11.4 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024

Scurte ştiri

Pulovere din blană de câine

Austriaca Monika Stockinger din Strobl am Wolfgangsee are un hobby cu totul neobişnuit. După cum informează cotidianul austriac Krone, în ediţia sa on line, femeia foloseşte blana de câine pentru a tricota pulovere, căciuli şi mănuşi. „Aceste articole de vestimentaţie sunt la fel de moi ca nişte haine din lână de angora. Articolele vestimentare astfel confecţionate reţin umezeala şi izolează foarte bine“, a povestit Monika. Pentru a-şi putea practica hobby-ul, pensionara de 63 de ani este interesată de achiziţionarea unei cantităţi cât mai mari de blană de câine. În acelaşi timp însă, ea este interesată şi de părul de pisică sau de iepure. Persoanele care doresc să poarte un articol vestimentar din blana propriului animal nu trebuie decât să adune în jur de 40 de decagrame de păr, o cantitate din care pensionara austriacă spune că poate face trei veste sau un pulover. Totul costă 70 de euro, la final proprietarii de animale putându-se mândri cu un suvenir de la patrupedul mult iubit.

Poliţist, pe post de criminal plătit

Un restaurator elveţian a ajuns după gratii, după ce a angajat un poliţist ca să îl ucidă pe amantul soţiei sale. După cum informează agenţia italiană de presă Ansa, soţul gelos a plătit pentru crimă 20.000 de franci elveţieni. Pentru a demonstra că şi-a dus la îndeplinire misiunea, falsul asasin i-a prezentat clientului său o înregistrare video realizată cu complicitatea victimei. Convins fiind că amantul soţiei a fost ucis, omul de afaceri a plătit suma promisă, după care s-a pomenit în închisoare, fiind acuzat de instigare la crimă.

Johnny Depp, amator de vin franţuzesc

Cunoscutul actor american Johnny Depp este un fan atât de împătimit al vinului franţuzesc, încât nu poate sta fără băutura sa preferată nici măcar când este la mii de kilometri depărtare de Franţa. După cum informează Libero.it, actorul a comandat zece cutii pe platoul de filmare la Public Enemies, în Statele Unite. Starul american, care trăieşte în Franţa, cu Vanessa Paradis, a cerut ca o selecţie din vinul său propriu să-i fie trimisă în Illinois, la 6.500 de kilometri, pentru că detestă vinurile americane. „Îi place la fimări, singura problemă e că Illionoisul nu este renumit pentru viile sale, iar Johnny este fan al vinului propriu. Când s-a săturat de vinul local, s-a hotărât să i se trimită direct din Franţa“, a povestit un membru al echipei de filmare.

Kelly Brook, din nou singură

Kelly Brook, considerată de mulţi drept cea mai frumoasă femeie din lume, este din nou singură. După cum informează Tgcom.it, modelul britanic a pus capăt relaţiei cu logodnicul ei, actorul american Billy Zane. Odată cu moartea tatălui ei, în luna noiembrie a anului trecut, Kelly a început să se gândească serios la viitor, simţind că este prea tânără pentru căsătorie. Billy s-a stabilit acum la Los Angeles, după ce s-a mutat din ferma de un milion de lire sterline din Kent. „Kelly a decis că Billy nu este bărbatul cu care vrea să se căsătorească şi a anulat logodna. După ce au avut lungi discuţii despre viitorul lor împreună, cei doi s-au despărţit în condiţii amiabile. Au rămas buni prieteni“, a povestit un apropiat al vedetei. Iniţial, cei doi erau hotărâţi să se căsătorească anul trecut, printr-o ceremonie romantică, organizată la ferma lor veche de 600 de ani, din Kent, dar prezentatoarea tv a fost nevoită să amâne de câteva ori evenimentul din cauza programului prea încărcat. Apoi a urmat moartea tatălui ei, eveniment care a făcut-o pe Kelly să îşi piardă interesul pentru căsătorie. În ciuda eforturilor lui Billy de a salva relaţia, care au culminat cu o vacanţă romantică în Caraibe, Kelly nu a putut fi convinsă şi cei doi s-au despărţit. „Billy a fost îngrijorat de ezitările lui Kelly de a stabili o dată pentru nuntă, dar a înţeles că trecea printr-un moment dificil. Lucrurile nu mai erau la fel de la o vreme, dar el nu şi-a închipuit niciodată că se vor despărţi. Faptul că scăpat-o printre degete pe Kelly îl doare foarte mult“, a povestit un apropiat al starului din „Titanic“.

Bungee jumping cu prezervative

Pentru mulţi dintre noi, bungee jumping-ul este un sport extrem de periculos, neextindând foarte multe persoane suficient de curajoase încât să se arunce de pe un pod, legate doar de o coardă elastică. Un portughez a dorit însă să meargă mai departe şi a folosit, în locul coardei elastice, una făcută din prezervative. Carl Dionisio, de 37 de ani, s-a lansat în gol utilizând o coardă de 30 de metri, realizată complet din prezervative. Cele 185.000 de prezervative i-au purtat noroc curajosului portughez, care a scăpat teafăr de pe urma temerarei încercări. Carl Dionisio a mărturisit că, în acest fel, a dorit să retrăiască „entuziasmul“ pe care l-a simţit la primul său salt în gol. Portughezul a recunoscut că s-a temut că inedita coardă va putea ceda în orice moment. „Este greu pentru că prezervativele sunt alunecoase, iar când făceam nodurile mi se părea că îmi scapă printre degete. Cauciucul e cauciuc, însă coarda a fost realizată pe baza unei formule matematice. Cu toate acestea, deşi eram 99 la sută sigur că o să reziste, timp de o lună înainte de salt am stat ca pe ghimpi“, a povestit portughezul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII