20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăMagazinTanga-jeans, noua provocare vestimentară

Tanga-jeans, noua provocare vestimentară

Tanga-jeans sunt creaţia unei companii din Brazilia. Blugii cu cea mai joasă talie sunt anunţaţi de presa engleză ca fiind cea mai provocatoare piesă vestimentară a acestei veri.

 

Este vorba despre un pantalon cu talia extrem de joasă, care, pentru a fi susţinut, este dotat cu un fel de slip tanga, care iese deasupra blugilor, şi se închide cu şnururi în jurul taliei, precum un costum de baie. Potrivit reprezentanţilor firmei braziliene, prin lansarea pe piaţă a acestui model de jeans nu s-a dorit altceva decât mulţumirea clientelor care căutau blugi cu talia din ce în ce mai joasă.

„Suntem o firmă specializată în producerea de jeanşi cu talie joasă. Clientele noastre cereau mereu modele cu talia tot mai joasă. Era foarte dificil să le putem mulţumi fără ca pantalonii să nu cadă la propriu de pe ele. Atunci mi-a venit ideea de a folosi partea de sus a slipilor tanga, pentru ca jeanşii cu talia foarte joasă să fie susţinuţi“, a declarat stilista Sandra Tanimura, care a avut originala idee.

Compania braziliană care produce acest nou model de jeanşi îi distribuie on line la preţul de aproximativ 56 de euro, iar pentru moment principala piaţă este cea din Japonia.

„Pentru a purta o astfel de pereche de jeanşi şi pentru a face o impresie plăcută, cumpărătoarele trebuie să aibă un corp perfect, altfel vor părea ridicole. Linia corpului trebuie să fie perfectă. Abdomenul plat este obligatoriu, iar pe picioarele lor nu trebuie să fie nici urmă de celulită“, a mai spus Sandra Tanimura.

Firma braziliană se aşteaptă ca noul model de blugi să pătrundă cât mai repede şi să se bucure de acelaşi succes şi pe piaţa din America şi Europa, mai ales că vara este aproape, iar tanga-jeans ar fi o opţiune potrivită pentru o seară în discotecă la mare.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII