deciziilor. Dacă nu sunteţi sigur pe dumneavoastră într-un astfel de moment, ar fi bine să amânaţi pentru altă dată şi să vă mai informaţi. Intuiţia vă atrage atenţia că nu e momentul cel mai bun.

Gemeni

Lucrurile evoluează într-o direcţie promiţătoare în afacerile începute sau în proiectele de colaborare în desfăşurare. Aveţi alături un grup de oameni cu care relaţionaţi excelent şi din acest parteneriat apar soluţii bune, rezultate de care sunteţi mândri şi, mai ales, o atmosferă de lucru stimulativă. Găsiţi în cel de alături un sprijin ideal în ceea ce vreţi să faceţi.

Rac

Nu vă grăbiţi să ajungeţi repede la finalul proiectelor la care vă aduceţi contribuţia, pentru că rezultatele cele mai bune se clădesc în timp îndelungat. Urmaţi paşii lenţi – dar siguri – care vi se deschid, fără a vă lăsa influenţat de alţii, care vă împing de la spate să mergeţi mai repede. Ce rost are să săriţi peste etape, când toate au un curs de evoluţie clar stabilit!

Leu

Vă zbateţi să vă duceţi la finalizare proiectele începute, cu un exces de zel ieşit din comun. Sunteţi motivat să vă apucaţi de treabă şi să vedeţi lucrurile înaintând şi mai repede, mulţumit de rezultatele dumneavoastră anterioare. Ştiţi că se poate şi mai bine, şi mai repede, de aceea vă implicaţi trup şi suflet. Îi mobilizaţi şi pe ceilalţi la muncă.

Fecioară

Priviţi lumea de pe margine, cu o oarecare indiferenţă, pentru că nimic nu vă atrage în mod special. Nu apar idei, persoane, proiecte care vă sunt direct adresate, de aceea nu are rost să vă implicaţi, dacă tot nu e nimic pentru dumneavoastră. Adoptaţi o atitudine pasivă, plictisită, egoistă chiar, spunând că nu vă priveşte. Vă ocupaţi de propria persoană.

Balanţă

Sunteţi pus pe şotii, amuzant, oarecum superficial, ceea ce, pentru unii, lasă o impresie nu tocmai bună, spunând că nu sunteţi om de încredere, că luaţi totul în glumă. Alţii însă vă plac aşa cum sunteţi. Consideraţi că la toate lucrurile există o rezolvare. Zâmbiţi!

Scorpion

Priviţi în perspectivă şi aveţi speranţe că totul se va rezolva. Sunteţi convins că veţi ajunge unde v-aţi propus, nu aveţi nici o urmă de îndoială şi tocmai această atitudine pozitivă vă va ajuta să vă împliniţi foarte uşor visul. Porniţi la drum cu încredere.

Săgetător

Intraţi în contact cu tot felul de specialişti şi autorităţi pentru rezolvarea unor probleme stringente. Fie că vă cheamă şeful la raport şi vă comportaţi exemplar în faţa lui, fie bateţi la uşa unei instituţii cerând soluţionarea unei probleme, lucrurile par să fie în favoarea dumneavoastră, pentru că aţi urmat paşii corecţi şi legali, ceruţi de forurile superioare.

Capricorn

Simţiţi nevoia să schimbaţi ceva în viaţa dumneavoastră, dar trebuie să aveţi şi curajul de a lua decizia schimbării. Vi se oferă şansa de a porni spre o destinaţie nouă – ori în sens geografic, ori doar în sens metaforic – şi, pentru că aşteptaţi acest moment, îi veţi da curs imediat. Nu merită să aşteptaţi altă direcţie, pentru că, iată, calea nouă vi s-a deschis. De dumneavoastră depinde dacă porniţi sau staţi pe loc.

Vărsător

Simţiţi că tot ce se petrece azi este în favoarea dumneavoastră, parcă vă este direct adresat şi sunteţi mândru, fericit, încântat de toate. Aveţi şansa de a vă remarca printr-un succes de proporţii, de care nu aveţi parte oricând. O notă bună la un examen, o victorie în faţa rivalilor, un mare vis concretizat, dar aţi ajuns aici prin forţe proprii, prin multă muncă şi prin încredere în reuşită.

Peşti

Vă cufundaţi în muncă de la primele ore ale dimineţii, dornic să înaintaţi mai repede spre scopul propus. E cale lungă până la final, tocmai de aceea nu pierdeţi timpul nici cu vise, nici cu influenţe, ci vă asumaţi sarcinile respective ducându-le la capăt. Veţi fi mulţumit de rezultate, tocmai pentru că puneţi suflet şi energie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS