13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

HOROSCOP

Berbec

Vă preluaţi rolul de lider în toate activităţile zilei, pentru că, se ştie, dumneavoastră aveţi un talent deosebit de a-i îndruma şi pe ceilalţi. Cu dumneavoastră în frunte, familia sau prietenii au numai de câştigat, pentru că reuşiţi să-i mobilizaţi pe toţi într-o direcţie comună.

Taur

Aveţi multe de rezolvat pe parcursul unei zile, de aceea veţi reduce lista de sarcini doar la acţiunile strict necesare. Din cauza rezervelor scăzute de energie de care dispuneţi, nu are rost să vă înhămaţi la mai mult decât puteţi duce. Organizaţi-vă mai bine timpul, ca să nu vă simţiţi stresat de termene-limită sau urgenţe.

Gemeni

Nu contează vârsta la care aţi ajuns. Vă simţiţi încă liber să faceţi ce vreţi, fără obligaţii şi fără constrângeri, ca un puşti pus pe poante şi distracţie. Sunteţi o companie amuzantă, dorită şi căutată de toţi.

Rac

Aveţi un suflet mare, cu multe de oferit, dar, pe cât de sincer vă puneţi inima pe tavă la dispoziţia celor dragi, pe atât de pretenţios sunteţi atunci când aşteptaţi să vi se răspundă la fel cu gesturi de afecţiune. Aveţi nevoie de tandreţe, de vorbe dulci, de protecţie, de aceea pretindeţi mai multă atenţie de la jumătatea dumneavoastră.

Leu

Cei care umblă la coarda dumneavoastră sensibilă cu linguşeli şi vorbe mari nu sunt cinstea întruchipată, ci urmăresc ceva. Nasul dumneavoastră fin ar trebui să dea de ştire la primele semne, dar intuiţia intră în contradicţie cu vanitatea şi vă lăsaţi păcălit de laude doar pentru că vă face plăcere să le auziţi.

Fecioară

Daţi dovadă de mari oscilaţii de comportament pe parcursul zilei. Acum sunteţi sus, acum jos, iar lumea nu ştie în ce toane puteţi fi găsit de la o oră la alta. Nu inspiraţi stabilitate, încredere şi constanţă, pentru că vă schimbaţi părerea şi atitudinea de la o clipă la alta.

Balanţă

Vreţi să petreceţi mai mult timp în compania persoanei iubite şi schimbul de emoţii şi energii pozitive vă încântă pe amândoi. Inima vă bate mai tare şi simţiţi că fiecare oră ce vă ţine departe de cel drag este un chin greu de suportat, de aceea ţineţi legătura permanent, pe toate căile de comunicaţie accesibile.

Scorpion

Atunci când sunteţi deranjat, daţi replici foarte dure, limba fiind arma dumneavoastră cea mai de temut. Dacă cineva vă calcă pe coadă, vă transformaţi într-un războinic pregătit de orice pentru a vă apăra poziţia, dar nu vă daţi seama cât de otrăvitoare pot fi săgeţile dumneavoastră atunci când ripostaţi.

Săgetător

Simţiţi nevoia să arătaţi lumii ultimele dumneavoastră realizări, chiar cu riscul de a atrage invidii din partea celor care nu prea au nimic de spus. Aveţi grijă sub ce formă vă descrieţi succesele, pentru că unii nu fac distincţia între lauda de sine şi raportul de activitate.

Capricorn

Vă aflaţi într-o companie ce nu vă inspiră nici o plăcere de a comunica. În jur se află persoane oarecum ostile, cu care nu aveţi ce împărţi. De aceea preferaţi să tăceţi şi să priviţi de pe margine, pentru că oricum nu veţi fi înţeles. Consideraţi că o atitudine rece şi distantă vă va scuti de neplăceri.

Vărsător

Rutina acestei zile nu vă este pe plac. Dumneavoastră sunteţi un om care preferă noutatea şi schimbarea, ca atare nu aveţi cum să vă bucuraţi de o zi în care nu se întâmplă nimic. Dacă tot nu aveţi nimic interesant de făcut, ieşiţi în lume şi discutaţi banalităţi cu oricine vă iese în cale.

Peşti

Comparativ cu ceilalţi, dumneavoastră vă remarcaţi de la o poştă prin personalitate şi curaj. Când alţii fug de răspundere şi se fac nevăzuţi când sunt chemaţi la raport, dumneavoastră faceţi un pas în faţă sigur pe dumneavoastră, pregătit de orice. Abordaţi o atitudine de învingător şi nimeni nu vă poate da jos azi de pe soclul pe care v-aţi urcat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS