24.3 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024

Scurte ştiri

Mamă „fără număr“

Deşi are 41 de ani şi este însărcinată cu cel de-al 18-lea copil, o americană din Arkansas e decisă să nu se oprească aici cu „vizitele“ la maternitate. Michelle Duggar va naşte imediat după Crăciun, bebeluşul fiind aşteptat cu nerăbdare de numeroasa sa familie – şapte fete şi zece băieţi, printre care se află şi două perechi de gemeni. „Trei dintre ei sunt născuţi în ianuarie, iar alţi trei, în decembrie. Deci, după cum se vede, iarna este o perioadă plină la noi în familie“, a povestit Michelle. Cel mai mare fiu este Josh, de 20 de ani, iar cel mai mic abia împlineşte nouă luni. Copiii, ale căror nume încep toate cu litera J, nu se duc la şcoală, iar educaţia li se face acasă. Femeia şi-a petrecut 11 ani din viaţă fiind însărcinată, iar ea şi soţul său, Jim Bob Duggar, spun că vor continua să aibă copii atâta timp cât le va ajuta Dumnezeu. „Succesul într-o familie este, în primul rând, iubirea de Dumnezeu, iar în al doilea rând, modul în care îl tratezi pe cel de lângă tine. Scopul nostru este ca toţi copiii să fie cei mai buni prieteni şi cu toţii să contribuie la realizarea visului fiecărui individ“, a spus Michelle.

Sarah Jessica Parker îşi îmbracă odrasla cu haine second hand

În ciuda faptului că pentru mulţi este o figură emblematică din lumea modei, cunoscuta actriţă Sarah Jessica Parker nu este atât de selectivă cu vestimentaţia atunci când vine vorba de fiul ei, James Wilkie, de cinci ani. „Poartă numai haine la mâna a doua. Şi asta pentru că am o groază de nepoţi mai mari decât el. Plus că mama mea a păstrat toate hainele fraţilor mei, de când erau mici. Nu glumesc. De fapt, nu cred că i-am cumpărat vreodată haine. Poate una de iarnă, dacă îmi amintesc bine. Atât. Totuşi, pantofi îi iau. Sunt conştientă că picioarele sunt diferite de la un om la altul“, a povestit actriţa.

Vedeta din „Totul despre sex“ vrea să nu îşi răsfeţe fiul şi să îl înveţe de mic cu greutăţile. „Cred că, dacă n-aş fi avut o copilărie atât de dură, n-aş fi ajuns niciodată unde sunt. Este foarte important ca eu şi soţul meu să-i arătăm lui James ce înseamnă să ai datorii faţă de societatea în care trăieşti şi că drepturile ţi le câştigi doar muncind“, a spus actriţa.

George W. Bush a fost socru mic

Jenna, unde dintre fiicele gemene ale preşedintelui american George W. Bush, s-a căsătorit. Ceremonia a avut loc sâmbătă la ferma familiei din Texas, fericitul ales fiind Henry Hager, fiul unui politician republican. La eveniment au participat 200 de invitaţi. Pentru nunta fiicei sale, preşedintele american a cerut construirea unui altar din calcar. Mireasa a purtat o rochie creată de Oscar de la Renta, iar domnişoară de onoare a fost sora ei geamănă, Barbara, care nu este căsătorită.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS